Όμορφα DIY έπιπλα και διακοσμητικά από κούτσουρα

Φτιάξτο μόνος σου: DIY έπιπλα και διακοσμητικά από κούτσουρα

Φτιάξτο μόνος σου: DIY έπιπλα και διακοσμητικά από κούτσουρα.

Φτιάξτε μόνοι σας μοναδικά διακοσμητικά από κούτσουρα και κορμούς με λίγο χρόνο και ακόμα λιγότερα χρήματα. Δημιουργήστε με αυτό το εύκολο DIY έπιπλα που σίγουρα θα αγαπήσετε. Ιδέες για το σπίτι που δεν θέλουν κόπο αλλά…τρόπο.

Το ξύλο ως οργανικό υλικό, ακόμα και όταν πια έχει υποστεί επεξεργασία έχοντας αλλάξει σχήμα χρώμα και ιδιότητα, παραμένει το υλικό που δίνει την αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής στον χώρο. Όταν απλά στοιβάζετε πολλά κούτσουρα δίπλα από το τζάκι δημιουργείται αμέσως μια γωνιά πιο φιλική και οικεία. Έτσι, βρισκόσαστε ήδη πιο κοντά στη φύση.

Τα καλύτερα είδη ξύλου για το σπίτι.

Μάλιστα, αυτή την εποχή που προμηθεύεστε καυσόξυλα μπορείτε να βρείτε κούτσουρα που δεν θα τα χρησιμοποιήσετε για καύση αλλά για να δημιουργήσετε ωραία διακοσμητικά αντικείμενα όπως αυτά που απεικονίζονται παρακάτω. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Με αυτούς τους τρόπους θα βάψετε τα ξύλινα ντουλάπια της κουζίνας σας.

#1 Τραπέζι

Τραπέζι από κούτσουρο
Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Δεν είναι πανέμορφο αυτό το τραπεζάκι; Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή. Αν θέλετε (εμείς το συνιστούμε) τρίξτε με λίγο γυαλόχαρτο το ξύλο και έπειτα περάστε του λίγο βερνίκι. Βιδώστε τα μικρά πόδια ή ροδάκια και μόλις ετοιμάσατε ένα χειροποίητο τραπέζι που το έχετε μόνο εσείς. Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Σαλόνι: Coffee Table ή Ottoman;

#2 Ομπρελοθήκη

ομπρελοθήκη
Προσέξτε ο πάτος από την εξωτερική μεριά να είναι επίπεδος.

Με λίγη βοήθεια από κάποιον που διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία δημιουργήστε μια μεγάλη τρύπα στο εσωτερικό του κορμού, και στη συνέχεια αφαιρέστε τον φλοιό. Επίσης, φροντίστε να τρίψετε ώστε να μην είναι τραχιά η επιφάνεια. Προσέξτε ο πάτος από την εξωτερική μεριά να είναι επίπεδος. Έχετε δημιουργήσει την πρωτότυπη και χρηστική ομπρελοθήκη σας.

DIY διακοσμητικά για το σπίτι με ρουστίκ χαρακτήρα.

#3 Πίνακας

πίνακας
Φτιάξτε τον δικό σας πίνακα σημειώσεων μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Φτιάξτε τον δικό σας πίνακα σημειώσεων μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αφού κόψετε μία «φέτα» από το κούτσουρο που έχετε βάψτε τη μία πλευρά με χρώμα της αρεσκείας σας με την ειδική μπογιά για δημιουργία πίνακα. Εκτός από την κιμωλία μπορείτε να γράφετε και να σβήνετε σε αυτή την επιφάνεια ακόμα και με μαρκαδόρο.

#4 Σουπλά

σουπλά
Αυτό το τρικ θα δώσει μια ζεστασιά στο τραπέζι σας.

Τι θα λέγατε να στρώσετε το τραπέζι για τους καλεσμένους σας χρησιμοποιώντας αντί για σουπλά ξύλινες λεπτές επιφάνειες κομμένες από κούτσουρα; Απίστευτα ιδέα, σωστά; Αυτές τις επιφάνειες μπορείτε να τις βρείτε σε ξυλουργεία. Αυτό το τρικ θα δώσει μια ζεστασιά στο τραπέζι και είναι μάλιστα ένα κομψός τρόπος για να το διακοσμήσετε με στιλ.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό