Καλάθι αγορών

Με αυτά τα φυτά θα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού

Με αυτά τα φυτά θα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού και θα ενισχύσετε την διακόσμηση του χώρου

Με αυτά τα φυτά θα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού και θα ενισχύσετε την διακόσμηση του χώρου.

Είναι πολύ πιθανό να έχετε δοκιμάσει διάφορους τρόπους προκειμένου να αρωματίσετε τον χώρο σας. Ωστόσο, νιώθετε ότι τίποτα δεν σας ικανοποιεί 100%. Μην αγχώνεστε όμως γιατί σας έχουμε την τέλεια και πιο φυσική λύση: φυτά! Με τα παρακάτω φυτά θα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Και ακόμη, θα ενισχύσετε την διακόσμηση του χώρου σας.
Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα φυτά που μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας. Διαβάστε παρακάτω και γνωρίστε ποια είναι αυτά.
Αυτά είναι τα διασημότερα φυτά για το σπίτι.

#1 Κοινή κράσουλα

κρασούλα
Η κράσουλα κατάφερε να διώξει το 91% των πιο δυσάρεστων και τοξικών μυρωδιών μέσα σε μόλις 12 ώρες!

Το συγκεκριμένο φυτό δεν απομακρύνει μόνο τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και όλες τις τοξικές. Μάλιστα, οι ερευνητές ανακάλυψαν πως αυτό το φυτό κατάφερε να διώξει το 91% των πιο δυσάρεστων και τοξικών μυρωδιών μέσα σε μόλις 12 ώρες. Αν, λοιπόν, έχετε βάψει τον χώρο σας και θέλετε να ξεμυρίσει πολύ γρήγορα, τότε απλά αγοράστε το συγκεκριμένο φυτό.
Πως θα «αναστήσετε» τα μισοπεθαμένα σας φυτά. Μάθετε τον τρόπο!

#2 Φυτό αράχνη

Φυτό αράχνη
Στο εξωτερικό το αποκαλούν spider plant λόγω του σχήματός του που μοιάζει με αράχνη. Είναι ένα εκπληκτικό φυτό που μπορεί να απομακρύνει πάρα πολλές δυσάρεστες οσμές μέσα σε χρόνο 12 ωρών ή και λιγότερο. Κάποιες τοξικές μυρωδιές που υπάρχουν σε διάφορα χημικά υλικά απομακρύνονται κατά 65-95%. Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε το 1994 στη Νορβηγία, έδειξε ότι τα φυτά εσωτερικών χώρων μπορούν να δράσουν ευεργετικά και σε θέματα υγείας. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να μειώσουν κατά 30% συμπτώματα κούρασης, βήχα, κρυολογημάτων και πονοκεφάλου.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Χρυσάνθεμο

Χρυσάνθεμο
Ένα επιπλέον φυτό με μαγικές ικανότητες είναι το χρυσάνθεμο. Αυτό το φυτό μπορεί να απορροφά ρύπους και αντέχει ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ειδικά τα φθινοπωρινά χρυσάνθεμα με τα λιγοστά πέταλα κάνουν πραγματικά θαύματα στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του σπιτιού. Άλλα φυτά με παρόμοιες ιδιότητες είναι ο κισσός, η ζέρμπερα, ο φοίνικας, η δράκαινα, το σπαθίφυλλο και το μπαμπού.
 

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.