Καλάθι αγορών

Ένα αντισυμβατικό Ιταλικό διαμέρισμα

Ιταλικό διαμέρισμα.

Ιδέες διακόσμησης μέσα από ένα αντισυμβατικό Ιταλικό διαμέρισμα.Πάρτε όμορφες ιδέες για το σπίτι σας.

Η εταιρεία “Studio AIM” κλήθηκε να σχεδιάσει ένα δημιουργικό διαμέρισμα σε ένα πρώην κτίριο γραφείων στο Μιλάνο, της Ιταλίας.  Οι λειτουργικοί χώροι του διαμερίσματος – κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και γραφείο- είναι πολύ καλά σχεδιασμένα.
“Ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να σκεφτούμε ένα κομψό, φρέσκο και ευέλικτο χώρο που θα συνδυάζονταν με αρκετά φυτά, το μεγάλο πάθος τους”, ανέφεραν οι αρχιτέκτονες. Η διάταξη ανασχεδιάστηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Το έργο αναπτύχθηκε γύρω από ένα λευκό κιβώτιο σκυροδέματος, ένα καθιστικό που πλαισιώνεται και κλείνει σε τρεις πλευρές. Στο εσωτερικό, το φινίρισμα λευκής ρητίνης αναβοσβήνει από τους τοίχους, βοηθώντας τα φυτά να αναπτυχθούν. Μια ποικιλία από εκλεκτά έπιπλα κάνουν το δωμάτιο σπιτικό και φιλόξενο.

Το υπόλοιπο διαμέρισμα, των 200 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει αρκετές υφές. Όπως τοίχους από σκυρόδεμα, δάπεδα από σκούρο ξύλο, μοντέρνα κουζίνα και κομψή μπανιέρα, και φυσικά πολλά φυτά.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και δείτε το εντυπωσιακό και άκρως λειτουργικό διαμέρισμα, στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Ιδέες διακόσμησης από ένα Ιταλικό διαμέρισμα.
Η εταιρεία “Studio AIM” κλήθηκε να σχεδιάσει ένα δημιουργικό διαμέρισμα σε ένα πρώην κτίριο γραφείων στο Μιλάνο, της Ιταλίας.

Η κουζίνα στο Ιταλικό διαμέρισμα.
Οι λειτουργικοί χώροι του διαμερίσματος – κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και γραφείο- είναι πολύ καλά σχεδιασμένα και άκρως οργανωμένοι.

Άσπρο ιταλικό διαμέρισμα με ξύλινο πάτωμα.
Το έργο αναπτύχθηκε γύρω από ένα λευκό κιβώτιο σκυροδέματος, ένα καθιστικό που πλαισιώνεται και κλείνει σε τρεις πλευρές.

Άσπρο Ιταλικό διαμέρισμα γεμάτο φυτά.
“Ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να σκεφτούμε ένα κομψό, φρέσκο και ευέλικτο χώρο που θα συνδυάζονταν με αρκετά φυτά, το μεγάλο πάθος τους”, ανέφεραν οι αρχιτέκτονες.

Άσπρες καρέκλες κουζίνας.
Μια ποικιλία από εκλεκτά έπιπλα κάνουν το δωμάτιο σπιτικό και φιλόξενο.

Ευρύχωρο μπάνιο σε Ιταλικό διαμέρισμα.
Το υπόλοιπο διαμέρισμα, των 200 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει αρκετές υφές. Όπως τοίχους από σκυρόδεμα, δάπεδα από σκούρο ξύλο, μοντέρνα κουζίνα και κομψή μπανιέρα, και φυσικά πολλά φυτά.

Άσπρο τραπέζι κουζίνας.Μεγάλος καθρέφτης μπάνιου.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.