Μενού
Μενού

Δημιουργήστε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο το δικό σας πανέμορφο κεφαλάρι

Φτιάξτο μόνος σου: Τα πιο όμορφα κεφαλάρια για το κρεβάτι. Πάρτε ιδέες διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Φτιάξτο μόνος σου: Τα πιο όμορφα κεφαλάρια για το κρεβάτι. Πάρτε ιδέες διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα.

Το κεφαλάρι είναι το σημείο που δίνει στυλ και προσωπικότητα σε οποιαδήποτε κρεβατοκάμαρα. Ένα όμορφο και εντυπωσιακό κεφαλάρι θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο και παράλληλα θα δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλόξενο πλαίσιο, κάτω από από το οποίο θα ξεκουράζεστε. Γι’αυτό σας προτείνουμε να φτιάξετε μόνοι σας τα πιο όμορφα κεφαλάρια για το κρεβάτι σας, μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα σας.
Κρεβατοκάμαρα: Ποιο χρώμα ταιριάζει για εσάς σύμφωνα με την προσωπικότητά σας.

Στην περίπτωση που ο χώρος και τα χρήματά σας είναι περιορισμένα η κατάλληλη λύση είναι φυσικά τα DIY. Με τις DIY κατασκευές μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας τα πιο εκπληκτικά κεφαλάρια που θα δώσουν στο κρεβάτι σας την προσωπικότητα και την αισθητική που του λείπει.

κεφαλάρι καραβόπανο

Ένα καραβόπανο με ένα έργο τέχνης είναι κάποιες φορές αρκετό για να δημιουργήσει ένα οριοθετημένο κεφαλάρι και να δώσει στυλ στον χώρο σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο καρφιά και ένα σχοινί πάνω στο οποίο θα το κρεμάσετε.


κουρτίνα κεφαλάρι

Μια κουρτίνα που θα εκτείνεται από το ταβάνι ως το πάτωμα στο πίσω μέρος του κρεβατιού είναι ιδανική. Φυσικά, οι επιλογές σε χρώματα και σχέδια είναι άπειρες. Γι’αυτό διαλέξτε μία που να ταιριάζει με την αισθητική σας.


ταπετσαρία ως κεφαλάρι

Δεν χρειάζεται να έχετε απαραίτητα όγκο για να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι στο κρεβάτι σας. Αρκεί μια αυτοκόλλητη ταπετσαρία για να δώσει σχήμα, χρώμα και στυλ.


βιβλία κεφαλάρι

Τα παλιά βιβλία είναι μια πολύ έξυπνη λύση. Βάλτε σε στοίβες όπως βλέπετε στη φωτογραφία και έτοιμο το κεφαλάρι.


κουρτινόξυλο κεφαλάρι

Ένα κουρτινόξυλο με μια κουβέρτα, όπως αυτή της φωτογραφίας, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο κεφαλάρι. Παίξτε με τις υφές του υφάσματος για να φτιάξετε τις δικές σας, μοναδικές, DIY δημιουργίες.


κεφαλάρι βιομηχανικού στυλ

Το κεφαλάρι της φωτογραφίας είναι σε βιομηχανικό στυλ. Βάψτε πλαστικούς σωλήνες σε ασημί χρώμα, τεντώστε κομμάτια σχοινιού και κρεμάστε τις φωτογραφίες σας με μανταλάκια.


μαξιλάρια κεφαλάρι

Ένα λεπτό κουρτινόξυλο είναι αρκετό για να στηρίξει μερικά όμορφα μαξιλάρια και να δημιουργήσει ένα χρωματιστό και φλοράλ κεφαλάρι.


παραβάν κεφαλάρι

Αυτό το ανοιχτό παραβάν δεν δημιουργεί απλώς ένα πολύ όμορφο κεφαλάρι, αλλά χρησιμεύει και για να κρεμάτε ρούχα ή ακόμα και διακοσμητικά αντικείμενα.


Main Menu