Προτάσεις για μικρά ντους σε μικρά μπάνια και σπίτια

Ιδέες διακόσμησης για μικρά ντους σε μικρά σπίτια και μπάνια
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης για μικρά ντους σε μικρά σπίτια και μπάνια.

Το ντους σε ένα μικροσκοπικό μπάνιο σε σπίτι με λίγα τετραγωνικά μέτρα είναι αναμφισβήτητα δύσκολο. Αλλά είμαστε ευτυχείς να αναφέρουμε ότι δεν είναι αδύνατο. Γιατί σήμερα θα σας παρουσιάσουμε κάτι πολύ πρακτικό: Ιδέες διακόσμησης για μικρά ντους σε μικρά σπίτια και μπάνια. Οι παρακάτω ιδέες αποδεικνύουν ότι με λίγη δημιουργική σκέψη, μπορείτε να συσκευάσετε πολλές πρακτικές λειτουργίες και στυλ σε ένα μικρό χώρο.

#1 Γωνιακό ντους

γωνιακό ντους
Μια μικρή, γωνιακή μπανιέρα εξάγει ένα σημείο για να ντους σε ένα κομψό μπάνιο που σχεδιάστηκε από το Tiny Heirloom. Σε αυτό το σπίτι, η τοποθέτηση της περιοχής του ντους στη γωνία δημιούργησε την ψευδαίσθηση ενός επιπλέον χώρου.

#2 Γυάλινη πόρτα χωρίς πλαίσιο

Γυάλινη πόρτα χωρίς πλαίσιο
Πολλές ντουζιέρες μικρούς μεγέθους αμελούν το στυλ. Όμως, σε αυτό το μικρό σπίτι που χτίστηκε από τη New Frontier Tiny Homes είναι όλα υπέροχα από το πλακάκι με τα χαλίκια μέχρι τα τείχη. Το καλύτερα από όλα, ωστόσο, είναι η γυάλινη πόρτα χωρίς πλαίσιο. Επειδή δεν παρεμποδίζει οπτικά το χώρο, η γυάλινη πόρτα δίνει μια αίσθηση ευελιξίας.
4 τρόποι για να κάνετε το μπάνιο σας ακόμα πιο χαλαρωτικό.

#3 Ρουστίκ ξύλινη ντουζιέρα

Ρουστίκ ξύλινη ντουζιέρα
Το Tack House που χτίστηκε από τον Chris και την Malissa Tack είναι ένα σπίτι 140 τετραγωνικών ποδιών με ένα απίστευτα μικρό μπάνιο. Για να προσθέσουν ένα μικρό χαρακτήρα στο χώρο τους εγκατέστησαν ένα ρουστίκ ξύλινο ντους αντί για ένα παραδοσιακό.

#4 Πλακάκι μεγάλου μεγέθους

μπάνιο
Ένα μακρύ και στενό ντους προσφέρει στυλ σε ένα μικρό μπάνιο. Τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους που στοιβάζονται οριζόντια ενισχύουν το ευρύχωρο συναίσθημα.

#5 Μπάνιο Shiplap

Μπάνιο
Δεν χρειάζεται να κολλήσετε με το πλακάκι όταν προσωποποιείτε ένα περιβαλλοντικό ντους. Το ζευγάρι που δημιούργησε αυτό το μικροσκοπικό σπίτι που ονομάστηκε Hogan’s Haven έκλεψε ένα μέρος για το ντους χρησιμοποιώντας ένα παιδικό μέγεθος μπανιέρας και τα τείχη των πλοίων. Αν σχεδιάζετε να κάνετε το ίδιο, προτείνουμε να στεγανοποιήσετε τους τοίχους σας με ένα στεγανωτικό ξύλου.

Κατηγορίες Προιόντων