Φοιτητικό σπίτι: Πως θα το διακοσμήσετε με χαμηλό budget

Δείτε ιδέες για την διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού με χαμηλό budget. Όμορφες ιδέες διακόσμησης με στυλ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Δείτε ιδέες για την διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού με χαμηλό budget. Όμορφες ιδέες διακόσμησης με στυλ.

Οι ιδέες για την διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού δεν χρειάζονται να είναι απαραίτητα ακριβές. Γι’αυτό και εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο υπέροχες ιδέες διακόσμησης με στυλ για να μετατρέψετε έναν απλό χώρο στον απόλυτο παράδεισο. Στο οποίο, μάλιστα, θα χαίρεστε να περνάτε τον χρόνο σας, μόνοι ή με τους καινούργιους σας φίλους.
Τα περισσότερα φοιτητικά σπίτια είναι συνήθως απλά διακοσμημένα. Αυτό συμβαίνει, διότι, οι περισσότεροι φοιτητές δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διακοσμήσουν το σπίτι τους όπως θέλουν. Επιπλέον, η διαμονή στα φοιτητικά σπίτια είναι προσωρινή, οπότε γιατί να επενδύσεις κάτι στο οποίο μελλοντικά θα “αφήσεις”;
Αντ’αυτού, ο λόγος που πρέπει να φτιάξετε ένα ονειρεμένο σπίτι είναι πως αυτό θα σας δώσει όρεξη και ενέργεια για να διαβάζετε περισσότερο. Έτσι και αλλιώς, είστε σε μια φάση της ζωής σας που ακόμα ψάχνετε να βρείτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Γι’αυτό, δημιουργείστε το κατάλληλο περιβάλλον για να πετύχετε ακόμα πιο εύκολα τους στόχους σας. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το φοιτητικό σας σπίτι.

#1 Τοίχος – Μαυροπίνακας

μαυροπίνακας

Πλέον, μπορείτε πολύ εύκολα να βάψετε έναν τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα.


Η ιδέα του να βάψετε έναν τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα είναι ότι πιο στιλάτο κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, μπορείτε να φτιάξετε με διάφορες αποχρώσεις ένα επιτοίχιο ημερολόγιο. Μπορείτε να σημειώσετε πάνω στο ημερολόγιο deadlines και projects που έχετε στη σχολή, ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ τίποτα. Έτσι, θα είστε πάντα πολύ οργανωμένοι.

#2 Κεφαλάρι

μονά κρεβάτι με κεφαλάρια

Δημιουργείστε πολύ εύκολα ένα ψεύτικο κεφαλάρι για το κρεβάτι σας με λίγο ύφασμα της επιλογής σας.


Σε μερικούς το κεφαλάρι φαίνεται μεγάλη πολυτέλεια. Μάθετε, λοιπόν, ότι αν το “έχετε” με τις diy κατασκευές μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μια απλή χάρτινη κούτα, να την ανοίξετε και να κόψετε το χαρτόνι σε σχήμα κεφαλαριού. Φροντίστε, όμως, να καλύπτει όλη την πλάτη του κρεβατιού. Ντύστε το χαρτόνι με ένα ύφασμα της επιλογής σας και απλά τοποθετήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να ακουμπάει σε τοίχο. Θα δείτε ότι αμέσως η κρεβατοκάμαρά θα δείξει πολύ πιο ακριβή και όμορφη.

#3 Γραφείο

γραφείο

Για τα χρόνια των σπουδών θα πρέπει το επίκεντρο της διακόσμησης να είναι το γραφείο. Γι’αυτό, οργανώστε το σωστά.


Για να έχετε μια φοιτητική ζωή χωρίς…άγχος και ταλαιπωρία είναι σημαντικό να οργανώσετε τέλεια το γραφείο σας. Το γραφείο είναι ο Νο1 χώρος στο φοιτητικό σπίτι που πρέπει να διακοσμηθεί και να οργανωθεί σωστά. Φτιάξτε τα συρτάρια του γραφείου με απόλυτη τάξη και τοποθετήστε μερικά ράφια για να τοποθετείτε τα βιβλία σας. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα για την αγορά ραφιών, μερικές ξύλινες πλάκες είναι ότι πρέπει.

#4 Κομοδίνο

Κομοδίνο με πράγματα

Προτιμήστε μια χαριτωμένη ραφιέρα ή ένα χρωματιστό τραπεζάκι που θα δώσει στυλ στο χώρο.


Οι περισσότεροι βολεύεστε με ένα βαρετό ξύλινο κομοδίνο. Εμείς, όμως, σας προτείνουμε κάτι εναλλακτικό. Επιλέξτε ραφάκια σε κοινή θέα με μια όμορφη απόχρωση. Μπορείτε να βρείτε τέτοιου είδους έπιπλα σε πολλά καταστήματα και σε πολύ χαμηλές τιμές. Αν το βρείτε σε λευκό χρώμα μπορείτε να το βάψετε μόνοι σας σε ότι απόχρωση θέλετε. Αυτό το έπιπλο είναι η τέλεια λύση καθώς, προσφέρει αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Κατηγορίες Προιόντων