Καλάθι αγορών

Εξοικονομώ κατ' οίκον: Μάθετε ποια είναι η διαδικασία και τα στάδια ένταξης

Εξοικονομώ κατ' οίκον.

Μάθετε την διαδικασία και τα στάδια ένταξης για το Εξοικονομώ κατ’ οίκον. Στο νέο πρόγραμμα η διαδικασία θα γίνει περισσότερο αυτοματοποιημένη.

Πλέον, στο νέο πρόγραμμα η διαδικασία θα γίνει περισσότερο αυτοματοποιημένη και ψηφιακά που θα διευκολύνει και τους ενδιαφερόμενους και τους παρόχους των εργασιών. Καθώς προβλέπεται αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση και των δυο μερών.

 1. Εάν υπάρξει συμμετοχή τραπεζικού δανεισμού στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του σπιτιού, πρώτα ελέγχεται η πιστοληπτική ικανότητα του ενδιαφερόμενου- αιτούντα. Διαφορετικά προχωράμε στο στάδιο 2.
 2. Εφόσον ο ενδιαφερόμενος πληροί τα κριτήρια της τράπεζας για να μπορέσει να δανειστεί το μέρος των χρημάτων που έχει προϋπολογιστεί, καταθέτει ηλεκτρονικά την αίτηση του με τα δικαιολογητικά. Και γίνεται η πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση που καθορίζει δυο σημαντικά σημεία της αίτησης. Πρώτον, αν μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Και δεύτερον, τον ελάχιστο στόχο ενεργειακής αναβάθμισης της οικίας που πρέπει να επιτευχθεί μετά τις παρεμβάσεις. Αυτό διατυπώνεται από το πρώτο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ή Π.Ε.Α.) και συναποφασίζονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης που θα γίνουν μέσα από το πρόγραμμα “Εξοικονομώ”. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να συνεργαστείτε με τον επιθεωρητή και να αναλάβει ως σύμβουλος έργου. Καθώς και να λάβετε επιδότηση για το ποσό της αμοιβής του.
 3. Σε αυτό το στάδιο πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αίτησης σας ηλεκτρονικά και να πληροφορηθείτε οποιαδήποτε στιγμή για την ένταξη σας ή μη στο πρόγραμμα επιδότησης.
 4. Στη συνέχεια συγκεντρώνετε τις γραπτές προσφορές των προμηθευτών ,δηλαδή των εταιριών που θα αναλάβουν τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης.
 5. Εφόσον έχει εγκριθεί η αίτηση σας, ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος της γραφειοκρατείας. Και μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες που έχουν αποφασιστεί και εγκριθεί ότι θα γίνουν στο πλαίσιο του προγράμματος εξοικονόμησης κατ’ οίκον.
 6. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, ακολουθεί η δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση. Προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες. Και ότι επιτεύχθηκε ο ελάχιστος ενεργειακός στόχος του προγράμματος που τέθηκε στο στάδιο 2. Για την επιβεβαίωση των παραπάνω εκδίδεται το δεύτερο Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης.
 7. Εφόσον λοιπόν όλα έχουν γίνει σύμφωνα με τα προσχέδια γίνεται και η προσκόμιση των τελευταίων δικαιολογητικών.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.