Αυτό είναι το πιο εύκολο diy για την κούνια του μωρού σας

0
170
Μάθετε το πιο οικονομικό diy για το παιδικό δωμάτιο και την κούνια του μωρού

Μάθετε το πιο οικονομικό diy για το παιδικό δωμάτιο και την κούνια του μωρού σας.

Το μωρό σας μεγάλωσε και δεν ξέρετε τι να κάνετε με την κούνια του. Στην περίπτωση που δεν έχετε κάποιο άλλο μωρό να τη δώσετε μπορείτε να την μετατρέψετε σε ένα πολύ όμορφο και χρήσιμο έπιπλο για το παιδικό δωμάτιο. Εμείς σας έχουμε την λύση με το πιο οικονομικό diy για το παιδικό δωμάτιο, που αφορά την κούνια του μωρού σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας μαυροπίνακας στο μέγεθος της κούνιας και μερικά γατζάκια (προαιρετικά). Αρχικά, ξεκινήστε αφαιρώντας το στρώμα από την κούνια καθώς και τις ξύλινες σανίδες. Στη συνέχεια εφαρμόστε τον μαυροπίνακα πάνω στην κούνια. Εκεί θα μπορεί το παιδάκι σας να ζωγραφίζει ή να το έχει σαν ένα μικρό γραφείο ώστε να ασχολείται με τη ζωγραφική και τα παιχνίδια του.

Φτιάξτε μόνοι σας τα πιο όμορφα αρωματικά πουγκιά με 3 μόνο υλικά.

κούνια μωρού ως γραφείο
Δείτε πόσο όμορφη μπορεί να γίνει η παλιά κούνια του παιδιού σας.
Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μία-δύό μικρές καρεκλίτσες, ανάλογα πάντα με το πόσα παιδιά έχετε. Τοποθετήστε τις μπροστά από το πρώην κρεβάτι του παιδιού σας.
Για να το κάνετε ακόμη πιο όμορφο και πρακτικό μπορείτε να βάλετε μερικά γατζάκια στα κάγκελα του κρεβατιού προκειμένου να κρεμάνε τα παιδιά σας τα ψαλίδια τους και ότι άλλο θέλουν. Επίσης, μπορείτε να βάλετε ραφάκια πάνω στα κάγκελα για να βάζετε τα βιβλία των παιδιών.

Ο απόλυτος οδηγός για το βρεφικό δωμάτιο.

κατασκευή για την κούνια
Μερικά γατζάκια θα σας φανούν πολύ χρήσιμα για να είναι πάντα τακτοποιημένο το νέο γραφείο των παιδιών σας.

Τέλος, όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σας καλό θα είναι να ανεβάζετε και το ύψος του μαυροπίνακα. Έτσι, ώστε να μπορούν να χωράνε να κάθονται στο μικρό γραφείο τους. Φυσικά, δεν χρειάζεται να το κρατήσετε μέχρι να πάνε στο λύκειο. Τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι μια πολύ καλή λύση στην περίπτωση που δεν θέλετε να μπείτε σε έξοδα. Με λίγη φαντασία και υπομονή μπορείτε να μεταμορφώσετε εντελώς την παλιά τους κούνια σε ένα καινούργιο και πρακτικό έπιπλο.