Καλάθι αγορών

Πως θα δημιουργήσετε ένα κήπο στο διαμέρισμά σας

Η Britta δημιούργησε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα με κήπο. Αν είστε και εσείς λάτρεις της φύσης αντλήστε ιδέες διακόσμησης

Η Britta δημιούργησε ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα με κήπο. Αν είστε και εσείς λάτρεις της φύσης αντλήστε ιδέες διακόσμησης.

Η Άνοιξη είναι σχεδόν εδώ και ήρθε η ώρα να φυτέψετε τα αγαπημένα σας φυτά. Τι γίνεται, όμως, όταν μένετε σε διαμέρισμα και δεν έχετε τον απαιτούμενο χώρο; Αν δεν έχετε πολύ χώρο στο σπίτι σας, αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Αλλά υπάρχει πάντα μια διέξοδος. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω εντυπωσιακό διαμέρισμα με κήπο και αντλήστε όμορφες ιδέες διακόσμησης.
Γενικά η δημιουργία κήπου σε ένα διαμέρισμα μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Τα περισσότερα από αυτά που θα χρησιμοποιήσετε είναι αντικείμενα που όλοι λίγο πολύ τα έχετε στο σπίτι σας. Όσον αφορά τα αντικείμενα που δεν θα βρείτε… δεν τα παρατήσετε! Αν είστε λάτρεις της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, λίγο πολύ θα πιάνουν χέρια σας. Μπορούν να δημιουργηθούν πολύ εύκολα από εσάς ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε τον «mini κήπο» σας, τώρα!
Η Britta, λοιπόν, ήθελα να αρχίσει να καλλιεργεί το δικό της φαγητό μέσα στο διαμέρισμά της. Έτσι, η ίδια και οι φίλοι της ανέπτυξαν ένα σύστημα για την καλλιέργεια φυτών σε πεταμένα πλαστικά μπουκάλια, προσπαθώντας πολλές παραλλαγές ταυτόχρονα και γρήγορα φτάνουν στο βέλτιστο σύστημα. Ένα σύστημα “φτιάξτο μόνος σου” με μοναδικό τρόπο. To TED και τα TEDTALKS έφεραν κοντά μας σε βίντεο τον τρόπο με τον οποίο η Britta κατάφερε να πραγματοποιήσει αυτό που θέλει!
Μάθετε πως θα το καταφέρετε και εσείς μέσα από το παρακάτω βίντεο και αντλήστε έμπνευση για το σπίτι σας:

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.