Καλάθι αγορών
Κουζίνα

Επιλογή των επίπλων κουζίνας και τραπεζαρίας

Τα σωστά έπιπλα  κουζίνας και τραπεζαρίας μπορεί να κάνουν άνετη και ευχάριστη την εμπειρία  προετοιμασίας φαγητού, και την από κοινού απόλαυση γευμάτων με τους αγαπημένους σας.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε τη κουζίνα που έχετε φανταστεί, μια κουζίνα με ταυτότητα. Για έναν τέτοιο σημαντικό χώρο στο σπίτι αναζητάμε πάντα την καλύτερη ποιότητα.  

 Ανακαλύψτε έπιπλα κουζίνας σε σύγχρονες αλλά και διαχρονικές γραμμές , που όχι μόνο εντυπωσιάζουν με την αισθητική τους αλλά σας προσφέρουν την απαραίτητη λειτουργικότητα ώστε να γίνει το αγαπημένο σας μέρος στο σπίτι.

Στο RECONS Blog & Shop, έχουμε όλα τα έπιπλα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό, λειτουργικό και φιλόξενο χώρο κουζίνας και τραπεζαρίας, διατηρώντας χαμηλά τις τιμές. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας μοντέρνα ή και κλασσικά, ανάλογα με το γούστο σας σε πολύ καλές τιμές. Τα ντουλάπια κουζινών, συρτάρια, καρέκλες,μπουφέδες και τραπέζια ,σχεδιάζονται για να καταστήσουν το χώρο  της κουζίνας σας όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό, με ένα στυλ που θα αποτυπώνει τον χαρακτήρα και το προσωπικό σας γούστο.

Στη συλλογή μας θα βρείτε σετ τραπεζαρίες, τα οποία αποτελούνται συνήθως από ένα τραπέζι και τις καρέκλες.  Εάν έχετε περιορισμένο χώρο στο σπίτι σας, όπως συμβαίνει με τα φοιτητικά,  τότε μπορείτε να επιλέξετε μικρές τραπεζαρίες από τη συλλογή μας. 

Μερικά τραπέζια έρχονται με τα επιπρόσθετα φύλλα που επιτρέπουν στην τραπεζαρία σας να επεκταθεί. Εξετάστε το διαθέσιμο χώρο σας και πόσα άτομα θέλετε κυρίως να φιλοξενεί.  Ένα ορθογώνιο τραπέζι χωράει περισσότερα άτομα ενώ μια τραπεζαρία με μικρό στρογγυλό τραπέζι ή οβάλ, λιγότερα.

Για τη μέγιστη άνεση, επιλέξτε ένα τραπέζι που είναι τουλάχιστον 90 εκατοστά.

Αγοράστε μοντέρνες ή κλασσικές καρέκλες κουζίνας ή τραπεζαρίας χωριστά αντί σε ένα σύνολο και δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτό, με σκοπό  το τραπέζι που υπάρχει ήδη στο σπίτι, να  είναι λειτουργικό, ή εάν θέλετε να σχεδιάσετε κάθε πτυχή των καθισμάτων σας ξεχωριστά. Τα περισσότερα τραπέζια είναι σε τυποποιημένα ύψη και λειτουργούν με τις τυποποιημένες καρέκλες κουζίνας  και τραπεζαρίας. Μια σωστή σκέψη είναι να φροντίσετε να υπάρχουν επιπλέον θέσεις για το τραπέζι σας σε περίπτωση που έχετε κόσμο στο σπίτι οπότε σκαμπό και αναδιπλούμενες καρέκλες που δεν καταλαμβάνουν και πολύ χώρο είναι μια καλή λύση.

Για έναν πάγκο κουζίνας, εξετάστε τα ύψος με κατάλληλα σκαμπό. Αν το ύψος του τραπεζιού το επιτρέπει μην φοβηθείτε για την κουζίνα σας. Ψηλά σκαμπό τύπου σταντ, θα δώσουν μια νεανική και φρέσκια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Είναι βολικό να αγοράσετε μια τραπεζαρία ή τραπέζι κουζίνας μαζί με τις καρέκλες του. Τα τυπικά ύψη τραπεζιού κυμαίνονται μεταξύ 70 και 75 εκατοστών και αποτελούν  διαχρονικά μια ασφαλή επιλογή. Εάν προτιμάτε τα σκαμπό  που δημιουργούν μια χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα, εξετάστε σύνολα τραπεζιών με ύψη που σχεδιάζονται για να εγκατασταθούν σε μικρούς χώρους. 

Τα σύνολα τραπεζαρίας τύπου μπαρ φθάνουν μεταξύ 88 έως 100 εκατοστών στο ύψος. Το τραπέζι και τα σύνολα καρεκλών σκαμπό κυμαίνονται χαρακτηριστικά από 104 έως 109 εκατοστά περίπου στο ύψος και έρχονται σε όλες τις μορφές από μέταλλο, γυαλί ως και το συνηθισμένο μας ξύλο.

