Καλάθι αγορών

Αυτοί είναι οι πιο εναλλακτικοί τρόποι ξεσκονίσματος

Αυτοί είναι οι πιο  εναλλακτικοί τρόποι ξεσκονίσματος. Ιδέες για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό

Αυτοί είναι οι πιο  εναλλακτικοί τρόποι ξεσκονίσματος. Ιδέες για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό.

Αναμφισβήτητα, η σκόνη είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στο σπίτι. Γι’αυτό πολλές φορές δεν ξέρετε πως να την αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά. Βασική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχνάτε -ισχύει για όλα τα κομμάτια του νοικοκυριού- είναι ότι “όσο το αφήνεις, το πρόβλημα μεγαλώνει”. Κάτι που σημαίνει ότι καλό είναι αραιά και που να το “περνάς” ένα χεράκι το σπίτι με το ξεσκονόπανο.
Αν αναρωτιέστε πως να το κάνετε, εμείς είμαστε εδώ. Σας έχουμε τους πιο εναλλακτικούς τρόπους ξεσκονίσματος που θα σας κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το δικό σας σπίτι.
Μάθετε πως θα φτιάξετε το πιο εύκολο καθαριστικό για τα κοσμήματά σας.
#1 Ξεσκονίστε τις ηλεκτρικές συσκευές: Για να αποφύγετε τον στατικό ηλεκτρισμό στο ξεσκόνισμα χρησιμοποιήστε ένα πανάκι και λίγο μαλακτικό ρούχων.
#2 Ξεσκονίστε τις λάμπες: Με ένα πανάκι μικροινών και λίγο οινόπνευμα μπορείτε πολύ εύκολα να ξεσκονίσετε τις λάμπες σας. Να ξέρετε ότι αυτό το tip καθαριότητας είναι πολύ βασικό για κάθε νοικοκυρά καθώς όταν έχετε καθαρές λάμπες, το φως στον χώρο είναι πιο έντονο. Με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να ανάβετε πολλά φωτιστικά. Έτσι θα κάνετε καλύτερη οικονομία στο σπίτι σας.
#3 Aνεμιστήρες οροφής: Για να τους καθαρίσετε χρησιμοποιήστε μια μαξιλαροθήκη. Με αυτό τον τρόπο ο ανεμιστήρας θα ξεσκονιστεί πανεύκολα ενώ όλη η σκόνη θα πέσει μέσα σε αυτόν και όχι πάνω σας ή στα έπιπλά.
#4 Ξεσκονίστε τα φυτά με μια παλιά οδοντόβουρτσα: Αρχικά πάρτε μια παλιά οδοντόβουρτσα και βρέξτε την. Τώρα είναι έτοιμη για να την χρησιμοποιήσετε στο καθάρισμα των φύλλων των φυτών. Καθαρίστε φυτά που έχετε εντός και εκτός του σπιτιού. Αν θέλετε τα φύλλα να γυαλίζουν τότε βάλτε σε ένα πανάκι λίγη μαγιονέζα και τρίψτε τα ελαφρώς.
Γλάστρα που μεγαλώνει μαζί με το φυτό.
#5 Υπολογιστής: Πάρτε μερικές μπατονέτες και βουτήξτε τις σε οινόπνευμα προκειμένουε να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Ένα εξάρτημα που γενικά μαζεύει πολλή βρωμιά.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.