Όμορφα και στιλάτα γκρι σαλόνια για να αντλήσετε έμπνευση

Πάρτε ιδέες διακόσμησης για γκρι σαλόνια με στυλ. Πράγματι, τα παρακάτω σαλόνια έχουν εντυπωσιακή διακόσμηση

Πάρτε ιδέες διακόσμησης για γκρι σαλόνια με στυλ. Πράγματι, τα παρακάτω σαλόνια έχουν εντυπωσιακή διακόσμηση.

Δεν έχει πολύ καιρό, όπου το γκρι θεωρήθηκε από πολλούς ως ένα θαμπό και κάπως θλιβερό χρώμα. Ωστόσο, μια μέρα όλα άλλαξαν. Ένας δημοφιλής σχεδιαστής άρχισε να το χρησιμοποιεί, μετά το έκανε και ένας άλλος, και έπειτα ένα άλλος, και κατά την τελευταία δεκαετία έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα για μια εντυπωσιακή διακόσμηση στο σπίτι. Πιο εξεζητημένο από το μπεζ και από το taupe, το γκρι είναι μια ευέλικτη σκιά που έχει γίνει γρήγορα ο βασιλιάς των ουδετέρων χρωμάτων. Γι’αυτό, αντλήστε ιδέες διακόσμησης για γκρι σαλόνια με στυλ και προσωπικότητα.

#1 Κομψές λεπτομέρειες

γκρι μεγάλο σαλόνι
Το γκρι είναι η επιτομή της κομψότητας όταν συνδυάζεται με κλασσικές λεπτομέρειες.

Το γκρι είναι η επιτομή της κομψότητας όταν συνδυάζεται με κλασσικές λεπτομέρειες και εκλεπτυσμένο στυλ. Σε αυτό το σαλόνι, που είναι σχεδιασμένο από την Cherie Lee Interiors, η μαλακή παλέτα χρωμάτων επιτρέπει να ξεχωρίζουν πραγματικά τα στοιχεία, όπως το σκαλιστό τζάκι, τα αρχιτεκτονικά καλούπια και οι φουσκωτοί καναπέδες.

#2 Ήρεμο και αναζωογονητικό στυλ

σαλόνι
Πραγματικά, αυτό το γκρι σαλόνι είναι από τα αγαπημένα μας.

Πιστεύεται ότι το γκρι είναι σκούρο; Ξανά σκεφτείτε το! Με άσπρη επένδυση και σε ένα δωμάτιο πλημμυρισμένο με φυσικό φως, το γκρι μπορεί να είναι μαλακό και αναζωογονητικό. Σε δωμάτια όπως αυτό, που έχουν μεγάλα παράθυρα, είναι μια καλή ιδέα να κρατήσετε την επίπλωση απλή και να αφήσετε το μάτι να… «τραβηχτεί» προς την θέα.

#3 Εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες

χώρος με γκρι λεπτομέρειες
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε μια μοντέρνα εμφάνιση σε ένα χώρο είναι να το βάψετε μαύρο ή σκούρο γκρι.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση σε ένα χώρο είναι να το βάψετε σε μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα. Σε αυτό το δωμάτιο, που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Jensen C. Vasil, το βλέμμα λειτουργεί ιδιαίτερα καλά, καθώς το γκρι προσθέτει μια σύγχρονη αίσθηση στα διακοσμητικά κιγκλιδώματα και τα διακοσμητικά των θυρών.

#4 Ουδέτερο φόντο

μεγάλο καθιστικό
Ο καλύτερος τρόπος να δοθεί προσοχή σε ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά είναι να τους αφήσετε να ξεχωρίζουν ενάντια στα ουδέτερα σκηνικά.

Ο καλύτερος τρόπος να δοθεί προσοχή σε ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά σχέδια ή χαρακτηριστικά είναι να τους αφήσετε να ξεχωρίζουν ενάντια στα ουδέτερα σκηνικά. Οι γκρι αποχρώσεις και τα έπιπλα με καθαρή επένδυση σε αυτόν τον μεγάλο και ανοιχτό χώρο παίρνουν μια οπίσθια καρέ για τα κιγκλιδώματα και τα παράθυρα των σκαλοπατιών. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ισχυρά χρώματα ή σχήματα για να ανταγωνιστούν, το μάτι αυτόματα τραβιέται στα ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά.

#5 Δημιουργήστε κάτι… wow

σαλόνι με μεγάλο πίνακα
Για να δημιουργήσετε κάτι «wow», σκεφτείτε ένα γκρι σκηνικό για ένα πολύχρωμο έπιπλο ή τέχνη.

Για να δημιουργήσετε κάτι «wow», σκεφτείτε ένα γκρι σκηνικό για ένα πολύχρωμο έπιπλο ή τέχνη. Όπως, σε αυτό το μεταβατικό σαλόνι, που είναι σχεδιασμένο από την Clarity Home Interiors. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιστήσετε την προσοχή σε ένα ιδιαίτερο κομμάτι. Είτε κρεμασμένο στον τοίχο είτε τοποθετημένο ως μέρος μιας διάταξης επίπλων όπως το κόκκινο πάγκο που απεικονίζεται εδώ.