Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00 *Αντικαταβολή έως 150€

Έτσι θα φτιάξετε μια πανέμορφη diy κουρτίνα… χωρίς ράψιμο

οικονομική DIY κουρτίνα χωρίς ράψιμο. Εύκολη κατασκευή για το σπίτι με στυλ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

– Ζητήστε προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού

Φτιάξτε μόνοι σας μία οικονομική DIY κουρτίνα χωρίς ράψιμο. Εύκολη κατασκευή για το σπίτι με στυλ.

Υπάρχει κάτι που σας χαλάει ή θέλετε να καλύψετε ή να αναδείξτε κάτι στο σπίτι σας; Μην ανησυχείτε εμείς σας έχουμε την τέλεια λύση για να διακοσμήστε όλες εκείνες τις γωνίες που νιώθετε ότι έχουν την ανάγκη από μία…διακοσμητική ανανέωση. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια πανεύκολη και οικονομική κατασκευή που όχι μόνο θα σας βοηθήσει να δώσετε νέα πνοή στο σπίτι σας αλλά θα αλλάξει εντελώς την διακόσμησή του.
Η κουρτίνα είναι η πιο εύκολη λύση για να αλλάξει το στυλ ενός χώρου. Αυτή η πανέμορφη κουρτίνα απαιτεί λίγη κόλλα, λίγο ύφασμα και μια ώρα από τη ζωή σας. Μπορείτε να την τοποθετήσετε από τις πόρτες και τις μπαλκονόπορτες μέχρι και τα παράθυρά σας.
Διακόσμηση σπιτιού: Κουρτίνες για κάθε γούστο.

Υλικά που θα χρειαστείτε

 • Ύφασμα
 • Κόλλα για υφάσματα (θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη ραπτικής)
 • Μαγνητάκια (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία)
 • Μια τρέσα με πομ-πομ (θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη ραπτικής)
 • Μεταλλικό κουρτινόξυλο
diy κουρτίνα
Φτιάξτε μόνοι σας την πιο όμορφη κουρτίνα για το σπίτι σας.

Διαδικασία

Βήμα 1οΑρχικά, ξεκινήστε κόβοντας το ύφασμα στις διατάσεις που χρειάζεστε. Έπειτα, φροντίστε να αφήσετε περίπου 10 εκατοστά από την κορυφή του. Με ένα μολύβι, σημειώστε το συγκεκριμένο σημείο και διπλώστε το ύφασμα ώστε να δημιουργήσετε μια τσάκιση.
Βήμα 2ο: Προχωρήστε με την τοποθέτηση των μαγνητών κατά μήκος της τσάκισης. Αφήστε περίπου ένα διάστημα 2 εκ. μεταξύ τους.

κουρτίνα και μαγνιτάκια
Τοποθετήστε τα μαγνητάκια κατά μήκος της κορυφής της κουρτίνας.

Βήμα 3οΠεράστε την κόλλα στη βάση της τσάκισης και στη συνέχεια διπλώστε το ύφασμα. Πιέστε το ελαφρά στα σημεία της ένωσης προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι έχει κολλήσει καλά. Γενικά, αφήστε την κόλλα να στεγνώσει καλά. Τέλος, περάστε με λίγη κόλλα τη βάση της κουρτίνας και κολλήστε σε αυτήν, κάνοντας απαλές κινήσεις, τα πομ-πομ. Αφήστε και πάλι την κόλλα να στεγνώσει καλά.
Βήμα 4οΝα ξέρετε ότι μόλις τελειώσατε. Τοποθετήστε το κουρτινόξυλο στην πόρτα, τον τοίχο ή το παράθυρο (γενικά όπου εσείς θέλετε) και στερεώστε την κορυφή της κουρτίνας σας από αυτό. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγνητικά στοπ τοίχου, τα οποία θα τα βρείτε σε χρωματοπωλεία και καταστήματα με σιδηρικά, και να τα τοποθετήσετε κατά μήκος του τοίχου ή του παραθύρου και να στερεώσετε την κουρτίνα σας πάνω σε αυτά.
Πως θα υπολογίσετε το μήκος για την κουρτίνα σας.
κουρτίνα
Τα πομ-πομ θα δώσουν περισσότερο χαρακτήρα στην κουρτίνα και μια επιπλέον χαριτωμένη πινελιά.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 30030 39. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε προσφορά ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.