Καλάθι αγορών

Οδηγίες για να φτιάξετε ένα στιλάτο διακοσμητικό για το σαλόνι σας

Φτιάξτε μόνοι σας το πιο όμορφο διακοσμητικό για το καθιστικό

Φτιάξτε μόνοι σας το πιο όμορφο διακοσμητικό για το καθιστικό.

Αυτό το όμορφο διακοσμητικό για το καθιστικό μας έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ για την κομψότητα και το στυλ που διαθέτει. Μάλιστα, μπορεί να δημιουργηθεί τόσο εύκολα. Φτιάξτε μόνοι σας, λοιπόν, αυτή την εύκολη κατασκευή για το σαλόνι. Μάθετε πως μπορείτε να το δημιουργήσετε.
Η διακόσμηση είναι μια πολύ αγαπημένη τέχνη των περισσοτέρων. Η χρήση διακοσμητικών στοιχείων και η δημιουργία τους αποτελεί μια μοναδική έμπνευση για τον καθένα. Ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο, όπως αυτό που θα σας παρουσιάσουμε, μπορείτε να το δημιουργήσετε πολύ εύκολα και οικονομικά, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παραθέτουμε.

Υλικά που θα χρειαστείτε 

 • Ράβδο ζωγραφικής ξύλινη στρογγυλή 3 τεμ. Των 50cm (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία)
 • Φύλλα αλουμινίου πάχους τουλάχιστον 0.2mm 3τεμ. (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία)
 • 1 Ψαλίδι ικανό να κόψει το φύλλο του αλουμινίου (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία)
 • 1 σπρέι βαφή χρώματος αντίστοιχο του χαλκού (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία)
 • 1 μυτοτσίμπιδο (θα βρείτε σε καταστήματα με οικοδομικό υλικό αλλά και σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας)
 • 1 πένσα (θα βρείτε σε καταστήματα με οικοδομικό υλικό αλλά και σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας)
 • 1 χάρακας (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία)
 • 1 κοπίδι  (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία)
 • Μερικά εκατοστά από εύκαμπτο σύρμα ακόμη κι αν πρόκειται για το λεπτό σύρμα στήριξης φυτών (θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας ή σε καταστήματα με είδη για τον κήπο)
 • 1 μαρκαδόρο σχεδιασμού (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία)
 • Θερμοπίστολο σιλικόνης και ράβδο σιλικόνης (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία αλλά και σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας)
 • 1 ζευγάρι γάντια εργασιών ((θα βρείτε σε καταστήματα με οικοδομικό υλικό αλλά και σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας)
 • Χειρουργική μάσκα μιας χρήσης.

υλικά

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Βήμα 1ο: Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσετε τις διαστάσεις που θέλετε να έχουν τα βέλη. Αφού, λοιπόν, πάρετε αυτή την απόφαση δημιουργήστε με τη βοήθεια του κοπιδιού και του χάρακα τρία ισοσκελή τρίγωνα χαράσσοντας το φύλλο αλουμινίου. Στη συνέχεια, απομονώστε τα και κόψτε τα με το ψαλίδι αφήνοντας μερικά χιλιοστά περιθώριο περιμετρικά αυτών.

diy
Προσοχή! Όλες οι εργασίες θα πρέπει να γίνουν πάνω σε πάγκο εργασίας και όχι σε κάποιο έπιπλο καθώς είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν χαρακιές μετά.

Βήμα 2ο: Κόψτε με το ψαλίδι τις γωνίες κάθε τριγώνου σχηματίζοντας ένα «V» σε κάθε κορυφή αυτών.
χαρτόνι
Βήμα 3ο: Με τη βοήθεια του μυτοτσίμπιδου γυρίστε προς τα μέσα τα «περιθώρια» των τριγώνων που έχετε αφήσει εκτός του σχεδιασμού.
χαρτόνι
Βήμα 4οΣτην πλευρά του τριγώνου που δεν είναι ίση με τις υπόλοιπες δύο, αφού έχετε πρώτα γυρίσει προς τα μέσα τα περιθώριά της, κόψτε μερικά χιλιοστά το από το κέντρο του περιθωρίου, έτσι ώστε να δημιουργηθούν δύο πτερύγια. Στόχος είναι να δημιουργηθούν δύο εν μέρει ανεξάρτητα κομμάτια όπου στη συνέχεια θα αποτελέσουν τους σφικτήρες της ξύλινης στρογγυλής ράβδου.
χαρτόνι
Βήμα 5ο: Περάστε τη ξύλινη στρογγυλή ράβδο ανάμεσα από το κενό των πτερυγίων φτάνοντας το ένα άκρο της έως την κορυφή του τριγώνου. Έχοντας πρώτα τοποθετήσει κόλλα σιλικόνης με τη βοήθεια του θερμικού πιστολιού ανάμεσα στα δύο αντικείμενα στα σημεία που εφάπτονται σφίξτε τα πτερύγια πάνω στη ξύλινη στρογγυλή ράβδο.
χαρτόνι
Βήμα 6οΈχοντας πλέον ένα αντικείμενο κυρτώστε ισομερώς τα πλαϊνά άκρα των τριγώνων αγκαλιάζοντάς τη ξύλινη στρογγυλή ράβδο.
χαρτόνι

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Βήμα 7ο: Κόψτε τρία ορθογώνια κομμάτια, διαστάσεων ανάλογων της κατασκευής, με σκοπό να δημιουργήσετε το κάτω άκρο κάθε βέλους και στη συνέχεια σχεδιάστε τα περιγράμματα με τον μαρκαδόρο όπως στην εικόνα παρακάτω.

χαρτόνι
Βήμα 8οΚόψτε περιμετρικά τα άκρα κάθε ορθογώνιου κομματιού που σχεδιάσατε και γυρίστε τα περιθώρια προς τα μέσα όπως και νωρίτερα αφήνοντας τα ίδια πτερύγια για να ενώσετε το φύλλο αλουμινίου με τη ξύλινη στρογγυλή ράβδο.
χαρτόνι
Βήμα 9οΔώστε την ανάλογη κυρτότητα και στα κάτω άκρα της κατασκευής.
κατασκευή
Βήμα 10οΕνώστε ακτινωτά τις ξύλινες στρογγυλές ράβδους και σταθεροποιήστε τες μεταξύ τους τυλίγοντας σειρές εύκαμπτου σύρματος στο κέντρο αυτών. Δημιουργώντας στο τελείωμα μια θηλιά για να μπορεί αργότερα από εκεί η κατασκευή να κρεμαστεί.
ξύλα
Βήμα 11οΦορέστε τη χειρουργική μάσκα και σε εξωτερικό χώρο ψεκάστε με το σπρέι χρώματος αντίστοιχο του χαλκού την κατασκευή σας προς όλες τις πλευρές της. Μόλις στεγνώσει θα είναι έτοιμη προς χρήση.

βέλη
Ένα υπέροχο και πανέμορφο διακοσμητικό, φτιαγμένο από τα χεράκια σας μπορεί να κοσμεί έναν από τους τοίχους του καθιστικού.

Το κατασκευαστικό κομμάτι έχει ολοκληρωθεί και το νέο σας διακοσμητικό είναι έτοιμο.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.