Πώς να διακοσμήσετε το δέντρο χωρίς τα παραδοσιακά στολίδια

Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με μοντέρνο στυλ και χωρίς τα παραδοσιακά στολίδια
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με μοντέρνο στυλ και χωρίς τα παραδοσιακά στολίδια.

Ανάλογα με τις παραδόσεις σας, τα διακοσμητικά του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα μπορούσαν να είναι αυτά που έχουν περάσει μέσα από γενιές ή αυτά που έχετε πάρει από διάφορα καταστήματα. Ούτως ή άλλως τα διακοσμητικά δέντρων μπορούν να αντιπροσωπεύουν όλα όσα αγαπάτε για τα Χριστούγεννα. Χωρίς αυτά να χρειάζεται να είναι παραδοσιακά.
Σίγουρα οι διακοσμητικές χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι όμορφες. Τι γίνεται, όμως, με τις ιδέες για στολίδια που αντιπροσωπεύουν την οικογένειά, το παιδί, ένα χόμπι ή ακόμα και μια προηγούμενη εποχή που αγαπάτε; Παρακάτω, θα βρείτε τρόπουε για να διακοσμήσετε το δέντρο χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα παραδοσιακά στολίδια.

  • Εορταστικά τρόφιμα: Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα είδη τροφίμων είναι υπέροχα στολίδια. Μπορείτε να επιλέξετε από ψημένα μπισκότα μέχρι και σπιτικές καραμέλες. Εορταστικές γεύσεις που είναι μέρος των παραδόσεων των Χριστουγέννων μιας οικογένειάς, οι οποίες είναι τόσο…νόστιμες. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα χειροτεχνίας και ζητήστε ένα spray ή υγρό βερνίκι που μπορεί να βουρτσιστεί πάνω στο φαγητό ώστε να το διατηρήσει. Μελόψωμα,  marshmallows, και μερικές καραμέλες είναι μερικά από τα πιο όμορφα στολίδια που θα προσθέσουν κέφι στο δέντρο.
  • Μη παραδοσιακά χρώματα: Ομοίως με τη θέση μας για τη διακόσμηση του σπιτιού χωρίς το παραδοσιακό κόκκινο, τα στολίδια μπορούν να είναι από ροζ μέχρι και τιρκουάζ. Κοιτάξτε γύρω από το σπίτι σας και προσαρμόστε το χρώμα του στολιδιού στο ντεκόρ σας. Επιλέξτε χρώματα από τα έπιπλα, τους τοίχους ή ακόμα και ένα έργο τέχνης. Έπειτα σχεδιάστε αυτό το θέμα σε χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα ή βρείτε την κατάλληλη κορδέλα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Μάθετε πως θα το πετύχετε στο σπίτι σας.
ροζ στολίδια

  • Οικογενειακές στιγμές: Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές οικογενειακές φωτογραφίες για την διακόσμηση του δέντρου σας. Τα αναμνηστικά της οικογένειας δημιουργούν πολύ όμορφα στολίδια. Ξεκινήστε μια οικογενειακή παράδοση και φτιάξτε ένα στολίδι κάθε χρόνο που θα αντιπροσωπεύει το προηγούμενο έτος. Θα εκπλαγείτε για το πόση διασκέδαση θα έχετε κάθε χρόνο ώστε να αναδείξετε τις στιγμές του επόμενου έτους στη διακόσμηση του δέντρου.
  • Καθημερινά οικιακά αντικείμενα: Έχετε συλλογές αντικειμένων γύρω από το σπίτι που δεν μπορείτε να σκεφτείτε τι να κάνετε; Καρφίτσες, κουμπιά, πετραδάκια και κουκουνάρια μπορεί να γίνουν όμορφα διακοσμητικά στολίδια. Τα ηλεκτρονικά περιοδικά έχουν πάντα μια μεγάλη γκάμα από ιδέες για τα βιοτεχνικά δώρα των Χριστουγέννων σε βιβλία. Μάλιστα, μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε ένα παλιό αντικείμενο σε στολίδι. Έχετε στο σπίτι έναν παλιό υπολογιστή; Δημιουργήστε στολίδια για το δέντρο από κουμπιά.

πλήκτρα ως στολίδια

Κατηγορίες Προιόντων