Καλάθι αγορών

Διακόσμηση

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση εσωτερικών χώρων κι εξωτερικών χώρων, προσφέροντας ιδανικές λύσεις για  διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου και διαμόρφωσης κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων κι επαγγελματικών χώρων.

Είτε πρόκειται για την ανανέωση της υπάρχουσας διακόσμησης, είτε για τη δημιουργία ενός χώρου από την αρχή, δημιουργούμε για εσάς το κατάλληλο περιβάλλον για την εργασία ή/και το σπίτι, ενώ παράλληλα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ως σύμβουλοι διακόσμησης χώρου, όπου μας ζητηθεί. Προσφέρουμε προτότυπες ιδέες για διακόσμηση επαγγελματικού χώρου που θα σας εντυπωσιάσουν. 

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη εσωτερικής διακόσμησης, από τη διαρρύθμιση των χώρων, την επιλογή των υλικών ,των επίπλων και του εξοπλισμού σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν διαμόρφωση-χωροδιάταξη, εσωτερική διακόσμηση- δημιουργία custom made επίπλων, σχεδιασμό και ένδυση χώρων μέχρι και την κάθε μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Σε κάθε έργο παραδίδεται ολοκληρωμένη μελέτη για τη διαμόρφωση του εκάστοτε χώρου στην οποία περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές εικόνες και τα απαιτούμενα κατασκευαστικά σχέδια για την υλοποίηση του έργου.

Μέσα από κατόψεις και τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια η αρχική μας ιδέα αποκτά ολοκληρωμένη μορφή! Δίνουμε χαρακτήρα στο χώρο σας και αναδεικνύουμε την εταιρική σας ταυτότητα, δίνοντας εξωστρέφεια και concept με το σχεδιασμό.

Βασικό κριτήριο σχεδιασμού στους χώρους που διακοσμούμε είναι οι καθαρές γραμμές και η χρήση υλικών και χρωμάτων που ανανεώνουν τον χώρο, δημιουργώντας ένα ενιαίο θεματικό σύνολο.

Επιλέγουμε υλικά επενδύσεων, χρωματισμούς, υφάσματα και σχεδιάζουμε ειδικές κατασκευές έχοντας στόχο την αισθητική ενότητα αλλά και την λειτουργικότητα των χώρων είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο είτε για κατάστημα. 

Προσεγγίζουμε το κάθε project ξεχωριστά, με ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και στις ανάγκες των πελατών, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε  εκ νέου, την κατασκευή επίπλων και φωτιστικών.

Παρέχουμε πολλαπλά είδη διακόσμησης, όπως διακόσμηση γραφείου,  που απέχουν από μονομερείς και συμβατικές λύσεις. Υπέροχες προτάσεις, προσφορές, ιδέες και συμβουλές από το ειδικευμένο προσωπικό μας, με κατεύθυνση την ακριβή αποτύπωση του γούστου σας στο χώρο, συνδυασμένα με τη μοναδική μας ποιότητα και τεχνογνωσία.

Παρέχεται επίσης το πακέτο της συμβουλευτικής υπηρεσίας, το οποίο περιλαμβάνει επί τόπου επίσκεψη στο χώρο, σχεδιασμό κάτοψης διαμόρφωσης του χώρου,  προτάσεις επίπλωσης και χρωματικής παλέτας με τη μορφή πινάκων διάθεσης (moodboards), συμβουλευτική αγορών (δειγματισμών χρωμάτων – υφασμάτων, κλπ) καθώς και γρήγορες προτάσεις και λύσεις για την βελτίωση του χώρου σας. Αυτό το πακέτο συνιστάται για οικιακούς  χώρους  μικρής  κλίμακας και είναι μια οικονομική επιλογή για την ανανέωση που χρειάζεστε.

Oι παροχές μας αφορούν είτε την μερική επίβλεψη του έργου είτε τη συνολική ανάθεση σε εμάς και σε εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες μας.

Μη ξεχνάτε ότι παράλληλα με τη δικόσμηση αναλαμβάνουμε  ανακαίνιση  σπιτιού και σας παρέχουμε ιδέες ανακαίνισης σπιτιού έτσι ώστε να φτάσετε πιο κοντά σε αυτό που ονειρεύεστε. 

Αναζητήστε για την ανακαίνιση σπιτιού προσφορές ανάλογα με το προυπολογισμό σας.

Περιηγειθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ανακαλύψτε μοναδικά προιόντα σε έπιπλα μπάνιου, μικροέπιπλα, φοιτητικά πακέτα επίπλων και πολλά είδη ακόμα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς και τις ανάγκες σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Τα έργα μας

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.