Καλάθι αγορών

Με ταχύ ρυθμό «τρέχει» ο αγωγός TAP

Αγωγός ΤΑΡ.

Εξελίσσεται η κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ στην Ελλάδα.Ο γενικός διευθυντής ΤΑΡ Ελλάδος έκανε δηλώσεις για το έργο και τη σημασία του

Μέχρι σήμερα -όπως γνωστοποίησε ο γενικός διευθυντής του ΤΑΡ Ελλάδας Ρίκαρντ Σκούφιας- από τα 550 χιλιόμετρα που θα διανύσει ο αγωγός σε ελληνικό έδαφος έχουν αρχίσει εργασίες σε μήκος 315,7 χιλιομέτρων. Ενώ τμήματα του αγωγού έχουν τοποθετηθεί σε μήκος 163 χιλιομέτρων.
Ο TAP, σημείωσε περαιτέρω ο κ. Σκούφιας, μπορεί να είναι μόνο η αρχή για την ενεργειακή αναβάθμιση της Ελλάδας. Καθώς η κατασκευή του μπορεί να προκαλέσει έργα διασυνδετήριων αγωγών φυσικού αερίου, αλλά και βάσης LNG, δηλαδή μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου.
Αγωγός TAP.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΤΑΡ Ελλάδας, εκτός από την ολοκλήρωση του αγωγού, η κοινοπραξία κατασκευής του TAP έχει δύο ακόμη βασικούς στόχους:

 • αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος
 • και μεταφορά των οφελών από την κατασκευή του ΤΑΡ σε τοπικό επίπεδο, και με δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

«Θέλουμε να θυμούνται τον ΤΑΡ και σαν έναν αγωγό καλής ενέργειας που ωφελεί την Ελλάδα και τις κοινότητες που μας φιλοξενούν» ανέφερε σχετικά.

Στο πνεύμα αυτό το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΤΑΡ αναπτύσσεται σε τέσσερις άξονες:

 1. εκπαίδευση – κατάρτιση
 2. ενίσχυση των μέσων βιοπορισμού
 3. ποιότητα ζωής
 4. διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος.

Το πρώτο μέρος του διαπεριφερειακού κοινωνικού εταιρικού προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του TAP Ελλάδας αφορά τη δωρεά συνολικά 92 οχημάτων κόστους 9 εκατ. ευρώ:

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 • 33 ασθενοφόρα με σύγχρονο εξοπλισμό
 • 22 απορριμματοφόρα
 • 17 δασικά οχήματα
 • 14 εκχιονιστικά
 • και έξι οχήματα πολιτικής προστασίας

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.