Κομψοί και στιλάτοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι με καθρέφτες

Ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού με τους πιο εντυπωσιακούς καθρέφτες

Ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού με τους πιο εντυπωσιακούς καθρέφτες.

Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να γεμίσετε τα σπίτι σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο «ζωντανή». Ορισμένες ιδέες λειτουργούν και άλλες είναι πιο μοντέρνες. Και τότε υπάρχουν εκείνα τα πράγματα που απλά νιώθουν ότι χωρίς αυτά το σπίτι δεν είναι πλήρες. Οι καθρέφτες είναι ένα από αυτά τα αντικείμενα. Υπάρχουν σε κάθε σπίτι και όλοι γνωρίζουμε γιατί. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσατε να κάνετε μικρά και πρακτικά πράγματα. Όπως, για παράδειγμα, να ελέγξετε την εμφάνισή σας ή να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στα δόντια σας προτού βγείτε έξω από την πόρτα. Εμείς σας προτείνουμε καταπληκτικές ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού με τους πιο εντυπωσιακούς καθρέφτες.

Από την πλευρά του σχεδιασμού, οι καθρέφτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανοίξετε ένα χώρο. Χρησιμοποιώντας αντανακλάσεις μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Ωστόσο, πέρα ​​από αυτό οι περισσότεροι από εσάς θα τοποθετούσατε καθρέφτες για το πρακτικό κομμάτι και όχι τόσο για το διακοσμητικό.

Μάθετε, λοιπόν, ότι οι καθρέφτες όχι μόνο είναι διασκεδαστικοί, αλλά με λίγη δημιουργικότητα μπορούν εύκολα να γίνουν το κεντρικό κομμάτι ενός σπιτιού. Γι’αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να τους εντάξετε στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Είμαστε σίγουροι ότι μετά από αυτό το άρθρο θα αγαπήσετε λίγο παραπάνω αυτό το χρήσιμο αντικείμενο.

Μια ματιά στο αγαπημένο μας έπιπλο του 2017: Καθρέπτες.

#1 Γεωμετρικός καθρέπτης

Γεωμετρικός καθρέπτης
Αυτός ο καθρέφτης δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς το ποιο είναι το κεντρικό σημείο αυτού του δωματίου.

Όταν ψάχνετε ιδέες για να βάλετε καθρέφτες στο δωμάτιό σας μην περιορίζεστε στις κλασσικές επιλογές πλαισίου (πχ. στρογγυλά, ορθογώνια). Μπορεί, όλες οι μεγάλες προσεγγίσεις να λειτουργούν καλά, ωστόσο μην φοβάστε να προτιμήστε κάτι πιο τολμηρό. Αυτός ο καθρέφτης δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς το ποιο είναι το κεντρικό σημείο αυτού του δωματίου. Ένα μεγάλο, χρυσό πλαίσιο με σχήμα ενός εκπληκτικού γεωμετρικού σχεδίου είναι μια πολύ τολμηρή επιλογή.

Μοντέρνες κουζίνες που χρησιμοποιούν την κλασσική γεωμετρία.

#2 Μεγάλοι καθρέπτες δαπέδου

μεγάλος καθρέφτης
Με αυτόν τον καθρέφτη ο χώρος δείχνει «ανοίγει» πανέμορφα, δίνοντας την οπτική ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για περισσότερη αντανάκλαση, σας έχουμε την λύση. Αυτός ο τεράστιος, διακοσμητικά πλαισιωμένος καθρέφτης λειτουργεί σε κάθε χώρο του σπιτιού. Με αυτόν τον καθρέφτη ο χώρος δείχνει «ανοίγει» πανέμορφα, δίνοντας την οπτική ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Ιδέες για να «μεγαλώσετε» τον χώρο του σαλονιού.

#3 Καθρέπτες σ’έναν τοίχο… γκαλερί

καθρέφτης
Η προσθήκη ενός στρογγυλού καθρέπτη στην κορυφή «σπάει» τα σχήματα προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον.

Οι καθρέφτες δημιουργούν μια υπέροχη προσθήκη σε τοίχους γκαλερί, ειδικά όταν εμφανίζονται ως το κεντρικό σημείο. Για παράδειγμα, στην παραπάνω φωτογραφία ένας ζευγάρι καλαίσθητων καθρεφτών πλαισιώνεται και από τις δύο πλευρές με διάφορα κάδρα. Η προσθήκη ενός στρογγυλού καθρέπτη στην κορυφή «σπάει» τα σχήματα προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον.

#4 Οσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο

καθρέφτες
Όταν πρόκειται για καθρέφτες, οι παραδοσιακοί κανόνες λένε: ένας ανά δωμάτιο. Αλλά γιατί να ακολουθήσετε αυτό τον κανόνα;

Όταν πρόκειται για καθρέφτες, οι παραδοσιακοί κανόνες λένε: ένας ανά δωμάτιο. Αλλά γιατί να ακολουθήσετε αυτό τον κανόνα; Ένας άλλος τρόπος προσέγγισης με τη χρήση καθρεπτών σε έναν τοίχο γκαλερί, όπως παραπάνω, είναι να δημιουργηθεί μια ολόκληρη οθόνη καθρεπτών.

#5 Καθρέπτης τοίχου στο μπάνιο

Καθρέπτης τοίχου στο μπάνιο
Αυτός ο vintage τοίχος-καθρέφτη προσθέτει ένα άγγιγμα παλιάς γοητείας σε αυτό το μπάνιο.

Σχεδόν κάθε μπάνιο έχει τον καθρέφτη πάνω από το νιπτήρα, αλλά ένας καθρέφτης τοίχος πίσω από το μπανιέρα είναι σίγουρα μια μοναδική ιδέα. Σε συνδυασμό με μια μπανιέρα και έναν πολυέλαιο, αυτός ο vintage τοίχος-καθρέφτη προσθέτει ένα άγγιγμα παλιάς γοητείας σε αυτό το μπάνιο.

Τρόποι για να προσθέσετε χρώμα στο σχεδιασμό του μπάνιου.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό