Όμορφα μικρά γραφεία ιδανικά για μικρούς χώρους

Ιδέες διακόσμησης για μικρά γραφεία ιδανικά για μικρούς χώρους
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης για μικρά γραφεία ιδανικά για μικρούς χώρους.

Ακριβώς επειδή έχετε υποβαθμίσει όλα τα πράγματα γραφείου σας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν χρειάζεστε πλέον ένα χώρο εργασίας στο σπίτι. Όταν έχετε μια μικρή γωνιά αφιερωμένη στην πλοήγηση, την πληρωμή λογαριασμών ή τη σάρωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί. Γι’αυτό σας έχουμε όμορφες ιδέες διακόσμησης για μικρά γραφεία τα οποία είναι ιδανικά για μικρούς χώρους.
Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε χώρο για ένα γραφείο στο σπίτι; Αυτό δεν είναι πρόβλημα αν έχετε το τέλειο μικρό γραφείο. Για να σας εμπνεύσουμε, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας μικρές διαστημικές λύσεις για να αντλήσετε έμπνευση.

1. Πλωτό γραφείο στο παράθυρο

γραφείο στο παράθυρο
Αυτό το γωνιακό παράθυρο είναι σίγουρα όμορφο, αλλά δημιούργησε μια ακόμη πιο όμορφη γωνιά που χάθηκε ο χώρος. Γι’αυτό οι σχεδιαστές του χώρου γύρισαν το funky σημείο σε μια λειτουργική περιοχή εργασίας με ένα προσαρμοσμένο χτισμένο πλωτό γραφείο.
Στιλάτα γραφεία που όλοι θα θέλαμε να δουλεύουμε.

2. Μεσαιωνικά έπιπλα

Μεσαιωνικά έπιπλα
Τα έπιπλα μεσαιωνικού στυλ ταιριάζουν απόλυτα σε μικρούς χώρους επειδή αυτά τα κομμάτια δεν φέρουν πολύ οπτική κλίση. Αυτό το γραφείο της δεκαετίας του 1950 σε ένα διαμέρισμα του Παρισιού, που διακοσμείται από τον Marion Alberge, είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα.
Δέκα δημιουργικά και πανέμορφα γραφεία για να πάρετε ιδέες για το δικό σας.

3. Μικροσκοπικό γραφείο

μικροσκοπικό γραφείο
Κάνοντας κάθε ίντσα να μετράει σε μια φοιτητική κατοικία μπορεί να είναι δύσκολο. Σε αυτό το σπίτι όμως, ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Megan Georgopoulos, ανέρχεται στην πρόκληση γεμίζοντας μια κενή εσοχή στο υπνοδωμάτιο με ένα μικροσκοπικό ενσωματωμένο γραφείο.

4. Γραφείο “περιτυλιγμένο” στον τοίχο

γραφείο
Αντί να συμπιέσετε ένα παραδοσιακό γραφείο σε αυτό το μικροσκοπικό στο σπίτι, η ομάδα σχεδιασμού της CDK Architects εγκατέστησε ένα περιτύλιγμα γύρω από το ξύλινο πάγκο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργήθηκαν περισσότερα περιθώρια για βιβλιοθήκες και άλλες λύσεις αποθήκευσης που προστέθηκαν αργότερα.

5. Πλωτό συρτάρι

συρτάρι ως γραφείο
Σε αυτή την μπλε κουζίνα, που ανακαινίστηκε από τη Sarah Barnard Design, ένα πλωτό συρτάρι γραφείου με χαλαζία δημιουργεί μια όμορφη γωνιά γραφείου ιδανική για να βρίσκετε online συνταγές.
Σας αρέσει το μπλε; Όμορφες ιδέες για να το βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας.

Κατηγορίες Προιόντων