Μενού

Πως θα μεταμορφώσετε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι

Μάθετε πως θα διακοσμήσετε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι και αντλήστε ιδέες διακόσμησης. Συμβουλές για τον σχεδιασμό του σπιτιού
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Μάθετε πως θα διακοσμήσετε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι και αντλήστε ιδέες διακόσμησης. Συμβουλές για τον σχεδιασμό του σπιτιού σας.

Έχετε ένα ελεύθερο δωμάτιο στο σπίτι και αναρωτιέστε τι να το κάνετε; Αρχικά, είστε τυχεροί, διότι δεν έχουν πολλοί την πολυτέλεια να έχουν ένα άδειο δωμάτιο. Επομένως, ήρθε η ώρα να γίνεται πιο δημιουργικοί και να αποφασίσετε το σχεδιασμό του σπιτιού σας. Γι’αυτό και εμείς σας δίνουμε συμβουλές για να μάθετε πως θα διακοσμήσετε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες διακόσμησης.

Η αλήθεια είναι πως είναι ιδιαίτερα δελεαστικό να το μετατρέψετε σε δωμάτιο φιλοξενίας. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν δέχεστε συχνά καλεσμένους, καλό θα είναι να σκεφτείτε τι θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα στην καθημερινότητά σας. Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές που υπάρχουν.

#1 Δωμάτιο για τα παιδιά

παιδικό δωμάτιο

Αν έχετε παιδιά στο σπίτι γιατί να μην μετατρέψετε το άδειο δωμάτιο σε…παιδότοπο; Με αυτό τον τρόπο θα μάθετε στα παιδιά σας να είναι υπεύθυνα, εφόσον καταλάβουν πως ένα ολόκληρο δωμάτιο γι αυτά δεν είναι δικαίωμα, αλλά προνόμιο. Έτσι, θα φροντίζουν τα ίδια να το έχουν καθαρό και τακτοποιήμενο, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν και την ανεξαρτησία τους.

Ο απόλυτος οδηγός για το παιδικό δωμάτιο.

#2 Γυμναστήριο

γυμναστήριο στο σπίτι

Είναι η γυμναστική στο καθημερινό σας πρόγραμμα; Γιατί, λοιπόν, να μην φτιάξετε το προσωπικό σας γυμναστήριο; Μπορείτε να το εξοπλίσετε κατάλληλα, να βάλετε καθρέπτες, να προμηθευτείτε στρώμα γυμναστικής και βάρη. Μάλιστα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και για προσωπική προπόνηση με έναν υπεύθυνο γυμναστή.

#3 Γραφείο

γραφείο σπιτιού

Πολλοί άνθρωποι δουλεύουν από το σπίτι όταν έχουν αρκετές δουλειές και δεν προλαβαίνουν. Μπορείτε, λοιπόν, να φτιάξετε ένα γραφείο και να το χρησιμοποιείτε καθημερινά για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας ή για να λειτουργήσει ως ένας χώρος όπου μπορείτε να βρείτε την προσωπική σας ησυχία δουλεύοντας στον υπολογιστή.

#4 Home theatre

home theater
Είστε λάτρεις του κινηματογράφου; Τότε μεταμορφώστε ένα άδειο δωμάτιο στο σπίτι ως χώρος που θα βλέπετε τις ταινίες σας. Πλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε προτζέκτορες και οθόνες σε λογικές τιμές. Στην περίπτωση που είστε αρκετά φανατικοί, μπορείτε να βάλετε και μια μηχανή ποπ κορν.

Ιδέες Διακόσμησης

Ο απόλυτος οδηγός για την...
Οδηγός για ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση κουζίνας...
Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι...
Σας αρέσουν τα vintage στοιχεία...
4 μυστικά για να φαίνεται...
Tips για να έχετε μια...
Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο...
Πως θα διακοσμήσετε κάθε δωμάτιο...
Τρεις οικονομικές αγορές για να...
Οικονομικές ιδέες διακόσμησης σπιτιού για...

Εμπνευστείτε από τα άρθρα μας

Εύκολα hacks για να ανανεώσετε έναν παλιό καναπέ
Σκέφτεστε να αλλάξετε την διακόσμηση...
Εύκολοι τρόποι για να αναβαθμίσετε τις κουρτίνες σας
5 τρόποι ανανέωσης της κουρτίνας....
Κουζίνα: Έξυπνα tips για να διαλέξετε τον σωστό...
Ξεκινήσατε την διακόσμηση της κουζίνας...
Καθαρίστε εύκολα και οικολογικά τις κεραμικές εστίες
Βρίσκεστε στην διαδικασία για τον...
Πως θα βάλετε σε τάξη το υπνοδωμάτιό σας
Εύκολες και πρακτικές ιδέες οργάνωσης...

Κατηγορίες Προϊόντων