Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με vintage στοιχεία

0
281

Σας αρέσουν τα vintage στοιχεία στη διακόσμηση του σπιτιού; Λατρεύετε τις diy κατασκευές για το σπίτι; Μάθετε πως θα τα βάλετε στο σπίτι σας.

Ψάχνετε για κάτι αληθινά μοναδικό που να διακρίνεται στη διακόσμηση σας; Τι θα λέγατε να βάζατε μερικά vintage στοιχεία στη διακόσμηση του σπιτιού σας; Ειδικά αν αγαπάτε τις diy κατασκευές για το σπίτι, αυτό το στυλ είναι ιδανικό για εσάς. Άλλωστε, κάθε σημείο του σπιτιού έχει τη δική σκουριασμένη πλευρά ή φθαρμένη περιοχή που δεν θα ταιριάζει με το συνολικό χώρο. Αυτό, όμως, αν το εκμεταλευτείτε είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει τη διακόσμηση να λάμψει. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να δώσετε σε αυτά τα σημάδια μια δεύτερη ευκαιρία “ζωής”.

#1 Συνδυάστε με τα χρώματα που βλέπουν τα μάτια σας

πίνακας και δύο πολυθρόνες
Ο πίνακας”Hall of Fame” δίνει ένα πράσινο πλάνο σε ένα ουδέτερο δωμάτιο.

Πολλά vintage στοιχεία αποδίδονται σε φωτεινά χρώματα, όπως αυτός ο πίνακας”Hall of Fame” που δίνει ένα πράσινο πλάνο σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο δωμάτιο. Γι’αυτό, ψάξτε για στοιχεία που διαφημίζουν τα προϊόντα, συνήθως έχουν τις πιο όμορφες αποχρώσεις.

#2 “Ανακατέψτε” διάφορα στυλ σχεδίασης

πολυέλαιος
Ο κομψός πολυέλαιος με τους vintage πίνακες δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Ένα μεταλλικό, βιομηχανικό σήμα μπορεί να ταιριάξει πολύ όμορφα μαζί με μια κομψή και λαμπερή διακόσμηση, όπως φαίνεται εδώ. Το vintage και λαμπερό, κρυστάλλινο πολυέλαιο, και η διχοτόμηση που κάνει δημιουργεί οπτικό ενδιαφέρον.

#3 Αγκαλιάστε την παραξενιά με το χιούμορ

vintage διακοσμητικά
Είναι τέλειο να κρεμάτε σημάδια που εκφράζουν την αίσθηση του χιούμορ.

Είναι διασκεδαστικό να τοποθετείτε σημάδια που εκφράζουν την αίσθηση του χιούμορ σε ένα συγκεκριμένο χώρο στο σπίτι. Ίσως ένα βέλος να μπορεί να δείχνει σε μία κατεύθυνση ή να μπορεί να κρεμαστεί μια πινακίδα εξόδου πάνω από την πόρτα. Σε αυτό το μπάνιο, εμφανίζεται δίπλα στο νεροχύτη ένα σήμα “Employees Must Wash Hands”, προσφέροντας μια αίσθηση παραξενιάς και ταυτόχρονα χιούμορ.

Επανάσταση στις τάσεις του μπάνιου που «σπάνε» τους κανόνες.

#4 Χρησιμοποιήστε μια πινακίδα για να ενώσετε ένα τοίχο συλλογής

vintage σαλόνι
Το vintage στοιχεία μπορεί να είναι ένα σημείο εστίασης σε έναν τοίχο γκαλερί.

Οι τοίχοι γκαλερί είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτοι όταν προβάλλουν αντικείμενα και υφές που ξεπερνούν τις βασικές πλαισιωμένες εικόνες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο τοίχο γκαλερί με ένα ασπρόμαυρο σημάδι του δρόμου “Central Ave”. Το vintage στοιχεία μπορεί να είναι ένα σημείο εστίασης σε έναν τοίχο γκαλερί ή να περιέχουν ένα κείμενο που να προσελκύει το μάτι.

#5 Προσθέστε ένα στοιχείο στο ράφι

vintage ράφια
Τα ράφια με την προσθήκη ενός σκουριασμένου vintage στοιχείου έχουν απίστευτο αποτέλεσμα.

Τα ράφια που είναι επενδεδυμένα με τα απαραίτητα για την κουζίνα είναι πολύ πιο συναρπαστικά με την προσθήκη ενός σκουριασμένου vintage στοιχείου. Είναι ένα στοιχείο που χρειάζονται κάποια ράφια, είτε είναι γεμάτα με βιβλία είτε με μικρά διακοσμητικά αντικείμενα.