Ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε το οικογενειακό σας δέντρο

DIY κατασκευές για το σπίτι: Φτιάξτε το οικογενειακό δέντρο. Ιδέες που θα ανανεώσουν την διακόσμηση του σπιτιού

DIY κατασκευές για το σπίτι: Φτιάξτε το οικογενειακό δέντρο. Ιδέες που θα ανανεώσουν την διακόσμηση του σπιτιού.

Τα reunions της οικογένειας το καλοκαίρι μπορεί να σας αφήσουν να νιώσετε εμπνευσμένοι από τη δημιουργία ή την εμφάνιση ενός οικογενειακού δέντρου στο σπίτι σας. Οι διακοπές – ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα- επικαλούνται επίσης τη νοσταλγία. Με αποτέλεσμα να θέλετε να απομακρύνετε τις παλιές οικογενειακές φωτογραφίες για να τους δώσετε μια θέση μεγαλύτερης εμβέλειας. Εμείς σας έχουμε τις πιο απλές DIY κατασκευές για το σπίτι για να το πετύχετε και να ανανεώσετε και την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να τιμήσετε την ιστορία της οικογένειάς σας με προσαρμοσμένες τέχνες και αξεσουάρ οικογενειακού δέντρου που μπορείτε είτε να παραγγείλετε online είτε φτιάξετε μόνοι σας. Η εμφάνιση της γενεαλογίας της οικογένειάς σας στο σπίτι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα σημαντικό χώρο, είτε πρόκειται για ένα κομμάτι της τέχνης που αγοράζεται μέσω ενός διαδικτυακού λιανοπωλητή, είτε για έναν τοίχο γκαλερί είτε για ένα χειροποίητο εξάρτημα. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και αντλήστε έμπνευση.

Πανεύκολα και οικονομικά DIY για το υπνοδωμάτιο.

#1 Σύγχρονο οικογενειακό δέντρο

σύγχρονο οικογενειακό δέντρο
Δώστε στο χώρο σας άλλον αέρα με αυτό το σύγχρονο κομμάτι τέχνης.

Ένα οικογενειακό δέντρο δεν πρέπει να μοιάζει πάντα με δέντρο. Τα γραφικά σχέδια που προσφέρει η εταιρεία My Tree and Me είναι φρέσκα και μη παραδοσιακά. Μάλιστα, προσφέρουν μια μοντέρνα πινελιά στο σπίτι σας ενώ ταυτόχρονα τιμούν το παρελθόν.

#2 Οικογενειακό δέντρο τοίχου

οικογενειακό δέντρο
Για τους παραδοσιακούς τύπους αυτό το δέντρο είναι ότι πρέπει.

Οι χαλκομανίες τοίχου σε σχήμα δέντρων είναι δημοφιλείς και θα τις βρείτε πολύ εύκολα στην αγορά. Γιατί να μην κρεμάσετε τις οικογενειακές φωτογραφίες από μερικά κλαδιά; Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφανίσετε το οικογενειακό σας δέντρο με μεγάλο τρόπο σε ένα οικογενειακό δωμάτιο ή ακόμα και σε μια τραπεζαρία.

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φωτογραφίες της οικογένειας σας.

#3 Προσαρμοσμένη τέχνη οικογενειακού δέντρου

οικογενειακό δέντρο με φωτογραφίες
Ένας άλλος όμορφος τρόπο για να αναδείξετε το οικογενειακό σας δέντρο.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό δέντρο είναι να παραγγείλετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο όπως αυτό από το διαδίκτυο ή να φτιάξετε μόνοι σας. Επιλέξτε τις εικόνες, τη λεζάντα, το πλαίσιο και το χρωματικό σχέδιο και δημιουργήστε το πιο όμορφο οικογενειακό δέντρο.

#4 Οικογενειακό δέντρο με ονόματα

Οικογενειακό δέντρο με ονόματα
Ένας εύκολος τρόπος στην περίπτωση που δεν έχετε φωτογραφίες από όλα τα μέλη.

Δεν έχετε φωτογραφίες όλων των μελών της οικογένειάς σας; Σκεφτείτε ένα έργο τέχνης που χρησιμοποιεί τα ονόματα όλων και δημιουργήστε ένα πρωτότυπο οικογενειακό δέντρο. Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας πολύ εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε πρότυπα στο ίντερνετ και να τα εκτυπώσετε.

#5 Οικογενειακό δέντρο σε μαξιλάρι

Οικογενειακό δέντρο σε μαξιλάρι
Κεντήστε αυτό το όμορφο μαξιλάρι.

Εάν δεν θέλετε να κρεμάσετε ένα κομμάτι της τέχνης στο τοίχο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να φτιάξετε ένα οικογενειακό δέντρο. Για παράδειγμα, αυτό το καταπληκτικό κεντημένο κάλυμμα μαξιλαριού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό