Κάντε το σπίτι σας πιο καθαρό απ’ότι είναι με αυτές τις διακοσμητικές επιλογές

Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό. Στυλ διακόσμησης

Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό. Στυλ διακόσμησης που θα σίγουρα αγαπήσετε.

Πολλές φορές τα σπίτια φαίνονται ακατάστατα ακόμα και δεν υπάρχουμε πράγματα τα οποία προκαλούν την ακαταστασία. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που δεν έχει να κάνει με την  έλλειψη μέσων αποθήκευσης αλλά με τις διακοσμητικές επιλογές που συμβάλλουν σε μια αίσθηση… αταξίας. Μάθετε, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε: Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο. Στυλ διακόσμησης που σίγουρα θα λατρέψετε.

Με μόλις δύο υλικά μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο καθαριστικό για το σπίτι.

#1 Χρησιμοποιήστε λιγότερα χρώματα

σαλόνι σε ουδέτερα χρώματα
Προτιμήστε πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για να προσθέσετε βάθος χωρίς να «βαρύνετε» τον χώρο.

Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο προκειμένου να συνδυάζετε διαφορετικά χρώματα, χρησιμοποιώντας την επανάληψη. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε την αίσθηση της συνοχής. Προτιμήστε πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για να προσθέσετε βάθος χωρίς να «βαρύνετε» τον χώρο.

Πώς να διακοσμήσετε ένα ουδέτερο σαλόνι.

#2 Έπιπλα της ίδιας κλίμακας

έπιπλα
Όσο χρησιμοποιείτε έπιπλα του ίδιου μεγέθους να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα φαίνεται καθαρό, τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Όταν τα έπιπλα είναι στην ίδια κλίμακα (πχ. καρέκλες με το ίδιο ύψος πλάτης) δημιουργούν μια συνεχή γραμμή που παραπέμπει σε τάξη. Αντίθετα, τα πολλά και διαφορετικά ύψη κουράζουν τον εγκέφαλο πολύ περισσότερο μέχρι να επεξεργαστεί τις πληροφορίες. Γι’αυτό, όσο χρησιμοποιείτε έπιπλα του ίδιου μεγέθους να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα φαίνεται καθαρό,τακτοποιημένο και οργανωμένο.

#3 Μεγάλα έργα τέχνης

σαλόνι με μεγάλο πίνακα
Προτιμήστε ένα μεγάλο κομμάτι για να δώσετε στο σπίτι την εντύπωση της τάξης και την οργάνωσης.

Μπορεί τα πολλά μικρά κάδρα που κρέμονται στον τοίχο να είναι μια καλή επιλογή για να γεμίσετε ένα μεγάλο κενό, ωστόσο, ενδέχεται να δίνουν την εντύπωση της ακαταστασίας. Αντ’αυτού, προτιμήστε ένα μεγάλο κομμάτι που κάνει την ίδια δουλειά. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε αμέσως την εντύπωση της τάξης και την οργάνωσης.

Πως να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι τέχνης για το σπίτι σας.

#4 Συμμετρία

συμμετρία
Ο πιο εύκολος και φυσικός για να δημιουργήσετε την αίσθηση τάξης σε ένα χώρο είναι η συμμετρία.

Ο πιο εύκολος και φυσικός για να δημιουργήσετε την αίσθηση τάξης σε ένα χώρο είναι η συμμετρία. Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο θα κάνετε ένα δωμάτιο πιο ελκυστικό. Η συμμετρία θα δώσει τον «ρυθμό» του χώρου, την αίσθηση της ηρεμίας και της τάξης. Ωστόσο, θυμηθείτε να μην το παρακάνετε: Η τελειομανία θα αφαιρέσει από το σπίτι σας την αίσθηση ότι είναι «ζωντανό».

 

Θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε;

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό