Καλάθι αγορών

Αυτά είναι τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει

Αυτά είναι τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που κάθε δωμάτιο του σπιτιού χρειάζεται. Ιδέες για το σπίτι

Πέντε διακοσμητικά χαρακτηριστικά που κάθε δωμάτιο του σπιτιού χρειάζεται. Ιδέες για το σπίτι που θα αγαπήσετε.

Όταν διακοσμούμε ένα δωμάτιο, βεβαιώνουμε πάντα ότι έχουμε τα βασικά που καλύπτονται από έπιπλα (πχ.καναπέδες και τραπεζάκια), σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα (πχ. κουβέρτες και κουρτίνες) και σε μικρότερα στοιχεία (πχ. φυτά και κεριά). Αλλά τι γίνεται με αυτό το μικρό επιπλέον κάτι που κάνει ένα δωμάτιο πραγματικά ξεχωριστό; Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι τα πέντε διακοσμητικά χαρακτηριστικά που κάθε δωμάτιο του σπιτιού χρειάζεται. Ιδέες για το σπίτι για να το νιώσετε ακόμη πιο δικό σας.
Αυτά είναι τα διακοσμητικά trends του 2018.

#1 Χρώμα

κομοδίνο
Τα ασπρόμαυρα ή τα μπεζ δωμάτια μπορούν να αισθάνονται στείρα και άψυχα. Τα μονοχρωματικά σχήματα είναι ωραία, αλλά μπορεί να είναι καλή ιδέα να κάνετε μια μικρή ενέργεια με μερικές πινελιές σε αξεσουάρ ή ένα ζωγραφισμένο έπιπλο, όπως το παραπάνω όμορφο κομοδίνο σε χρώμα μέντα.
Εντυπωσιακά κομοδίνα για ένα όμορφο και λειτουργικό υπνοδωμάτιο.

#2 Κάτι “ζωντανό”

γλάστρα με φυτά
Τα φυτά εσωτερικού χώρου κάνουν θαύματα για ένα διάστημα. Δεν σας αρέσουν τα πράσινα; Κανένα πρόβλημα! Δοκιμάστε μερικά trendy χυμώδη φυτά, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά και έχουν μια εύκολη ανάπτυξη ως φυτά εσωτερικού χώρου. Τα δέντρα προσθέτουν υπέροχο ύψος και ζωή σε ένα δωμάτιο επίσης. Εναλλακτικά, τα faux φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν επίσης να φαίνονται πολύ ρεαλιστικά.
Τα φρέσκα λουλούδια είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή και μπορούν να διαρκέσουν έως και δύο εβδομάδες αν τα φροντίζετε σωστά. Κάντε ένα φθηνό μπουκέτο πιο κομψό με τις συμβουλές μας. Ένα μικρό δοχείο με λουλούδια στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι του καφέ, ή ένα φυτό εσωτερικού χώρου ή δύο από ένα ηλιόλουστο παράθυρο κάνει ένα μέρος να αισθάνεται πιο οικείο. Δοκιμάστε το, θα δείτε ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Κάτι… μαύρο

μαυροπίνακας
Οι σχεδιαστές συχνά προσφέρουν αυτή τη συμβουλή και δεν είναι περίεργο: λειτουργεί! Εάν το δωμάτιό σας είναι σαν να λείπει κάτι, δοκιμάστε να προσθέσετε κάτι μαύρο. Είτε πρόκειται για ένα κομμάτι επίπλων με επίκεντρο, ένα σύνολο πλαισίων εικόνων, ένα αμπαζούρ, ή μια πινακίδα ζωγραφισμένο με χαρτόνι, θα δείτε βελτίωση στο δωμάτιο. Το μαύρο φαίνεται να γείρει το χώρο και να φέρει τάξη σε διαφορετικά κομμάτια. Τα μαύρα κουκλάκια μπορούν επίσης να εκσυγχρονίσουν ή να δώσουν εκλέπτυνση σε ένα χρωματικό σχέδιο.
Δημιουργήστε ένα τολμηρό σπίτι βάφοντας… μαύρη την κουζίνα σας.

#4 Υφή

Αυτά είναι τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά που κάθε δωμάτιο του σπιτιού χρειάζεται. Ιδέες για το σπίτι
Η τοποθέτηση σε υφή μέσα από καλάθια, ριχτάρια και χαλιά προσθέτει ένα στρώμα ενδιαφέροντος σε ένα δωμάτιο. Εάν ο καναπές σας έχει μεγάλα μαξιλάρια, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται απρεπής, ένα ριχτάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ομοίως, η στρωματοποίηση μιας κουβέρτας στο τέλος ενός κρεβατιού μπορεί να συνδέσει τα πάντα μαζί.
Υφαντά καλάθια για καυσόξυλα, παιχνίδια, επιπλέον μαξιλάρια ή βιβλία είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε υφή σε ένα χώρο, για να μην αναφέρουμε την αποκατάσταση της τάξης σε ένα γεμάτο δωμάτιο. Τέλος, αν θέλετε μονοχρωματικά δωμάτια, η υφή μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον χωρίς να αποκλίνετε από την παλέτα σας.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Βιβλία

ράφι με πράγματα
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα δωμάτιο χωρίς βιβλία μέσα σε αυτό. Είτε υπάρχουν σε coffe table στο σαλόνι, βιβλία μαγειρικής στην κουζίνα ή ένα καλάθι παιδικών βιβλίων στο οικογενειακό δωμάτιο, είναι εύκολο να οραματιστείτε πώς τα βιβλία μπορούν να ζήσουν ευτυχώς σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
Δεν έχετε ενσωματωμένες βιβλιοθήκες; Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν πολλοί μοναδικοί τρόποι αποθήκευσης και προβολής των βιβλίων σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε σαν να πρέπει να είστε άπληστος αναγνώστης, ούτε θα πρέπει να αισθάνεστε ότι πρέπει να έχετε ολόκληρες βιβλιοθήκες γεμάτες βιβλία. Τα βιβλία μπορούν απλά να χρησιμοποιηθούν ως όμορφα αντικείμενα σε μια οθόνη και μπορούν να προσθέσουν ύψος σε άλλα αντικείμενα που ίσως θέλετε να παρουσιάσετε.
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.