Καλάθι αγορών

Κομψοί και στιλάτοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι με καθρέφτες

Ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού με τους πιο εντυπωσιακούς καθρέφτες

Ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού με τους πιο εντυπωσιακούς καθρέφτες.

Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να γεμίσετε τα σπίτι σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο “ζωντανή”. Ορισμένες ιδέες λειτουργούν και άλλες είναι πιο μοντέρνες. Και τότε υπάρχουν εκείνα τα πράγματα που απλά νιώθουν ότι χωρίς αυτά το σπίτι δεν είναι πλήρες. Οι καθρέφτες είναι ένα από αυτά τα αντικείμενα. Υπάρχουν σε κάθε σπίτι και όλοι γνωρίζουμε γιατί. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσατε να κάνετε μικρά και πρακτικά πράγματα. Όπως, για παράδειγμα, να ελέγξετε την εμφάνισή σας ή να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στα δόντια σας προτού βγείτε έξω από την πόρτα. Εμείς σας προτείνουμε καταπληκτικές ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού με τους πιο εντυπωσιακούς καθρέφτες.
Από την πλευρά του σχεδιασμού, οι καθρέφτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανοίξετε ένα χώρο. Χρησιμοποιώντας αντανακλάσεις μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Ωστόσο, πέρα ​​από αυτό οι περισσότεροι από εσάς θα τοποθετούσατε καθρέφτες για το πρακτικό κομμάτι και όχι τόσο για το διακοσμητικό.
Μάθετε, λοιπόν, ότι οι καθρέφτες όχι μόνο είναι διασκεδαστικοί, αλλά με λίγη δημιουργικότητα μπορούν εύκολα να γίνουν το κεντρικό κομμάτι ενός σπιτιού. Γι’αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να τους εντάξετε στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Είμαστε σίγουροι ότι μετά από αυτό το άρθρο θα αγαπήσετε λίγο παραπάνω αυτό το χρήσιμο αντικείμενο.
Μια ματιά στο αγαπημένο μας έπιπλο του 2017: Καθρέπτες.

#1 Γεωμετρικός καθρέπτης

Γεωμετρικός καθρέπτης
Αυτός ο καθρέφτης δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς το ποιο είναι το κεντρικό σημείο αυτού του δωματίου.

Όταν ψάχνετε ιδέες για να βάλετε καθρέφτες στο δωμάτιό σας μην περιορίζεστε στις κλασσικές επιλογές πλαισίου (πχ. στρογγυλά, ορθογώνια). Μπορεί, όλες οι μεγάλες προσεγγίσεις να λειτουργούν καλά, ωστόσο μην φοβάστε να προτιμήστε κάτι πιο τολμηρό. Αυτός ο καθρέφτης δεν αφήνει καμία αμφιβολία ως προς το ποιο είναι το κεντρικό σημείο αυτού του δωματίου. Ένα μεγάλο, χρυσό πλαίσιο με σχήμα ενός εκπληκτικού γεωμετρικού σχεδίου είναι μια πολύ τολμηρή επιλογή.
Μοντέρνες κουζίνες που χρησιμοποιούν την κλασσική γεωμετρία.

#2 Μεγάλοι καθρέπτες δαπέδου

μεγάλος καθρέφτης
Με αυτόν τον καθρέφτη ο χώρος δείχνει “ανοίγει” πανέμορφα, δίνοντας την οπτική ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Από την άλλη πλευρά, αν ψάχνετε για περισσότερη αντανάκλαση, σας έχουμε την λύση. Αυτός ο τεράστιος, διακοσμητικά πλαισιωμένος καθρέφτης λειτουργεί σε κάθε χώρο του σπιτιού. Με αυτόν τον καθρέφτη ο χώρος δείχνει “ανοίγει” πανέμορφα, δίνοντας την οπτική ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.
Ιδέες για να «μεγαλώσετε» τον χώρο του σαλονιού.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Καθρέπτες σ’έναν τοίχο… γκαλερί

καθρέφτης
Η προσθήκη ενός στρογγυλού καθρέπτη στην κορυφή “σπάει” τα σχήματα προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον.

Οι καθρέφτες δημιουργούν μια υπέροχη προσθήκη σε τοίχους γκαλερί, ειδικά όταν εμφανίζονται ως το κεντρικό σημείο. Για παράδειγμα, στην παραπάνω φωτογραφία ένας ζευγάρι καλαίσθητων καθρεφτών πλαισιώνεται και από τις δύο πλευρές με διάφορα κάδρα. Η προσθήκη ενός στρογγυλού καθρέπτη στην κορυφή “σπάει” τα σχήματα προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον.

#4 Οσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο

καθρέφτες
Όταν πρόκειται για καθρέφτες, οι παραδοσιακοί κανόνες λένε: ένας ανά δωμάτιο. Αλλά γιατί να ακολουθήσετε αυτό τον κανόνα;

Όταν πρόκειται για καθρέφτες, οι παραδοσιακοί κανόνες λένε: ένας ανά δωμάτιο. Αλλά γιατί να ακολουθήσετε αυτό τον κανόνα; Ένας άλλος τρόπος προσέγγισης με τη χρήση καθρεπτών σε έναν τοίχο γκαλερί, όπως παραπάνω, είναι να δημιουργηθεί μια ολόκληρη οθόνη καθρεπτών.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Καθρέπτης τοίχου στο μπάνιο

Καθρέπτης τοίχου στο μπάνιο
Αυτός ο vintage τοίχος-καθρέφτη προσθέτει ένα άγγιγμα παλιάς γοητείας σε αυτό το μπάνιο.

Σχεδόν κάθε μπάνιο έχει τον καθρέφτη πάνω από το νιπτήρα, αλλά ένας καθρέφτης τοίχος πίσω από το μπανιέρα είναι σίγουρα μια μοναδική ιδέα. Σε συνδυασμό με μια μπανιέρα και έναν πολυέλαιο, αυτός ο vintage τοίχος-καθρέφτη προσθέτει ένα άγγιγμα παλιάς γοητείας σε αυτό το μπάνιο.
Τρόποι για να προσθέσετε χρώμα στο σχεδιασμό του μπάνιου.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.