Μενού

Με αυτά τα φυτά θα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού

Με αυτά τα φυτά θα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού και θα ενισχύσετε την διακόσμηση του χώρου.

Είναι πολύ πιθανό να έχετε δοκιμάσει διάφορους τρόπους προκειμένου να αρωματίσετε τον χώρο σας. Ωστόσο, νιώθετε ότι τίποτα δεν σας ικανοποιεί 100%. Μην αγχώνεστε όμως γιατί σας έχουμε την τέλεια και πιο φυσική λύση: φυτά! Με τα παρακάτω φυτά θα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Και ακόμη, θα ενισχύσετε την διακόσμηση του χώρου σας.

Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι αυτά τα φυτά που μπορούν να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας. Διαβάστε παρακάτω και γνωρίστε ποια είναι αυτά.

Αυτά είναι τα διασημότερα φυτά για το σπίτι.

#1 Κοινή κράσουλα

κρασούλα
Η κράσουλα κατάφερε να διώξει το 91% των πιο δυσάρεστων και τοξικών μυρωδιών μέσα σε μόλις 12 ώρες!

Το συγκεκριμένο φυτό δεν απομακρύνει μόνο τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά και όλες τις τοξικές. Μάλιστα, οι ερευνητές ανακάλυψαν πως αυτό το φυτό κατάφερε να διώξει το 91% των πιο δυσάρεστων και τοξικών μυρωδιών μέσα σε μόλις 12 ώρες. Αν, λοιπόν, έχετε βάψει τον χώρο σας και θέλετε να ξεμυρίσει πολύ γρήγορα, τότε απλά αγοράστε το συγκεκριμένο φυτό.

Πως θα «αναστήσετε» τα μισοπεθαμένα σας φυτά. Μάθετε τον τρόπο!

#2 Φυτό αράχνη

Φυτό αράχνη

Στο εξωτερικό το αποκαλούν spider plant λόγω του σχήματός του που μοιάζει με αράχνη. Είναι ένα εκπληκτικό φυτό που μπορεί να απομακρύνει πάρα πολλές δυσάρεστες οσμές μέσα σε χρόνο 12 ωρών ή και λιγότερο. Κάποιες τοξικές μυρωδιές που υπάρχουν σε διάφορα χημικά υλικά απομακρύνονται κατά 65-95%. Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε το 1994 στη Νορβηγία, έδειξε ότι τα φυτά εσωτερικών χώρων μπορούν να δράσουν ευεργετικά και σε θέματα υγείας. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να μειώσουν κατά 30% συμπτώματα κούρασης, βήχα, κρυολογημάτων και πονοκεφάλου.

#3 Χρυσάνθεμο

Χρυσάνθεμο

Ένα επιπλέον φυτό με μαγικές ικανότητες είναι το χρυσάνθεμο. Αυτό το φυτό μπορεί να απορροφά ρύπους και αντέχει ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ειδικά τα φθινοπωρινά χρυσάνθεμα με τα λιγοστά πέταλα κάνουν πραγματικά θαύματα στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του σπιτιού. Άλλα φυτά με παρόμοιες ιδιότητες είναι ο κισσός, η ζέρμπερα, ο φοίνικας, η δράκαινα, το σπαθίφυλλο και το μπαμπού.

 

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Αυτά είναι τα διασημότερα φυτά για το σπίτι

Τα διασημότερα φυτά για μέσα στο σπίτι. Διακόσμηση σπιτιού...

Πως θα “αναστήσετε” τα μισοπεθαμένα σας φυτά

Έτσι θα "αναστήσετε" τα πεθαμένα φυτά. Ιδέες και λύσεις...

Stay in touch!

7,084ΥποστηρικτέςΚάντε Like
186ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,340ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής