Έτσι θα φτιάξετε το πιο εύκολο DIY καθαριστικό για τους πάγκους και τους νιπτήρες

0
127
Φτιάξτε μόνοι σας diy καθαριστικό για τους νιπτήρες και τους πάγκους κουζίνας

Φτιάξτε μόνοι σας diy καθαριστικό για τους νιπτήρες και τους πάγκους κουζίνας.

Τα καθαριστικά που κυκλοφορούν στην αγορά δεν σας καλύπτουν και ψάχνετε κάτι πιο…δυνατό; Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να φτιάξετε το δικό σας diy καθαριστικό για την κουζίνα και το μπάνιο σας;  Φτιάξε μόνοι σας ένα καθαριστικό για τους νιπτήρες και τους πάγκους κουζίνας.

Γνωρίζετε ότι με ελάχιστα χρήματα και υλικά μπορείτε να φτιάξετε το πιο σούπερ και δυνατό καθαριστικό για τους νιπτήρες και τους πάγκους της κουζίνας; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια καταπληκτική συνταγή και σας την παρουσιάζουμε. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και πάρτε έμπνευση ώστε να μην ξαναχρειαστεί να χρησιμοποιήσετε βαριά απορρυπαντικά με έντονες μυρωδιές και χημικές ουσίες.

Φτιάξτε μόνοι σας τα πιο όμορφα αρωματικά πουγκιά με 3 μόνο υλικά.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1/4 φλ. μαγειρική σόδα
  • 1/8 φλ. χυμό λεμονιού
  • 1/8 φλ. θαλασσινό αλάτι
  • 2 κ.σ. υγρό σαπούνι
  • αρκετό ξίδι μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο μείγμα.
καθαριστικό μπάνιου
Με απλά υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα σας μπορείτε να φτιάξετε αυτό το καταπληκτικό καθαριστικό για τους πάγκους και τους νιπτήρες.

Διαδικασία

Αφού ανακατέψετε καλά όλα τα υλικά χρησιμοποιήστε το μείγμα για να καθαρίσετε το μπάνιο και την κουζίνα σας. Το συγκεκριμένο μείγμα θα κάνει μια γερή και δυνατή «απολέπιση» τόσο στο μπάνιο όσο και την κουζίνα. Θα δείτε και εσείς ότι θα αφήσει τους πάγκους και τους νιπτήρες αστραφτερούς και πεντακάθαρους.

Διαβάστε επίσης:

Έξτρα tip!

Προτιμήστε να φτιάχνετε κάθε φορά όση δόση πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, καθώς ο χυμός του λεμονιού δεν πρόκειται να κρατήσει για πολλές μέρες εκτός ψυγείου. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε το μείγμα σας στο ψυγείο αλλά βεβαιωθείτε πως δεν πρόκειται να το πιει καταλάθος κάποιο παιδί.