Σας τελείωσε η οδοντόκρεμα; Φτιάξτε μόνοι σας μια νέα στο λεπτό!

0
214
Εύκολο DIY: Μάθετε πως θα φτιάξετε μόνοι σας οδοντόκρεμα. Ιδέες για το σπίτι με υλικά που έχετε ήδη

Εύκολο DIY: Μάθετε πως θα φτιάξετε μόνοι σας οδοντόκρεμα. Ιδέες για το σπίτι με υλικά που έχετε ήδη.

Μόλις παρατηρήσατε ότι η οδοντόκρεμά σας τελείωσε και τα πάντα είναι κλειστά; Αρχικά μην αγχώνεστε γιατί και σε αυτό το πρόβλημά σας, σας έχουμε την λύση: Εύκολο DIY για το πως θα φτιάξετε μόνοι σας οδοντόκρεμα. Και, μάλιστα χρησιμοποιώντας υλικά που θα βρείτε στο σπίτι, καθώς είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν. Ιδέες για το σπίτι που όχι μόνο θα σας λύσουν τα χέρια, αλλά θα κάνουν καλό… στην τσέπη σας.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα βερνίκι ξύλου με υλικά από την κουζίνα.

Αρχικά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πιο εξοπλισμένο εργαστήριο του σπιτιού σας, την κουζίνα. Έπειτα, ψάξτε στα ντουλάπια του για να βρείτε μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια, ρίξτε 1 κ.γ. σόδας σε λίγο νερό και ανακατέψτε ελαφρά έτσι ώστε να δημιουργήσετε έναν πολτό. Αυτός ο πολτός που μόλις δημιουργήσατε είναι η νέα σας οδοντόκρεμα. Κι, όμως! Απίστευτο ε;

Πάρτε ένα κουτάλι για να μεταφέρετε μια μικρή ποσότητα του πολτού πάνω στην οδοντόβουρτσα. Και τώρα μπορείτε να πλύνετε τα δόντια σας. Τέλος, μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε καλά. Επειδή μερικοί από εσάς μπορεί να μη βρείτε τη γεύση της μαγειρικής σόδας εξίσου δελεαστική με τη γεύση της μέντας που έχει η συνηθισμένη σας οδοντόκρεμα, σας έχουμε (πολύ καλά) νέα που θα σας πείσουν να κάνετε μια δοκιμή. Ποια είναι αυτά; Η μαγειρική σόδα δρα και σαν λευκαντική ουσία. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι τα δόντια σας θα γίνουν πιο αστραφτερά από την πρώτη κι όλας χρήση.

DIY: Μάθετε πως θα φτιάξετε ένα οικονομικό και εύκολο αρωματικό για την ντουλάπα σας.

Εύκολο tip!

Αν ξεμείνατε και από μαγειρική σόδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλάτι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για να φτιάξετε την οδοντόκρεμα. Μάλιστα, το διαλυμένο σε νερό αλάτι ενδυναμώνει τα ούλα.