Μάθετε με ποιους τρόπους θα διακοσμήσετε με vintage γράμματα

Εντυπωσιακή και πρωτότυπη διακόσμηση σπιτιού με vintage γράμματα με στυλ

Εντυπωσιακή και πρωτότυπη διακόσμηση σπιτιού με vintage γράμματα. Προσθέστε στυλ στον χώρο σας.

Επισκεφθείτε οποιαδήποτε κατάστημα για να βρείτε πανέμορφα vintage γράμματα σχεδόν σε κάθε χρώμα, μέγεθος και στυλ που μπορείτε να φανταστείτε. Θα βρείτε μεγάλα, πλαστικά, μπλοκ τύπου γράμματα που υπήρχαν κάποτε σε πινακίδες βενζίνης. Μεταλλικά γράμματα από πινακίδες καταστημάτων σε ρετρό γραμματοσειρές. Ή ξύλινα γράμματα, μικροσκοπικά, που κάποτε χρησιμοποιούνταν για την εκτύπωση εφημερίδων.

Η διακόσμηση με γράμματα δεν είναι μια νέα τάση (μπορεί να έχετε γράψει τα αρχικά σας στην εφηβική κρεβατοκάμαρά), αλλά η διακόσμηση με vintage γράμματα προσδίδει μια νέα απόλαυση, μια που «δεν θα βρείτε πουθενά αλλού». Τοποθετήστε τα σε έναν τοίχο για να δημιουργήσετε το δικό σας χαώδες αλφάβητο ή για να γράψετε τα αρχικά σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι φθηνά και τόσο ελκυστικά για μια κομψή και ταυτόχρονα μοντέρνα διακόσμηση. Είτε για να γεμίσετε έναν τοίχο είτε για να τελειοποιείσετε τη διακόσμηση ενός ραφιού, τα vintage γράμματα είναι πραγματικά τόσο δημιουργικά. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με αυτά.

Βελούδινα αξεσουάρ και έπιπλα για το σπίτι για μια πανέμορφη χειμωνιάτικη διακόσμηση. 

1. Περιγράψτε έναν χώρο

λευκό ράφι κουζίνας και vintage γράμματα στον τοίχο

Τα γράμματα στυλ vintage, όπως αυτά που είναι κατασκευασμένα από ξύλο, μπορεί να είναι ένα γοητευτικό περιγραφικό στοιχείο σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Η λέξη «EAT» (φαγητό) μπορεί να κρεμαστεί σε μια τραπεζαρία ή σε μία κουζίνα. Αντίστοιχα η λέξη «FAMILY» (οικογένεια) λειτουργεί τέλεια σε ένα καθιστικό. Ενώ το «LOVE» (αγάπη) μπορεί να είναι μια γλυκιά λεπτομέρεια σε ένα παιδικό δωμάτιο.

Ο απόλυτος οδηγός για την κουζίνα.

2. Τοποθετήστε το έξω

εξωτερικός χώρος

Αυτά τα γράμματα είναι ειδικά κατασκευασμένα για να διαρκέσουν σε εξωτερικούς χώρους, οπότε γιατί να μην κρεμάσετε ένα γράμμα πάνω από τον κήπο, σε μια βεράντα ή στην αυλή σας; Μπορεί να φέρει μια βιομηχανική εμφάνιση σε μια κατά τα άλλα απαλή και καταπράσινη περιοχή.

3. Γράψτε μια φράση

μαύρα γράμματα στον τοίχο

Με αρκετά γράμματα μπορείτε να δημιουργήσετε μια αγαπημένη σας φράση σε έναν άδειο τοίχο. Είναι πραγματικά μια τέλεια ιδέα ειδικά αν χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα, μεγέθη, ακόμη και γραμματοσειρά.

4. Ρουστίκ

γράμμα και γλάστρα

Πολλές vintage γράμματα τείνουν να έχουν μια βιομηχανική ποιότητα, που αποδίδεται σtα σκληρά μέταλλα και τις έντονες αποχρώσεις. Αγκαλιάστε την ακαμψία αυτών των γραμμάτων, αντιπαραθέτοντάς τα με οργανικά αντικείμενα. Τοποθετήστε ένα παλιό γράμμα νέον μαζί με ένα ελαφρύ φυτό σε γλάστρα. Αν υπάρχει ένα άνοιγμα πάνω από το γράμμα χρησιμοποιήστε το ως αυτοσχέδιο βάζο για κλαδιά και λουλούδια.

DIY projects που θα γεμίσουν τον κενό τοίχο με στυλ.

Θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε;