Υπέροχοι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα κομψό και μικρό γραφείο στο σπίτι

Αντλήστε ιδέες διακόσμησης για ένα μικρό γραφείο στο σπίτι. Όμορφα στυλ διακόσμησης
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Αντλήστε ιδέες διακόσμησης για ένα μικρό γραφείο στο σπίτι. Όμορφα στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

Δεν νομίζετε ότι έχετε τον επιπλέον χώρο για ένα γραφείο στο σπίτι; Εμείς, όμως, είμαστε εδώ για να πούμε, ναι, και να το δημιουργήσετε. Μια μικρή δημιουργικότητα και έμπνευση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να χαράξετε περισσότερο χώρο. Έτσι, αν προσπαθείτε να συμπιέσετε σε ένα μικρό γραφείο ή ένα πλήρως φορτωμένο χώρο εργασίας, αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα εκπληκτικά κομψό και μικρό γραφείο στο σπίτι. Πάρτε ιδέες διακόσμησης που σίγουρα θα αγαπήσετε καθώς όλες τους έχουν εκλεπτυσμένα στυλ διακόσμησης.

#1 Αλλάξτε τη διάταξη του σαλονιού

γραφείο στο σαλόνι

Η αλλαγή της διάταξης επίπλων σε αυτό το μικρό σαλόνι δημιούργησε το χώρο που απαιτείται για ένα γραφείο στο σπίτι.


Η αλλαγή της διάταξης επίπλων σε αυτό το μικρό σαλόνι δημιούργησε το χώρο που απαιτείται για ένα γραφείο στο σπίτι. Για να γίνει η δουλειά, οι διακοσμητές της Emily Henderson τοποθετούσαν τον καναπέ ενάντια στον μακρύ τοίχο και στη συνέχεια έβαλαν το γραφείο ακριβώς μπροστά από το παράθυρο. Έτσι άνοιξε μερικά τετραγωνικά μέτρα στο κέντρο του χώρου κάνοντας το δωμάτιο να φαίνεται ανοιχτό και ευάερο, αντί να είναι περιορισμένο και γεμάτο.
Πως θα οργανώσετε τα έπιπλα του σαλονιού σας.

#2 Μετατρέψτε ένα ντουλάπι σε ένα γραφείο

γραφείο

Το πορτοκαλί έλαμψε τη γωνία με αναζωογονητικό χρώμα.


Για να αξιοποιήσει στο έπακρο το μικρό του χώρο ο συγκεκριμένος εσωτερικός σχεδιαστής επέλεξε ένα γραφείο γραφείου χαμηλού προφίλ. Τα ράφια παραπάνω δημιουργούν χώρο για βιβλία και εκτυπωτές. Το πορτοκαλί έλαμψε τη γωνία με αναζωογονητικό χρώμα. Το καλύτερο είναι ότι όταν έρθει η ώρα να σταματήσετε να εργάζεστε κλείνετε απλά την πόρτα, με αποτέλεσμα το γραφείο σας να είναι… εκτός λειτουργίας.
Λόγοι για τους οποίους οι μικροί χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι.

#3 Διαχωριστικό: κουρτίνα

γραφείο με διαχωριστικό

Μπορείτε να χαράξετε μια γωνιά για το γραφείο στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας μια κουρτίνα.


Μπορείτε να χαράξετε μια γωνιά για το γραφείο στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας μια κουρτίνα όπως φαίνεται στο παραπάνω διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη από την Sheer and Company. Ο “τοίχος” του υφάσματος καλύπτει το πλάτος του χώρου. Όταν είναι κλειστό χωρίζει την περιοχή εργασίας από το καθιστικό.

#4 Έξυπνη γωνία γραφείου

μικρό γραφείο

Εδώ μερικά ράφια μετατρέπουν μια τετράγωνη γωνία σε ένα μικρό γραφείο.


Τα χαρακτηριστικά μεγιστοποίησης του χώρου κάνουν αυτό το σπίτι από έναν ουδέτερο και μικρό χώρο -από τον εσωτερικό σχεδιαστή Megan Georgopoulos- να αισθάνεται απίστευτα ευρύχωρος και ευάερος. Εδώ μερικά ράφια μετατρέπουν μια τετράγωνη γωνία σε ένα μικρό γραφείο.

#5 Ένα οικογενειακό γραφείο στο διάδρομο

μικρό γραφείο στο διάδρομο

Ένα γραφείο σε σχήμα L βελτιστοποίησε το τετραγωνικό πλάνο.


Όταν ένας πελάτης χρειάζεται ένα οικογενειακό γραφείο στο σπίτι του, ο εσωτερικός σχεδιαστής Carly Callahan έθεσε τον αχρησιμοποίητο χώρο στο διάδρομό του για να εργαστεί. Ένα γραφείο σε σχήμα L βελτιστοποίησε το τετραγωνικό πλάνο.

Κατηγορίες Προιόντων