Καλάθι αγορών

Πως θα μετατρέψετε έναν παλιό καθρέφτη σε μαυροπίνακα

Απλό και εύκολο DIY: Μετατρέψτε έναν καθρέφτη σε μαυροπίνακα. Όμορφες ιδέες διακόσμησης με εύκολες κατασκευές για το σπίτι

Απλό και εύκολο DIY: Μετατρέψτε έναν καθρέφτη σε μαυροπίνακα. Όμορφες ιδέες διακόσμησης με εύκολες κατασκευές για το σπίτι.

Ξέρετε αυτό το παλιό ρητό για τα σκουπίδια και τον θησαυρό;  Μεταμορφώστε έναν παλιό καθρέφτη – είτε το έχετε στο υπόγειο, είτε στη σοφίτα – σε κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθημερινά. Σας έχουμε ένα εύκολο diy για να μετατρέψετε έναν καθρέφτη σε μαυροπίνακα. Αντλήστε ιδέες διακόσμησης με εύκολες κατασκευές για το σπίτι.
Γρήγορη και εύκολη κατασκευή, καθώς απαιτεί μόνο μισή ώρα για να ολοκληρωθεί (χωρίς να μετράει ο χρόνος στεγνώματος). Αυτό το DIY θα προσθέσει μια κομψή αλλά οργανωμένη αφή στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Μπορείτε να το κρεμάσετε στην κουζίνα, στο γραφείο του σπιτιού, στο δωμάτιο σας ή στο παιδικό δωμάτιο για μια άμεση υπενθύμιση του τι πρέπει να γίνει καθημερινά.

1. Συγκεντρώστε τα υλικά

καθρέφτης και σπρέι
Φτιάξτε πολύ εύκολα έναν μαυροπίνακα.

Θα χρειαστείτε:

 • Ένα καθρέφτης (ή ένα πλαίσιο που λειτουργεί εξίσου πολύ καλά)
 • Καθαριστικό γυαλιού
 • Πανί μικροϊνών
 • Ταινία βαψίματος
 • Αστάρι (ο τύπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλαστικό)
 • Σπρέι μαυροπίνακα
 • Εφημερίδα
 • Κιμωλία
 • Ένα μικρό τετράγωνο

Πως να μετατρέψετε πανεύκολα έναν τοίχο σε μαυροπίνακα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

2. Προετοιμάστε την επιφάνεια

πλαίσιο καθρέφτη
Ξεκινήστε την διαδικασία προετοιμάζοντας την επιφάνειά σας.
 1. Καθαρίστε την επιφάνεια του καθρέφτη και στεγνώστε την εντελώς. Χρησιμοποιήστε ένα πανί μικροϊνών αντί για χαρτοπετσέτα. Μια χαρτοπετσέτα αφήνει χνούδι, με αποτέλεσμα να κολλήσει στο χρώμα και το αστάρι.
 2. Χρησιμοποιώντας την ταινία καλύψτε την άκρη του καθρέφτη (όπου το πλαίσιο συναντά το γυαλί). Πάρτε το πλαίσιο έξω και βάλτε το πάνω σε μια εφημερίδα. Τοποθετήστε τον καθρέφτη στην κορυφή. Καλύψτε τα τμήματα του πλαισίου που εξακολουθούν να είναι εκτεθειμένα σε εφημερίδες ή χαρτοπετσέτες και ασφαλίστε.

Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε ένα πλαίσιο εικόνας, μπορείτε να αφαιρέσετε ολόκληρο το γυάλινο ή πλαστικό τεμάχιο από το μπροστινό μέρος του πλαισίου. Οπότε δεν θα χρειαστεί να βάλετε ταινία και να το καλύψετε.

3. Ψεκάστε την επιφάνεια

πλαίσιο καθρέφτη
Σε αυτό το στάδιο ψεκάστε τον καθρέφτη.
 1. Ξεκινήστε τον ψεκασμό της επιφάνειας, ακολουθώντας τις οδηγίες στο spray ψεκασμού. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην ψεκάζετε πολύ κοντά στο γυαλί. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το χρώμα να τρέξει. Ψεκάστε και μετακινήστε την επιφάνεια με γρήγορες κινήσεις.
 2. Αφήστε το αστάρι να στεγνώσει εντελώς. Αν έξω έχει κρύο μπορείτε να αφήσετε τον καθρέφτη ώστε να στεγνώσει. Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ κρύα ή έχει πολύ υγρασία, θα κρατήσει το χρώμα από το στέγνωμα.

Εντυπωσιακοί καθρέφτες μπάνιου με στυλ για όλα τα γούστα.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

4. Βάψτε την επιφάνεια

βάψιμο
Φροντίστε να το “περάσετε” δύο φορές για να κρατήσει το χρώμα.
 1. Χρησιμοποιώντας το spray μαυροπίνακα καλύψτε πλήρως την επιφάνεια γυαλιού με την ίδια τεχνική ψεκασμού που χρησιμοποιήσατε με το αστάρι. Για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, σας συνιστούμε να κάνετε δύο στρώσεις.
 2. Μόλις ολοκληρωθούν και οι δύο στρώσεις, αφαιρέστε την ταινία και αφήστε την να στεγνώσει εντελώς. Ενώ το χρώμα μπορεί να φαίνεται στεγνό στην αφή, αφήστε το να καθίσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα.

5. Έτοιμος!

μαυροπίνακας
Μόλις ετοιμάσατε τον πιο στιλάτο μαυροπίνακα.
 1. Αφού το αφήσετε να στεγνώσει όλη τη νύχτα, θα χρειαστεί να γράψετε στον πίνακα. Πάρτε μια κιμωλία και γράψτε σε ολόκληρη την επιφάνεια του μαυροπίνακα για να βεβαιωθείτε ότι θα μπορείτε να διαγράψετε αυτό που γράφετε στον πίνακα. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, το πρώτο μήνυμα που θα γράψετε θα είναι πάντα ορατό στην επιφάνεια.
 2. Σβήστε την κιμωλία και έτοιμο. Κόψτε ένα μικρό τετράγωνο από ένα κομμάτι τσόχα για να δημιουργήσετε μια φθηνή γόμα. Για πιο τελειωμένη άκρη, κόψτε με ψιλοκομμένα ψαλίδια. Χρησιμοποιήστε αυτό το νέο κομμάτι διακόσμησης ως σημειωματάριο, μενού ή μέρος για να γράφετε χρήσιμες υπενθυμίσεις.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.