Τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις για το σύρμα της κουζίνας

Οι εναλλακτικές χρήσεις για το συρματάκι της κουζίνας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Οι εναλλακτικές χρήσεις για το συρματάκι της κουζίνας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά και σίγουρα δεν λείπει από κανένα σπιτικό. Ο λόγος για το συρματάκι, που πέρα από την κλασσική του χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους. Μάθετε, λοιπόν, τις εναλλακτικές χρήσεις για το συρματάκι της κουζίνας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν, πραγματικά, τα χέρια.

#1 Ανανεώστε τα παλιά έπιπλα

παλιό έπιπλο
Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο αλείψτε το μείγμα πάνω σε ξύλινες επιφάνειες για να τις κάνετε να λάμψουν.

Τοποθετήστε σε μια μικρή λεκάνη τρία συρματάκια και ξύδι. Αφήστε τα στη λεκάνη σκεπασμένα για 4 μέρες και στη συνέχεια προσθέστε νερό (την ίδια ποσότητα με το ξύδι που είχατε ρίξει 4 ημέρες πριν) και ένα φακελάκι τσαγιού. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο αλείψτε το μείγμα πάνω σε ξύλινες επιφάνειες για να τις κάνετε να λάμψουν.

Πέντε χρήσεις της λαδόκολλας που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.

#2 Αφαιρέστε κηρομπογιές

κηρομπογιές
Οι κηρομπογιές αφαιρούνται εύκολα αν τις τρίψετε απαλά με ένα συρματάκι.

Σχεδόν όλα τα παιδιά λατρεύουν να ζωγραφίζουν τους τοίχους του σπιτιού με κηρομπογιές. Μην στενοχωριέστε όμως, γιατί λύσεις υπάρχουν. Οι κηρομπογιές αφαιρούνται εύκολα αν τις τρίψετε απαλά με ένα συρματάκι. Φροντίστε απλά το συρματάκι να είναι πεντακάθαρο πριν μπείτε σε μια τέτοια διαδικασία. Δεν θέλετε να φύγουν οι κηρομπογιές και να μαυρίσει ο τοίχος από ένα βρώμικο συρματάκι.

Μάθετε πως θα καθαρίσετε τους βρώμικους τοίχους της βεράντας.

#3 Καθαρίστε τις πόρτες

πόρτες
Με το μείγμα και ένα συρματάκι καθαρίστε τις πόρτες.

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα, απορρυπαντικό πιάτων, νερό και ένα συρματάκι για να καθαρίσετε τους λεκέδες και τις βρωμιές από τις πόρτες. Ανακατέψτε 1 κ.γ. μαγειρική σόδα, λίγο απορρυπαντικό πιάτων και 4 φλ. ζεστό νερό. Με το μείγμα και ένα συρματάκι καθαρίστε τις πόρτες.

#4 Καθαρίστε τα παπούτσια

παπούτσια
Χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα και ένα συρματάκι μπορείτε να κάνετε τα πάνινα παπούτσια σας να λάμψουν και να φαίνονται σαν καινούρια.

Χρησιμοποιώντας οδοντόκρεμα και ένα συρματάκι μπορείτε να κάνετε τα αθλητικά ή τα πάνινα παπούτσια σας να λάμψουν και να φαίνονται σαν καινούρια. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα πάνω στο συρματάκι και με αυτό τρίψτε προσεκτικά τα αθλητικά.