Καλάθι αγορών
Σαλόνι

Δημιουργήστε ένα καθιστικό με έπιπλα σαλονιού που επιδεικνύουν την προσωπικότητα και το γούστο σας

Δημιουργήστε μοντέρνα σαλόνια με έπιπλα σαλονιού, μοντέρνα ή κλασσικά  που επιδεικνύουν την προσωπικότητα και το γούστο σας. Όταν διαλέγεται έπιπλα σπιτιού, ειδικά τα σαλόνια, τα πρώτα έπιπλα που πολλοί άνθρωποι αποκτούν συχνά είναι φθηνά ή μεταχειρισμένα έπιπλα που αγοράζονται από κάποιον άλλον. Εάν αποφασίσατε ότι ήρθε ο καιρός να φτιάξετε το σαλόνι σας, επιλέξετε νέα έπιπλα για το σπίτι σας, το RECONS BLOG  μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα, κρατώντας πάντα χαμηλά τις τιμές.  Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ιδέα για το τι θα χρειαστείτε, όπως για παράδειγμα το πόσο χώρο έχετε και πού θέλετε τα έπιπλα να πάνε, ενδεχομένως να  θέλετε να δώσετε ένα ιδιαίτερο ύφος στο χώρο σας με σαλόνια γωνιακά μοντέρνα, ή να δημιουργήσετε ένα συνδυασμό επίπλων και κομματιών βάση αυτών που βλέπετε διαθέσιμα. Εξοικονομήστε έτσι χρήματα ενώ παραμένετε μπροστά σε μια πλούσια γκάμα επιλογών.

Τα έργα μας για την ανακαίνιση σπιτιού  διακρίνονται για την ποιότητα και τη διάρκεια στον χρόνο αφού διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των εργασιών μας

Δείτε τον οδηγό για τη διακόσμηση σαλονιού, τα έπιπλα σαλονιού, την οργάνωση επίπλων και τους χρωματικούς συνδυασμούς του καθιστικού – σαλονιού.

Ανάλογα με το μέγεθος του καθιστικού σας, ο καναπές που επιλέγετε θα είναι πιθανώς το μεγαλύτερο κομμάτι των επίπλων στο δωμάτιο, ειδικά εάν επιλέγετε κάποιο καναπέ κρεβάτι ή καναπέ γραφείου. Εάν έχετε ένα μικρότερο καθιστικό, όπως συχνά συμβαίνει σε μια συγκατοίκηση ή ένα μικρό διαμέρισμα, μπορείτε να έχετε ένα ανάκλιντρο.

Ανάλογα με το μέγεθος, οι καναπέδες και οι γωνιακοί καναπέδες, επιτρέπουν καθίσματα για δύο έως τέσσερα άτομα. Οι καναπέδες μπορούν να κυμαίνονται μεταξύ περίπου 76 εκατοστών και 280 εκατοστά – με τους περισσότερους να είναι μεταξύ 127 και 203 εκατοστά – και είναι επικαλυμμένοι με υλικά όπως το δέρμα, faux-δέρμα, το λινό. Εάν έχετε συχνά φιλοξενουμένους ή θέλετε να έχετε μια δεύτερη επιλογή ύπνου, μπορείτε να επιλέξετε έναν καναπέ κρεβάτι.

Ανάκλινδρο: Για μεγάλα σαλόνια, μπορείτε να έχετε ένα ανάκλινδρο κρεβάτι  και ένα ανάκλιντρα μοντέρνα στο δωμάτιο. Εντούτοις, εάν ο χώρος σας είναι μικρότερος, μπορείτε να εξετάσετε ένα ανάκλιντρο κλασσικό ως το κύριο κομμάτι σας. Αυτοί γίνονται από τους ίδιους τύπους υλικού με τους καναπέδες. 

Τμηματικός γωνιακός καναπές  – σε δυο κομμάτια καναπές: Εάν έχετε μεγάλο χώρο στο σαλόνι – καθιστικό, ένας καναπές γωνιακός μπορεί να είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Θα μπορούσε να είναι κάθισμα για τέσσερα άτομα, έξι ή περισσότερα. Οικονομικοί καναπέδες έρχονται επίσης σε ποικίλα καλύμματα, όπως το λινό, το δέρμα, faux-δέρμα, το συνδεμένο δέρμα. Το ελάχιστο μέγεθος για ένα τμηματικό είναι 150 εκατοστά, και μπορεί να είναι περισσότερο από 254 εκατοστά επίσης.

Σε συνδυασμό με ένα ανάκλιντρο ή καναπέ, μπορεί να θελήσετε να προσθέσετε  μοντέρνες καρέκλες σαλονιού.

