Μενού

Γρήγορες και εύκολες ιδέες διακόσμησης για τον χώρο του μπάνιου

Όμορφες ιδέες διακόσμησης για ένα κομψό και εντυπωσιακό μπάνιο.

Έχετε κουραστεί να περπατάτε στο μπάνιο σας και ονειρεύεστε μια αλλαγή; Εμείς σας έχουμε εύκολες και φθηνές ιδέες διακόσμησης για να ανανεώσετε το μπάνιο. Η πιο σημαντική αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε στο μπάνιο περιλαμβάνει φωτισμό. Μια σουηδική μελέτη διαπίστωσε ότι ο φωτισμός, συνδυασμένος με το σωστό χρώμα, επηρεάζει τη διάθεση. Η αλλαγή του φωτισμού δεν είναι δύσκολη ή δαπανηρή, μάλιστα κάνει ένα μπάνιο πιο φρέσκο ​​και μεγαλύτερο. Εμείς σας έχουμε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μπάνιο.

Τα παλαιότερα φωτιστικά και ο λαμπτήρας φθορισμού δημιουργούν ελκυστικές σκιές και περίεργες χρωματικές αποχρώσεις στο δέρμα. Εάν η αλλαγή ενός εξαρτήματος δεν είναι δυνατή, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη λάμπα με μερικούς από τους νέους λαμπτήρες φθορισμού που είναι παρόμοιοι σε ζεστασιά χρώματος με το φωτισμό σε μία ηλιόλουστη μέρα.

Μόλις αναβαθμίσετε την ποιότητα φωτισμού, το χρώμα είναι η επόμενη γρήγορη και εύκολη αναβάθμιση στο μπάνιο. Επιλέξτε τα ανοιχτά χρώματα για μεγάλες επιφάνειες (πχ. τοίχοι) και προτιμήστε τους πιο σκούρους τόνους για τα διακοσμητικά στοιχεία. Ελέγξτε πώς φαίνονται οι επιλογές χρωμάτων στον αναβαθμισμένο φωτισμό πριν βάψετε. Καθώς η θερμοκρασία χρώματος μπορεί να αλλάξει τη σκιά του χρώματος.

Τρόποι για να προσθέσετε χρώμα στο σχεδιασμό του μπάνιου.

#1 Χρώμα

μπανιέρα
Δεν είναι πλέον απαραίτητο να επιλέξετε στιλπνότητα σε ένα μπάνιο για να καταπολεμήσετε την υγρασία.

Βάψτε τους τοίχους σας με μία τέλεια σκιά που θα επιλέξετε. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να επιλέξετε στιλπνότητα σε ένα μπάνιο για να καταπολεμήσετε την υγρασία. Ζητήστε από το κατάστημα βαφών να προσθέσει ένα πρόσθετο σε ματ χρώμα για να το κρατήσει από την μούχλα. Μην βάψετε μόνο τους τοίχους, προχωρήστε και στα ντουλάπια.

#2 Αντικατάσταση φωτισμού

μπάνιο και φωτιστικά
Αντικαταστήστε τα ξεπερασμένα φωτιστικά με νέα που θα βελτιώσουν και θα ανανεώσουν τον χώρο.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία προσιτών φωτιστικών. Αντικαταστήστε τα ξεπερασμένα φωτιστικά με νέα που θα βελτιώσουν και θα ανανεώσουν τον χώρο. Φροντίστε να είστε πρωτότυποι κατά την αναβάθμιση του φωτισμού. Οι τάσεις φωτισμού του μπάνιου περιλαμβάνουν κρεμαστά φωτιστικά που διαχέουν το φως στο δωμάτιο. Επιλέξτε LED φωτιστικά δεδομένου ότι είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά και δεν θα ζεσταίνετε το μπάνιο.

Ιδέες διακόσμησης για να φωτίσετε το μπάνιο σας με μεταλλικά διακοσμητικά.

#3 Έργα τέχνης

μπάνιο με διακοσμητικά τοίχου
Επιλέξτε υπερμεγέθη κάδρα για την καλύτερη οπτική επίδραση.

Είναι μια πολύ πρωτότυπη λύση για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας: έργα τέχνης. Οι επεξεργασμένες εκτυπώσεις από καμβά είναι ανθεκτικές στο νερό και είναι πραγματικά προσιτές. Επιλέξτε υπερμεγέθη κάδρα για την καλύτερη οπτική επίδραση. Για μια μοναδική εμφάνιση, προτιμήστε μια αγαπημένη φωτογραφία ώστε να την εκτυπώσετε και να την τοποθετήσετε στον τοίχο. Οι σημερινοί εκτυπωτές μπορούν να δημιουργήσουν εκτυπώσεις από καμβά και μάλιστα να τις στρωματοποιήσουν για περισσότερη αντοχή στο νερό. Επιπλέον, μια γκαλερί τοίχων από αγαπημένα σας αντικείμενα όπως αστερίες ή καλάθια μπορεί να είναι ένας άλλος τρόπος για να διακοσμήσετε τους τοίχους του μπάνιου.

Πάρτε και άλλες ιδέες διακόσμησης για όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

4 τρόποι για να κάνετε το μπάνιο σας ακόμα πιο χαλαρωτικό

4 εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης για ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Κάντε...

Τα πιο εντυπωσιακά μπλε μπάνια για να πάρετε ιδέες διακόσμησης

Αντλήστε μερικές εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης από τα πιο όμορφα...

Stay in touch!

7,091ΥποστηρικτέςΚάντε Like
189ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής