Μενού
Μενού

Πέντε καταπληκτικά μωβ δωμάτια για να βάλετε αυτό το χρώμα στο σπίτι σας

Εντυπωσιακά μωβ δωμάτια για να αντλήσετε έξυπνες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Εντυπωσιακά μωβ δωμάτια για να αντλήσετε έξυπνες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι.

Ο καθένας έχει ένα αγαπημένο χρώμα, και για ένα μεγάλο μέρος του κόσμου το αγαπημένο χρώμα είναι το μωβ. Ένα πλούσιο, μεθυστικό χρώμα που θα το βρείτε σε διάφορες. Το μωβ έχει την ενδιαφέρουσα διάκριση ότι είναι το χρώμα των δικαιωμάτων για πολλούς πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, η οποία είναι η πατρίδα της μακρόχρονης συνεχούς μοναρχίας στην ιστορία του κόσμου. Γι’αυτό και εμείς θα σας δείξουμε τα πιο εντυπωσιακά μωβ δωμάτια για να αντλήσετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι.
Γενικά, το μωβ δεν είναι το πρώτο χρώμα που θα σκεφτόμασταν να βάψουμε ένα δωμάτιο. Και ίσως αυτό το γεγονός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο, όταν ένα δωμάτιο είναι γεμάτο με πλούσιες μωβ αποχρώσεις, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τόσο εκπληκτικά. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στους παρακάτω μωβ χώρους και δώστε στο σπίτι σας το βασιλικό στυλ που του αξίζει.
Χρώματα: Διώξτε το στρες από το υπνοδωμάτιο με αυτό τον τρόπο.

#1 Μωβ κρεβατοκάμαρα

μωβ κρεβατοκάμαρα
Το colour blocking είναι μια τεχνική που όσο πάει γίνεται το αγαπημένο για τους σχεδιαστές. Σας επιτρέπει να βυθίζετε βαθιά σε ένα ενιαίο χρώμα που είτε δεσπόζει στο χώρο είτε γεμίζει εξ ολοκλήρου. Όταν ψάχνετε για χρώματα για να πειραματιστείτε με αυτόν τον τρόπο, το μωβ είναι η ιδανική επιλογή. Η ποικιλία από όμορφες αποχρώσεις που προσφέρει το  συγκεκριμένο χρώμα το καθιστά εύκολο να δημιουργηθεί στρώμα πάνω σε στρώμα χρώματος για να το πλουτίσετε. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει μια εξαιρετική χρήση μωβ σε όλη του δόξα, από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα. Εν τω μεταξύ, οι βαθιές σκοτεινές αποχρώσεις στα φωτιστικά και τα μαξιλάρια χρησιμεύουν ως λάμψη του χρώματος ενάντια στην ελαφρύτερη σκιά που καλύπτει τους τοίχους και τα κλινοσκεπάσματα. Το αποτέλεσμα είναι τόσο σουρεαλιστικό αλλά και γαλήνιο.

#2 Μωβ πινελιές σε σαλόνι

σαλόνι
Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε μια επιμελημένη εμφάνιση είναι να βρείτε μέρη για να προσθέσετε μωβ πινελιές. Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχουν μικρές φούξιες – μωβ πινελιές τόσο στα λουλούδια όσο και στα καθίσματα. Το καλύτερο πράγμα για τη χρήση μωβ εδώ είναι ο συνδυασμός του με την υφαντή υφή του καναπέ. Το αποτέλεσμα είναι να φέρνουν πολλά διαφορετικά βλέμματα στο δωμάτιο.

#3 Μωβ στο πάτωμα

Μωβ πάτωμα
Υπάρχουν πολλές επιλογές από το που να ξεκινήσετε όταν προγραμματίζετε την έγχρωμη “ιστορία” του δωματίου σας. Αλλά όπως συμβαίνει και στην κατασκευή ο καλύτερος τρόπος για να “χτίσεις” μια ιστορία χρώματος είναι συχνά από το έδαφος. Όταν το πάτωμά σας έχει οριστεί ως το κέντρο της προσοχής, ένα τολμηρό χρώμα όπως το μωβ είναι η τέλεια επιλογή για να επικεντρωθούν όλα τα βλέμματα στο πάτωμα. Εδώ, οι ζεστοί τόνοι ξύλου μαζί με το μαύρο, το μπλε και το κίτρινο ταιριάζουν τέλεια σε ένα μωβ πεδίο.
Πως να καθαρίσετε τα ξύλινα πατώματα με ένα μόνο υλικό.

#4 Μωβ τραπεζαρία

μωβ τραπεζαρία
Σε αυτή την τραπεζαρία, τα μωβ καθίσματα είναι μια πανέμορφη προσθήκη στον ουδέτερο χώρο. Τοποθετώντας τέλεια το ανοιχτό γκρι χρώμα του τοίχους και το γαλάζιο της νησίδας της κουζίνας, τα μωβ καθίσματα δίνουν ένα ζεστό ποπ που ξυπνάει το χώρο. Μάλιστα, γεμίζουν το χώρο με προσωπικότητα και στυλ.

#5 Μωβ στις σκάλες

σκαλοπάτια
Οι σκάλες είναι μια θλιβερή υπολειτουργική ευκαιρία σχεδιασμού σε πολλά σπίτια. Και αυτό είναι πάρα πολύ κακό, γιατί κοιτάξτε πόση “διασκέδαση” μπορείτε να έχετε όταν τα κάνετε μέρος του ντεκόρ. Αυτό το σπίτι έχει κάνει μεγάλη χρήση της κάθε ίντσας που η σκάλα του έχει να προσφέρει. Ο ζωηρός πορφυρός τόνος στους τοίχους μας θυμίζει πόσο υπέροχο είναι ο τόνος του μωβ για να κρεμάσετε έναν τοίχο γκαλερί ενάντια, συμπληρώνοντας επίσης το κόκκινο και το μπλε του πολύχρωμου χαλιού.
 

Main Menu