Ένα αντισυμβατικό Ιταλικό διαμέρισμα

Ιταλικό διαμέρισμα.

Ιδέες διακόσμησης μέσα από ένα αντισυμβατικό Ιταλικό διαμέρισμα.Πάρτε όμορφες ιδέες για το σπίτι σας.

Η εταιρεία «Studio AIM» κλήθηκε να σχεδιάσει ένα δημιουργικό διαμέρισμα σε ένα πρώην κτίριο γραφείων στο Μιλάνο, της Ιταλίας.  Οι λειτουργικοί χώροι του διαμερίσματος – κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και γραφείο- είναι πολύ καλά σχεδιασμένα.

«Ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να σκεφτούμε ένα κομψό, φρέσκο και ευέλικτο χώρο που θα συνδυάζονταν με αρκετά φυτά, το μεγάλο πάθος τους», ανέφεραν οι αρχιτέκτονες. Η διάταξη ανασχεδιάστηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Το έργο αναπτύχθηκε γύρω από ένα λευκό κιβώτιο σκυροδέματος, ένα καθιστικό που πλαισιώνεται και κλείνει σε τρεις πλευρές. Στο εσωτερικό, το φινίρισμα λευκής ρητίνης αναβοσβήνει από τους τοίχους, βοηθώντας τα φυτά να αναπτυχθούν. Μια ποικιλία από εκλεκτά έπιπλα κάνουν το δωμάτιο σπιτικό και φιλόξενο.

Το υπόλοιπο διαμέρισμα, των 200 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει αρκετές υφές. Όπως τοίχους από σκυρόδεμα, δάπεδα από σκούρο ξύλο, μοντέρνα κουζίνα και κομψή μπανιέρα, και φυσικά πολλά φυτά.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και δείτε το εντυπωσιακό και άκρως λειτουργικό διαμέρισμα, στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Ιδέες διακόσμησης από ένα Ιταλικό διαμέρισμα.
Η εταιρεία «Studio AIM» κλήθηκε να σχεδιάσει ένα δημιουργικό διαμέρισμα σε ένα πρώην κτίριο γραφείων στο Μιλάνο, της Ιταλίας.
Η κουζίνα στο Ιταλικό διαμέρισμα.
Οι λειτουργικοί χώροι του διαμερίσματος – κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και γραφείο- είναι πολύ καλά σχεδιασμένα και άκρως οργανωμένοι.
Άσπρο ιταλικό διαμέρισμα με ξύλινο πάτωμα.
Το έργο αναπτύχθηκε γύρω από ένα λευκό κιβώτιο σκυροδέματος, ένα καθιστικό που πλαισιώνεται και κλείνει σε τρεις πλευρές.
Άσπρο Ιταλικό διαμέρισμα γεμάτο φυτά.
«Ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να σκεφτούμε ένα κομψό, φρέσκο και ευέλικτο χώρο που θα συνδυάζονταν με αρκετά φυτά, το μεγάλο πάθος τους», ανέφεραν οι αρχιτέκτονες.
Άσπρες καρέκλες κουζίνας.
Μια ποικιλία από εκλεκτά έπιπλα κάνουν το δωμάτιο σπιτικό και φιλόξενο.
Ευρύχωρο μπάνιο σε Ιταλικό διαμέρισμα.
Το υπόλοιπο διαμέρισμα, των 200 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει αρκετές υφές. Όπως τοίχους από σκυρόδεμα, δάπεδα από σκούρο ξύλο, μοντέρνα κουζίνα και κομψή μπανιέρα, και φυσικά πολλά φυτά.

Άσπρο τραπέζι κουζίνας.Μεγάλος καθρέφτης μπάνιου.

Θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε;
Κοινοποίηση