Για ορθογώνιο τραπέζι και σετ καρεκλών κανονικού ύψους, εξετάστε:

ένα μέγεθος μήκος τραπεζιού 182 εκατοστών για να καθίσουν έξι άτομα

245 εκατοστά για οκτώ άτομα

304 εκατοστά για ένα τραπέζι για δέκα άτομα

Για ένα πρότυπο διάμετρος στρογγυλής τραπεζαρίας και καρέκλα που, δείτε:

90 έως 120 εκατοστά σε διάμετρο για τέσσερα άτομα

150 εκατοστά σε διάμετρο για έξι άτομα

182 εκατοστά σε διάμετρο για οκτώ άτομα

Επιλογή χώρου αποθήκευσης κουζίνας

 Ντουλάπια αποθήκευσης

Ένα ντουλάπι σας δίνει το πρόσθετο χώρο αποθήκευσης για τα κονσερβοποιημένα αγαθά, τα ξηρά αγαθά, και άλλα μη φθαρτά τρόφιμα. Τα ντουλάπια έρχονται σε όλα τα μεγέθη και σε διάφορες  μορφές από το κλασικό στο περιστασιακό ή το σύγχρονο. Επιλέξτε τι ταιριάζει καλύτερα στον ιδιαίτερο χώρος σας και συνδυάστε κατάλληλα με το ντεκόρ του υπόλοιπου.

Ράφια αρτοποιών

Τα ευπροσάρμοστα ράφια αρτοποιών εγκαθίσταται στις κουζίνες και τις τραπεζαρίες. Το χρώμιο, ο χαλκός, ή τα μικτά υλικά, έχουν μια ευρωπαϊκή κλίση που προσθέτει μια κομψή ανοικτού τύπου αποθήκευση σε έναν χώρο. Τα ράφια έρχονται σε όλα τα σχέδια και χρώματα με διαφορετικές μορφές που προσαρμόζονται για ξεχωριστές ανάγκες.

Τρόλευ κουζινών

Τα τρόλευ κουζινών μπορούν να παρέχουν πολύ αποδοτικό χώρο αποθήκευσης καθώς επίσης και μια επιφάνεια για την προετοιμασία τροφίμων ή την τραπεζαρία.

Σας παρέχουμε ιδέες για κουζίνες , για διακόσμηση κουζίνας αλλά και ποιοι είναι οι χρωματικοί συνδιασμοί για κουζίνα αυτή τη περίοδο. 

Έμπνευση για την Κουζίνα

Μπουφέδες

Σχεδόν στο ύψος της μέσης, αυτά τα χρήσιμα έπιπλα αποθήκευσης, κρατούν με τα  πόδια τους όλα τα έπιπλα υπηρεσιών τραπεζαρίας. Παράλληλα, αποθηκεύουν τα εργαλεία σας πίσω από τα κλειστά συρτάρια και τις πόρτες και γίνονται αναντικατάστατα! .

Ντουλάπια κρασιού

Κρατήστε όσα μπουκάλια κρασί θέλετε σε εμφανή θέα, όμως έχετε και την επιλογή με ένα ειδικό ντουλάπι κρασιού που εναρμονίζεται με τα έπιπλα τραπεζαρία σας να αποθηκεύεται τα υπόλοιπα εκεί. Πολλά τραπεζάκια κρασιού σχεδιάζονται για να αποθηκεύσουν ακίνδυνα τα γυαλιά κρασιού μακριά από παιδιά. 

Μπαρ και ντουλάπια μπαρ

Ρυθμίστε ένα μπαρ με αυτόνομο ντουλάπι, ειδικά σχεδιασμένο με κιγκλιδώματα και ράφια για να κρατάτε τα σκεύη μπαρ και τα  μπουκάλια. Οι μορφές περιλαμβάνουν τα λεία σύγχρονα στα κλασικά ξύλινα σχέδια που σας επιτρέπει να σταθείτε πίσω και να εξυπηρετήσετε τους φιλοξενουμένους ή τα συρόμενα  τραπέζια φραγμών. Πολλά μπαρ περιλαμβάνουν κατά μήκος των ποδιών και ράγες για την άνεση των επισκεπτών που κάθονται στα σκαμνιά μπαρ αλλά και την εύκολη μετακίνησή  τους στο χώρο.

Ενημερωθείτε για   ανακαίνισης κουζίνας πακέτα  και απογειώστε την αισθητική του χώρου σας. 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε έπιπλα γραφείου, παιδικά έπιπλα, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, έπιπλα κήπου και πολλά ακόμα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε! 

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα έργα μας

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.