Πολυθρόνα σαλονιού και καρέκλες σαλονιού: Οι αναπαυτικές πολυθρόνες σαλονιού συναντώνται στη γκάμα κάθε στυλ, όπως μοντέρνες πολυθρόνες ή κλασικές πολυθρόνες. Οι καρέκλες σαλονιού , συμπεριλαμβανομένων των recliners, κατηγοριοποιούνται χαρακτηριστικά από πόσο ευρεία είναι η περιοχή καθισμάτων, και κυμαίνονται από 38 εκατοστά ή λιγότερο (ιδανικές για τους μικρούς) έως 90 εκατοστά ή περισσότερο.

Εκκεντρικές Καρέκλες: Αυτές οι καρέκλες συναντώνται στη γκάμα κάθε στυλ, συμπεριλαμβανομένων των πολυθρόνων και των καρεκλών χωρίς χέρια, σε πολλές μορφές όπως μοντέρνες, ή κλασικές. Οι καρέκλες, συμπεριλαμβανομένων των recliners, κατηγοριοποιούνται χαρακτηριστικά από πόσο ευρεία είναι η περιοχή καθισμάτων, και κυμαίνονται από 15 ίντσες ή λιγότερο (ιδανικές για τους μικρούς) έως 36 ίντσες ή περισσότερο.

Για να συμβαδίζετε με τις επιλογές σε  καρέκλες σαλονιού που έχετε κάνει, χρειάζεστε επίσης ένα ή περισσότερα τραπέζια στο καθιστικό σας. Αυτά μπορεί να είναι τραπέζια σαλονιού, βοηθητικά τραπεζάκια και τραπέζια κονσόλα.

Τραπέζια σαλονιού: Τα  τραπεζάκια σαλονιού και τα τραπέζια σαλονιού μοντέρνα κάνουν περισσότερα από το να ακουμπάτε φλιτζάνια καφέ σε αυτά. Συνήθως το τραπέζι σαλονιού βρίσκεται, μπροστά από μια πολυθρόνα ή έναν (γωνιακό ή μη) καναπέ και πολλές φορές έχουν χώρο αποθήκευσης – ανοιχτό, κλειστό ή και τα δύο. Αυτά τα τραπεζάκια σαλονιού παίρνουν πολλά σχήματα αλλά είναι συνήθως ορθογώνια.

Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού: Κάθονται δίπλα στους καναπέδες, στ’ ανάκλιντρα, και τις καρέκλες και είναι κατάλληλα για να τοποθετήσετε επιτραπέζιους λαμπτήρες ή και διακοσμητικά αντικείμενα. Τα ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού, έχουν συνήθως αποθηκευτικό χώρο και μερικά έχουν επίσης συρτάρια.

Τα έργα μας

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Μόλις έχετε τα κύρια κομμάτια, υπάρχουν περιφερειακά έπιπλα που μπορεί να θελήσετε να προσθέσετε για να ολοκληρώσετε τη διάταξη του καθιστικού σας, όπως ξύλινες βιβλιοθήκες σαλονιού και μοντέρνα έπιπλα τηλεόρασης

Βιβλιοθήκες: Οι ξύλινες βιβλιοθήκες σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε βιβλία ή άλλα μέσα, όπως DVD και  δίσκους ή αντικείμενα που θέλετε να εμφανίσετε σαν μπιχλιμπίδια. Η βιβλιοθήκη τοίχου και οι μικρές βιβλιοθήκες πάντα δίνουν μια πιο σοφιστικέ άποψη στον χώρος σας αλλά  προσδίδουν έξτρα νότα ζεστασιάς.

Έπιπλα τηλεόρασης για το σαλόνι: Εάν έχετε τηλεόραση ή στερεοφωνικό σύστημα που θέλετε να έχετε στο σαλόνι, μπορείτε να τοποθετήσετε αυτές τις συσκευές σε κάποιο τραπέζι τηλεόρασης και να τακτοποιήσετε μοντέρνες καρέκλες σαλονιού γύρω από αυτό.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την διακόσμηση εσωτερικών χώρων κι εξωτερικών χώρων, προσφέροντας ιδανικές λύσεις για  διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου.

Αναζητείστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έπιπλα κρεβατοκάμρας, έπιπλα γραφείου, έπιπλα μπάνιου, έπιπλα κήπου, αλλά και παιδικά παιχνίδια εξαιρετικής ποιότητας σε μοναδικές τιμές. 

Έμπνευση για την κρεβατοκάμαρα

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.