Καλάθι αγορών

Επιλέξτε το τέλειο χρώμα για την μπροστινή πόρτα

Feng Shui: Ιδέες για να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για την μπροστινή πόρτα. Χρωματικοί συνδυασμοί με στυλ

Feng Shui: Ιδέες για να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για την μπροστινή πόρτα. Χρωματικοί συνδυασμοί με στυλ.

Στο Feng Shui, η μπροστινή πόρτα θεωρείται το στόμα του Τσι. Μέσω της μπροστινής πόρτας το σπίτι λαμβάνει ενέργεια. Η ποιότητα αυτής της ενέργειας καθορίζει την ποιότητα της ενέργειας στο σπίτι. Στο κλασσικό feng shui, η επιλογή του χρώματος βασίζεται στην κατεύθυνση της μπροστινής πόρτας. Γι’αυτό, μάθετε πως να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για την μπροστινή πόρτα σας. Χρωματικοί συνδυασμοί με στυλ και προσωπικότητα.

#1 Χρησιμοποιήστε γήινους τόνους για την ανατολική πόρτα

καφέ πόρτα
Το στοιχείο feng shui της ανατολής είναι το ξύλο, οπότε αν η μπροστινή πόρτα σας βλέπει ανατολικά, οι καλύτερες επιλογές είναι τα πράσινο και το καφέ χρώμα του ξύλου. Εάν κανένα από αυτά τα δύο χρώματα δεν λειτουργεί με το εξωτερικό του σπιτιού σας, έχετε επιπλέον επιλογές βάσει του παραγωγικού κύκλου των πέντε στοιχείων του feng shui.

#2 Προσκαλέστε την ευημερία στη νοτιοανατολική πόρτα

μπλε πόρτα
Οι επιλογές χρωμάτων για τη νοτιοανατολική μπροστινή πόρτα είναι παρόμοιες με τις ανατολικές, επειδή μοιράζονται το ίδιο στοιχείο feng shui. Έτσι, το πράσινα και καφέ χρώμα είναι εξαιρετικές επιλογές χρωμάτων για μια νοτιοανατολική μπροστινή πόρτα. Ωστόσο, επειδή η νοτιοανατολική κατεύθυνση συνδέεται με την ενέργεια του χρήματος και του πλούτου, υπάρχουν πρόσθετες επιλογές προκειμένου να ενισχύσετε την ενέργεια της ευημερίας.
Εκπληκτικές ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Προσθέστε χρώματα της “φωτιάς” στη νότια πόρτα

κόκκινη πόρτα
Ο Νότος είναι η μόνη κατεύθυνση με το στοιχείο της φωτιάς, οπότε το καλύτερο χρώμα για μια μπροστινή πόρτα με νότιο προσανατολισμό είναι το κόκκινο, φυσικά! Άλλα χρώματα που λειτουργούν τέλεια για τη νότια πόρτα σας είναι το κίτρινο, το μωβ, το πορτοκαλί και το ισχυρά ροζ.
Η πιο ευνοϊκή θέση για κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας σύμφωνα με το feng shui.

#4 Αγαπήστε το χρώμα της νοτιοδυτικής πόρτας σας

ροζ πόρτα
Η ενέργεια του φενγκ σούι που συνδέεται με μια νοτιοδυτική πόρτα είναι η ενέργεια της αγάπης και του γάμου. Γι’αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα του στοιχείου της Γης ή να πάρετε ένα χρώμα ενός στοιχείου feng shui που τρέφει τη Γη.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Τα καλύτερα χρώματα για μια δυτική πόρτα

σκύλος μπροστά από λευκή πόρτα
Για μια δυτική πόρτα προτιμήστε μεταλλικά χρώματα, τα οποία είναι το λευκό και το γκρι. Αν είναι λίγο ήπια για τα γούστα σας, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στις επιλογές χρώματος για τη δυτική πόρτα που βλέπει προς τα εμπρός.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.