Γνωρίστε τα πιο εύκολα φυσικά καθαριστικά για τον χώρο του μπάνιου

Ιδέες με τα πιο οικονομικά DIY για το μπάνιο: Εύκολα φυσικά καθαριστικά για το μπάνιο

Ιδέες με τα πιο οικονομικά DIY για το μπάνιο: Εύκολα φυσικά καθαριστικά για το μπάνιο.

Καθαρίστε, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το μπάνιο με φυσικά καθαριστικά που θα φτιάξετε μόνοι σας. Παρακάτω σας έχουμε τα πιο οικονομικά DIY για το μπάνιο για να αντλήσετε ιδέες. Μάθετε πως θα φτιάξετε φυσικά καθαριστικά για το μπάνιο με υλικά που όλοι έχετε στο σπίτι.

Το μπάνιο θεωρείται εστία μικροβίων για πολλούς λόγους. Εκτός από τους προφανείς, στο μπάνιο συσσωρεύονται πλήθος μικροβίων κυρίως λόγω της υγρασίας που ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και μάθετε φυσικά καθαριστικά για το μπάνιο που θα το καθαρίσουν και θα το απολυμάνουν με ασφαλή τρόπο αντικαθιστώντας τα χημικά απορρυπαντικά του εμπορίου.

#1 Λευκό ξύδι

Λευκό ξύδι
Με το λευκό ξύδι μπορείτε να καθαρίσετε την ντουζιέρα σας.

Καθαρισμός ντουζιέρας: Βουτήξτε ένα πανί ή σφουγγάρι σε λευκό ξύδι και σκουπίστε τη ντουζιέρα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα σαπουνιού.

Καθαρισμός κεφαλής ντουζιέρας: Γεμίστε μια πλαστική σακούλα με λευκό ξύδι και δέστε την στην κεφαλή της ντουζιέρας. Αφήστε την εκεί για όλη τη νύχτα. Θα δείτε και εσείς ότι το επόμενο πρωί η κεφαλή της ντουζιέρας σας θα λάμπει.

#2 Μαγειρική σόδα

μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι ιδανικό φυσικό καθαριστικό για τον νιπτήρα και τις πόρτες του ντους.

Η μαγειρική σόδα είναι το ιδανικό φυσικό καθαριστικό για τον νιπτήρα, τις αποχετεύσεις, τη λεκάνη, τις μπαταρίες και τις πόρτες του ντους. Βάλτε λίγο μαγειρική σόδα, ρίξτε λίγο νερό για να δημιουργηθεί μια αλοιφή και τρίψτε με ένα σφουγγάρι.

#3 Οξυζενέ

Οξυζενέ
Καθαρίστε την οδοντόβουρτσα και τις σκληρές επιφάνειες με το οξυζενέ.

Καθαρισμός οδοντόβουρτσας: Βουτήξτε την οδοντόβουρτσα για λίγα λεπτά σε οξυζενέ. Με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τα μακροχρόνια μικρόβια.
Καθαρισμός σκληρών επιφανειών: Αναμίξτε ίσα μέρη οξυζενέ και νερού και χρησιμοποιήστε το διάλυμα για να καθαρίσετε το δοχείο απορριμάτων, τον καθρέφτη και το πόμολο. Επιπλέον, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος σφουγγαρίσματος του δαπέδου.

#4 Βότκα

Βότκα
Χρησιμοποιείται για να αφαιρεθεί η μούχλα.

Είναι η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τη μούχλα από το μπάνιο. Ψεκάστε βότκα απευθείας στη μουχλιασμένη επιφάνεια και αφήστε την εκεί για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε την επιφάνεια με ένα πανί ή μια βούρτσα. Θα δείτε και εσείς ότι, η μούχλα θα έχει εξαφανιστεί.

#5 Τσάι

τσάι
Το τσάι είναι εξαιρετική λύση για το καθάρισμα των παραθύρων και των καθρεφτών.

Το τσάι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καθάρισμα των παραθύρων και των καθρεφτών. Ψεκάστε στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και μετά σκουπίστε, όπως θα κάνατε και με οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό. Οι επιφάνειες θα καθαρίσουν και θα αρωματιστούν.