Καλάθι αγορών

«Εξοικονομώ»: Εκταμιεύσεις δανείων & αξιοποίηση επιστροφών

Από επιστροφές δανείων η οικονομική κάλυψη του Εξοικονομώ κατ' οίκον

Από επιστροφές δανείων η οικονομική κάλυψη του Εξοικονομώ κατ’ οικόν.

Με απόφαση που ανακοινώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2017, τροποποιείται η ΚΥΑ για το Εξοικονομώ κατ’ οίκον. Από επιστροφές δανείων η οικονομική κάλυψη του Εξοικονομώ κατ’ οίκον,

Πιο αναλυτικά:

Ως καταληκτική ημερομηνία εκταμίευσης των δανείων από την ΕΤΕΑΝ Α.Ε. ορίζεται η 31.01.2017. Η εκταμίευση δανείων θα γίνει στους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και από τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στους λογαριασμούς των αναδόχων-προμηθευτών.
Επίσης, προστίθεται παράγραφος που αναφέρει ότι «Μετά την ανωτέρω ημερομηνία και έως την εκκαθάριση και το κλείσιμο των λογαριασμών μεσεγγύησης, τα διαχειριστικά κόστη καλύπτονται από πόρους του Ταμείου «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον». Τα οποία προέρχονται από επιστροφές δανείων ή και λοιπούς εθνικούς πόρους».
Τέλος, το έβδομο εδάφιο τροποποιείται ως εξής: «Η εκταμίευση του συνόλου του δανείου πραγματοποιείται από τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς το αργότερο έως 31.01.2017.»

Εξοικονομώ κατ' οίκον
«Μετά την ανωτέρω ημερομηνία και έως την εκκαθάριση και το κλείσιμο των λογαριασμών μεσεγγύησης, τα διαχειριστικά κόστη καλύπτονται από πόρους του Ταμείου «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον». Τα οποία προέρχονται από επιστροφές δανείων ή και λοιπούς εθνικούς πόρους».

Τα έργα των ωφελουμένων θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα σε εννέα μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης υπαγωγής. Όταν πιστοποιηθούν οι δαπάνες και το φυσικό αντικείμενο του έργου τότε θα λάβουν την αντίστοιχη άμεση ενίσχυση οι ιδιοκτήτες κατοικιών. Φυσικά, με βάση τα δικαιολογητικά και τους όρους του προγράμματος.
Προκαταβολή προβλέπεται μόνο για όσους κάνουν χρήση τραπεζικού δανεισμού. Τι γίνεται με όσους θα λάβουν δάνειο από κάποια από τις δέκα τράπεζες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα; Η καταβολή της επιχορήγησης τους και η εκταμίευση του συνολικού ποσού ολοκληρώνονται μέσα σε δύο μήνες, από την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης πιστοποίησης.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.