Καλάθι αγορών

Τα ιδανικά φυτά για τον χώρο του μπάνιου

Ανανεώστε την διακόσμηση του μπάνιου με πρακτικές ιδέες. Μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα φυτά για το μπάνιο

Ανανεώστε την διακόσμηση του μπάνιου με πρακτικές ιδέες. Μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα φυτά για το μπάνιο.

Μπορεί να νομίζετε ότι τα μπάνια θα είναι το τέλειο περιβάλλον για τα φυτά, γι’αυτό πρέπει να τα επιλέξετε με σύνεση. Εμείς σας προτείνουμε πρακτικές ιδέες για να ανανεώσετε την διακόσμηση του μπάνιου σας. Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι τα κατάλληλα φυτά για το μπάνιο.
Θα πρέπει να επιλέξετε φυτά το οποία έχουν ανθεκτικότητα στην υγρασία που έχει το μπάνιο. Επιπλέον, πολλά μπάνια έχουν χαμηλά επίπεδα ηλιακού φωτός. Γι’αυτό, αν θέλετε να βάλετε φυτά στο μπάνιο μην παραλείψετε να το διορθώσετε. Οι λαμπτήρες φθορισμού θα εκπέμπουν ένα φως στα μήκη κύματος που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα φυτά.
Επομένως, το χαμηλό φως, η υψηλή υγρασία και οι μεταβολές της θερμοκρασίας θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των ιδανικών φυτών για το μπάνιο. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι κάθε μπάνιο είναι διαφορετικό. Πάρτε, λοιπόν, έμπνευση από τις παρακάτω ιδέες και κάντε μια σωστή επιλογή.

1. Αλόη

αλόη
Η αλόη δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Η αλόη βέρα είναι ένα εύχρηστο φυτό που θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Ο χυμός από τα φύλλα μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο των γρατζουνιών και των μικρών εγκαυμάτων. Είναι χυμώδης φυτό, οπότε απαιτεί ελάχιστη φροντίδα. Η αλόη προτιμά έμμεσο φως καθώς το πάρα πολύ άμεσο ηλιακό φως μπορεί να κάψει τα φύλλα της.
Αυτά είναι τα ιδανικά φυτά εσωτερικού χώρου.

2. Μπαμπού

μπαμπού
Το μπαμπού μπορεί να αναπτυχθεί σε χαμηλό ή έμμεσο φως.

Ακόμη και σε δοχεία, τα φυτά μπαμπού μπορούν να γίνουν πολύ μεγάλα. Γι’αυτό, είναι ένας καλός τρόπος να έχετε το μπαμπού στο μπάνιο χωρίς να ανησυχείτε για την ανάπτυξή του. Το μπαμπού μπορεί να αναπτυχθεί σε χαμηλό ή έμμεσο φως.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Βιγόνια

βιγόνια
Η βιγόνια μπορεί να αντέξει την υγρασία του μπάνιου.

Πολλοί τύποι βιγόνιας αναπτύσσονται καλά σε δοχεία και “απολαμβάνουν” τη ζεστασιά και την υγρασία ενός μπάνιου. Συγκεκριμένα, τα Rex Begonias είναι εξαιρετικά πολύχρωμα και διακοσμητικά και αναπτύσσονται καλά σε εσωτερικούς χώρους. Οι βιγόνιες μπορούν να χειριστούν χαμηλό ή έμμεσο φως.

4. Κυκλάμινο

κυκλάμινο
Το κυκλάμινο χρειάζεται έντονο φως, ειδικά το χειμώνα.

Το κυκλάμινο μπορεί να είναι δύσκολο να αναπτυχθεί σε εσωτερικούς χώρους, καθώς ξεθωριάζουν πολύ εύκολα. Ωστόσο, με λίγη προσοχή, μπορείτε να κρατήσετε αυτά τα όμορφα φυτά ευτυχισμένα στο μπάνιο σας. Τα κυκλάμινα χρειάζονται έντονο φως, ειδικά το χειμώνα. Παρόλο που τους αρέσει η υγρασία, είναι καλύτερο να τα πίνουν από τον πυθμένα, αντί να βρέξουν τα φύλλα τους.
Περίεργα αλλά και πανέμορφα φυτά για το σπίτι που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

5. Γαρδένια

γαρδένια
Στην γαρδένια αρέσει αρέσει η υγρασία που μπορεί να προσφέρει ένα μπάνιο.

Όπως και με τα περισσότερα τροπικά φυτά που καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους, οι γαρδένιες δεν είναι από τα ευκολότερα φυτά για να αναπτυχθούν. Δεν τους αρέσουν τα κρύα ρεύματα ή οι ξαφνικές εκρήξεις θερμότητας. Ωστόσο, τους αρέσει η υγρασία που μπορεί να προσφέρει ένα μπάνιο και χρειάζονται φωτεινό, έμμεσο φως.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.