Με αυτό τον τρόπο θα επαναφέρετε το πουλόβερ που μπήκε στο πλυντήριο

Μάθετε πως θα επαναφέρετε το πουλόβερ που μπήκε στο πλυντήριο. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με πρακτικά tips

Μάθετε πως θα επαναφέρετε το πουλόβερ που μπήκε στο πλυντήριο. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με πρακτικά tips.

Σίγουρα, έχει συμβεί σε όλους: αποφασίσετε να πλύνετε το πουλόβερ σας στο πλυντήριο και στο τέλος συνειδητοποιείτε ότι εκείνο «μπήκε» στο πλύσιμο; Μην αγχώνεστε γιατί εμείς σας έχουμε πρακτικά tips για να μάθετε πως θα επαναφέρετε το πουλόβερ που μπήκε στο πλυντήριο.

Φτιάξτε μόνοι σας το απορρυπαντικό του πλυντηρίου.

Καταρχάς, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε αν οι ίνες του μάλλινου ρούχου σας έχουν καταστραφεί τελείως. Αν οι ίνες έχουν καταστραφεί τότε, δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να τις επαναφέρετε. Για να το καταλάβετε παρατηρήστε τις ίνες του και δείτε αν έχει παραμείνει κάποια ελαστικότητα. Να ξέρετε ότι οι ίνες που έχουν καταστραφεί δεν έχουν καθόλου ελαστικότητα και είναι σαν τσόχα.

πουλόβερ

Αν, λοιπόν, καταλήξετε πως υπάρχει περιθώριο για να επαναφέρετε το πουλόβερ σας, τότε συγκεντρώστε τα παρακάτω υλικά:

  • Έναν πίνακα από φελλό ή ένα χαρτόνι μακέτας στο μέγεθος του ρούχου
  • Μαλακτικό ρούχων, baby shampoo ή μαλακτική κρέμα μαλλιών
  • Μια λευκή χνουδωτή πετσέτα
  • Καρφίτσες
  • Μια μεγάλη λεκάνη

Αυτά είναι τα λάθη που κάνετε στο σιδέρωμα των ρούχων σας.

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε την διαδικασία γεμίζοντας την λεκάνη με χλιαρό νερό και προσθέτοντας 2 κουταλάκια του γλυκού μαλακτικό ρούχων (ή baby shampoo ή κρέμα μαλλιών). Αυτό θα μαλακώσει τις ίνες του ρούχου και θα τις προετοιμάσει να «ανοίξουν». Αφήστε το πουλόβερ τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι και 2 ώρες να μουλιάσει.

Βήμα 2ο: Σε αυτό το βήμα ρίξτε το νερό αλλά μην ξεπλύνετε το πουλόβερ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το πιέσετε ελαφρά για να φύγουν τα πολλά νερά αλλά μην το στύψετε.

Βήμα 3o: Βάλτε το πουλόβερ ανοιχτό πάνω στην πετσέτα και δημιουργήστε ένα ρολό (με την πετσέτα και το πουλόβερ μαζί). Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε ακόμα περισσότερη υγρασία.

πουλόβερ που μπήκε

Βήμα 4ο: Βάλτε το πουλόβερ πάνω στον πίνακα από φελλό (ή στο χαρτόνι μακέτας) και τεντώστε το απαλά όσο περισσότερο μπορείτε. Έπειτα καρφιτσώστε το εκεί. Προσέξτε να μην σκιστούν οι ραφές και να μην το καρφιτσώσετε πολύ σφιχτά ή σε λάθος θέση.

Βήμα 5o: Επιστρέψτε μετά από μία ώρα, «ανοίξτε» το ακόμα λίγο και ξανακαρφιτσώστε το. Επαναλάβετε μέχρι να μην τεντώνεται άλλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί στις φυσικές ίνες (όπως το μαλλί, το κασμίρ και το βαμβάκι) και να σας χαρίσει πίσω το αγαπημένο σας πουλόβερ. Καλή επιτυχία!

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό