Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00 *Αντικαταβολή έως 150€

Κρεβατοκάμαρα

Όταν ψάχνετε για τα ουσιαστικά συστατικά για να εφοδιάσετε μια κρεβατοκάμαρα για πρώτη φορά, υπάρχουν ορισμένα έπιπλα που θα χρειαστείτε σίγουρα. Ένα σετ κρεβατοκάμαρας, περιλαμβάνει  κρεβάτι, κομοδίνο, και ίσως μια καρέκλα, αν υπάρχει χώρος. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η βασική επίπλωση. Εάν έχετε χώρο στο δωμάτιο, μπορείτε επίσης να βάλετε έξτρα κομοδίνο, μια ντουλάπα ή μπαούλο για τα ενδύματα, ένα γραφείο και ειδικά διαμορφωμένο φωτισμό. Χάρη στις καθημερινές χαμηλές τιμές μας, μπορείτε να εφοδιάσετε την κρεβατοκάμαρά σας με τον τρόπο που θέλετε!

Το σημείο εστίασης οποιασδήποτε κρεβατοκάμαρας είναι το ίδιο το κρεβάτι. Ενώ το στρώμα είναι το σημαντικότερο κομμάτι για να έχεις έναν καλό ύπνο. Πρέπει να καθορίσετε ποιο μέγεθος κρεβατιού χρειάζεστε για το χώρο που έχετε. Έχετε υπόψη, ότι πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε γύρω από το κρεβάτι εύκολα, ακόμη και με άλλα έπιπλα στο δωμάτιο. Επιπλέον, το στρώμα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 ίντσες μακρύτερο από το πιο ψηλό άτομο που θα κοιμάται στο κρεβάτι. Τα πρότυπα για τα πιο κοινά μεγέθη στρωμάτων είναι:

  • Μονό από 190 εκατοστά μάκρος και από 99 εκατοστά πλάτος
  • Διπλό από 200 εκατοστά μάκρος και από 137 εκατοστά πλάτος

Υπάρχουν πολλοί τύποι κρεβατιών διαθέσιμα, με τους πιο κοινούς να είναι κρεβάτια με ουρανό, κρεβάτια καμπίνας τα οποία είναι κρεβάτια με βάση που αποτελείται από ένα υπερυψωμένο επίπεδο, συνήθως ορθογώνιο οριζόντιο συμπαγές πλαίσιο, συχνά με σειρές από εύκαμπτες ξύλινες ράγες ή δικτυωτή δομή που προορίζονται να στηρίξουν μόνο ένα στρώμα. 

Εκτός από το μέγεθος για μονό κρεβάτι, διπλό ή  υπέρδιπλο, υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των στρωμάτων διαθέσιμων. Οι επιλογές εδώ περιλαμβάνουν στρώματα αφρού λατέξ και στρώματα εσωτερικού ελατηρίου όσον αφορά την πλευστότητα. Τα στρώματα εσωτερικού ελατηρίου είναι αυτά που έχουν την περισσότερη ευελιξία για το σώμα σας μέσω των τυλιγμένων σπειρών μετάλλων που διαμορφώνουν το κρεβάτι.

Τα κομοδίνα μπορούν να είναι κάθετα ή οριζόντια στο σχήμα και μέσο όρο μεταξύ τεσσάρων και οκτώ συρταριών. Μερικά έχουν πόδια και μερικά αναπαύονται απευθείας στο πάτωμα. Τα κομοδίνα έχουν μια μεγάλη επίπεδη περιοχή στην κορυφή που είναι ιδανική για τη τοποθέτηση λαμπτήρων ή των προσωπικών αντικειμένων σας, όπως ένα άρωμα, ένα κουτί κοσμημάτων, ή μια βάση ρολογιών. Τα περισσότερα είναι ξύλινα, μοντέρνα, με φυσικά χρώματα, αλλά και μερικά που είναι χρωματισμένα άσπρα, μαύρα, ή γκρίζα.

Έμπνευση για το Υπνοδωμάτιο

Άλλα έπιπλα κρεβατοκάμαρων που μπορείτε να θελήσετε να προσθέσετε στην κρεβατοκάμαρά σας περιλαμβάνουν:

Τουαλέτα Έπιπλο: Συνήθως έρχονται με ένα γραφείο με διάφορα συρτάρια, έναν καθρέφτη, και είτε έναν πάγκο είτε μια υψηλή-πίσω καρέκλα. Είναι ιδανικά για χρήση ενώ ντύνεσαι και βάζεις μακιγιάζ.

Ντουλάπες: Χρησιμεύουν ως ανεξάρτητος χώρος ντουλαπιών και είναι ιδανικές για δωμάτια χωρίς ενσωματωμένες ντουλάπες. Οι ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, έχουν συνήθως ένα ανώτερο μέρος για τα κρεμάμενα ενδύματα, προστατεύονται από δύο πόρτες, και ένα συρτάρι ή περισσότερα κάτω ενώ μπορεί να βρείτε ντουλάπα συρόμενη, μονόφυλλη ή ότι άλλο ταιριάζει στο χώρο σας.

Οι Υπηρεσίες μας

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.