Καλάθι αγορών

Η BP αποκλείει μεγάλη άνοδο στις τιμές του πετρελαίου

BP και πετρέλαιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BP, Bob Dudley, θεωρεί ότι η αγορά αυτή τη στιγμή είναι ισορροπημένη.

«Πιστεύω ότι όλοι χρησιμοποιούν τη λέξη “ισορροπημένος” και ξεχνούν ότι σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Για μένα, σημαίνει ότι σε καθημερινή βάση η παραγωγή και η ζήτηση είναι ίσες. Επομένως η αγορά είναι ισορροπημένη. Απλά τα επίπεδα των αποθεμάτων στον κόσμο είναι τόσο υψηλά»,υποστήριξε το στέλεχος μιλώντας στο CNBC.
Σύμφωνα με τον Dudley, οι αγορές πρέπει να σταματήσουν να λαμβάνουν υπόψιν τους τα στοιχεία που προσφέρονται σε εβδομαδιαία βάση.  Όπως τόνισε, η εταιρία του σχεδιάζει τις κινήσεις της βάσει μιας μέσης τιμής στα 50 δολάρια το βαρέλι τα επόμενα πέντε χρόνια. Αλλά θα χρειαστεί τιμή μόνο 30 δολαρίων το βαρέλι για να καλύψει δαπάνες και μερίσματα.

Bob Dudley.
Όπως τόνισε, η εταιρία του σχεδιάζει τις κινήσεις της βάσει μιας μέσης τιμής στα 50 δολάρια το βαρέλι τα επόμενα πέντε χρόνια. Αλλά θα χρειαστεί τιμή μόνο 30 δολαρίων το βαρέλι για να καλύψει δαπάνες και μερίσματα.

Το διεθνές δίκτυο υπενθυμίζει ότι η BP προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή διατηρώντας τις κεφαλαιουχικές δαπάνες το πολύ στα 17 δισ. δολάρια. Προκειμένου να τονώσει τη θέση της μετά την πετρελαιοκηλίδα το 2010 στον Κόλπο του Μεξικού.
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.