Καλάθι αγορών

Όμορφα μικρά γραφεία ιδανικά για μικρούς χώρους

Ιδέες διακόσμησης για μικρά γραφεία ιδανικά για μικρούς χώρους

Ιδέες διακόσμησης για μικρά γραφεία ιδανικά για μικρούς χώρους.

Ακριβώς επειδή έχετε υποβαθμίσει όλα τα πράγματα γραφείου σας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν χρειάζεστε πλέον ένα χώρο εργασίας στο σπίτι. Όταν έχετε μια μικρή γωνιά αφιερωμένη στην πλοήγηση, την πληρωμή λογαριασμών ή τη σάρωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί. Γι’αυτό σας έχουμε όμορφες ιδέες διακόσμησης για μικρά γραφεία τα οποία είναι ιδανικά για μικρούς χώρους.
Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε χώρο για ένα γραφείο στο σπίτι; Αυτό δεν είναι πρόβλημα αν έχετε το τέλειο μικρό γραφείο. Για να σας εμπνεύσουμε, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας μικρές διαστημικές λύσεις για να αντλήσετε έμπνευση.

1. Πλωτό γραφείο στο παράθυρο

γραφείο στο παράθυρο
Αυτό το γωνιακό παράθυρο είναι σίγουρα όμορφο, αλλά δημιούργησε μια ακόμη πιο όμορφη γωνιά που χάθηκε ο χώρος. Γι’αυτό οι σχεδιαστές του χώρου γύρισαν το funky σημείο σε μια λειτουργική περιοχή εργασίας με ένα προσαρμοσμένο χτισμένο πλωτό γραφείο.
Στιλάτα γραφεία που όλοι θα θέλαμε να δουλεύουμε.

2. Μεσαιωνικά έπιπλα

Μεσαιωνικά έπιπλα
Τα έπιπλα μεσαιωνικού στυλ ταιριάζουν απόλυτα σε μικρούς χώρους επειδή αυτά τα κομμάτια δεν φέρουν πολύ οπτική κλίση. Αυτό το γραφείο της δεκαετίας του 1950 σε ένα διαμέρισμα του Παρισιού, που διακοσμείται από τον Marion Alberge, είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα.
Δέκα δημιουργικά και πανέμορφα γραφεία για να πάρετε ιδέες για το δικό σας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Μικροσκοπικό γραφείο

μικροσκοπικό γραφείο
Κάνοντας κάθε ίντσα να μετράει σε μια φοιτητική κατοικία μπορεί να είναι δύσκολο. Σε αυτό το σπίτι όμως, ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Megan Georgopoulos, ανέρχεται στην πρόκληση γεμίζοντας μια κενή εσοχή στο υπνοδωμάτιο με ένα μικροσκοπικό ενσωματωμένο γραφείο.

4. Γραφείο “περιτυλιγμένο” στον τοίχο

γραφείο
Αντί να συμπιέσετε ένα παραδοσιακό γραφείο σε αυτό το μικροσκοπικό στο σπίτι, η ομάδα σχεδιασμού της CDK Architects εγκατέστησε ένα περιτύλιγμα γύρω από το ξύλινο πάγκο. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργήθηκαν περισσότερα περιθώρια για βιβλιοθήκες και άλλες λύσεις αποθήκευσης που προστέθηκαν αργότερα.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

5. Πλωτό συρτάρι

συρτάρι ως γραφείο
Σε αυτή την μπλε κουζίνα, που ανακαινίστηκε από τη Sarah Barnard Design, ένα πλωτό συρτάρι γραφείου με χαλαζία δημιουργεί μια όμορφη γωνιά γραφείου ιδανική για να βρίσκετε online συνταγές.
Σας αρέσει το μπλε; Όμορφες ιδέες για να το βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.