Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού με ένα αντικείμενο

Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας με ένα μόνο αντικείμενο. Ιδέες διακόσμησης με στυλ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας με ένα μόνο αντικείμενο. Ιδέες διακόσμησης με στυλ.

Η οργάνωση, πέρα από το γεγονός ότι εξασφαλίζει κανόνες υγιεινής, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα το μέσο ώστε να γίνετε δημιουργικοί στο κομμάτι της διακόσμησης. Γι’αυτό σας παρουσιάζουμε το συγκεκριμένο άρθρο για να αντλήστε έμπνευση: “Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού με ένα αντικείμενο”. Ιδέες διακόσμησης με στυλ και προσωπικότητα που θα λατρέψετε.
Οι παρακάτω ιδέες συνδυάζουν τόσο την οργάνωση όσο και το στυλ για να δημιουργήσετε έναν πανέμορφο χώρο. Μερικές από αυτές τις ιδέες είναι τα ανοιχτά ντουλάπια της κουζίνας, τα ράφια με τα ρούχα στο υπνοδωμάτιο και τα ανοιχτά ράφια στο καθιστικό. Ωστόσο, ένα πράγμα που συχνά μένει ανεκμετάλλευτο είναι οι επιφάνειες. Η απάντηση βρίσκεται στους διακοσμητικούς δίσκους.  Ένας δίσκος μπορεί να λειτουργήσει πανέμορφα και εκπληκτικά σε ένα άδειο τραπέζι.

#1 Κουζίνα

δίσκος
Η κουζίνα είναι το Νο1 δωμάτιο που είναι επιρρεπής στην ακαταστασία καθώς έχει πολλά τρόφιμα και μικροαντικείμενα. Μάλιστα είναι από τους πιο πολυσύχναστους χώρους. Γι’αυτό, διατηρήστε την κουζίνα σας συμμαζεμένη τοποθετώντας όλα τα μικροαντικείμενα σε έναν όμορφο δίσκο. Με αυτό τον τρόπο θα τα βρίσκετε πολύ εύκολα και ταυτόχρονα θα έχετε προσθέσει ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο στον συγκεκριμένο χώρο.

#2 Καθιστικό

δίσκος στο καθιστικό
Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε δίσκους σε ένα μόνο δωμάτιο, τότε η ιδανική λύση είναι το καθιστικό. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ο πρώτος χώρος που φιλοξενεί τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δίσκο για να διακοσμήσετε το coffee table, τοποθετώντας μέσα σε αυτό όλα τα αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα.

#3 Τραπεζαρία

τραπεζαρία
Το ξέρατε ότι οι δίσκοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν νέα διάσταση στις επίπεδες επιφάνειες; Γι αυτό είναι η ιδανική επιλογή για να τους τοποθετήσετε στη μέση ενός μεγάλου τραπεζιού. Τοποθετήστε μέσα διακοσμητικά σκεύη ή ένα βάζο με λουλούδια και αμέσως θα αλλάξει η όψη της τραπεζαρίας σας.

#4 Μπάνιο

μπάνιο
Αν έχετε ένα μικρό μπάνιο, τότε δεν θα έχετε και αποθηκευτικούς χώρους. Αν όμως βρείτε μια απλή επιφάνεια καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τοποθετώντας έναν δίσκο που θα βάλετε εκεί όλα τα μικροπράγματα σας. Μπορείτε έτσι να έχετε μαζεμένα τα αντικείμενα όπως πετσέτες, σαπούνια και είδη υγιεινής και ταυτόχρονα να έχετε ένα πολύ πρωτότυπα διακοσμημένο μπάνιο.

#5 Υπνοδωμάτιο

κομοδίνο
Ένα από μακράν καλύτερα πράγματα που έχει να προσφέρει ένας δίσκος είναι το πρωινό στο κρεβάτι. Ωστόσο, όταν δεν το χρησιμοποιείτε γι’αυτό το σκοπό μπορεί να γίνει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για τον συγκεκριμένο χώρο. Τοποθετήστε έναν μικρό δίσκο στο κομοδίνο για να έχετε συγκεντρωμένα πράγματα όπως βιβλία ή κοσμήματα δίπλα στο κρεβάτι σας.

Κατηγορίες Προιόντων