Καλάθι αγορών

Διεκδικήστε έναν μοναδικό vintage πίνακα!

Ο πίνακας είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε μια νότα ανανέωσης στο σπίτι σας. Παράλληλα, μπορεί να αποτελέσει ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σας σε κάθε ξεχωριστή στιγμή! 

Οι πίνακες που διεκδικείτε  είναι από υλικά υψηλής ποιότητας αφού εκτυπώνονται  σε έναν ειδικό υφασμάτινο καμβά. Ο ειδικός τύπος καμβά σε συνδυασμό με την κατάλληλη ανάλυση εκτύπωσης εγγυώνται ιδανική ευκρίνεια εικόνας και βάθος χρωμάτων.

Επιπλέον, οι πλευρές του πίνακα εκτυπώνονται απ’ όλες τις πλευρές, οπότε ο πίνακας δεν απαιτεί επιπλέον πλαίσια και είναι άμεσα έτοιμος για κρέμασμα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Οι πίνακες  είναι άοσμοι και κατασκευάζονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, γι’ αυτό είναι ιδανικοί για την τοποθέτηση τόσο  στο υπνοδωμάτιο σας όσο και στο παιδικό δωμάτιο.

Ο πίνακας κάνει πάντα τη διαφορά μέσα στο χώρο. Με την τοποθέτησή του μπορεί να αλλάξει εντελώς το εσωτερικό και να νιώθετε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού. Μπορεί να τον έχετε στο μυαλό σας ως ένα στολίδι για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο αλλά με τη σωστή επιλογή μπορεί να διακοσμίσει χώρους όπως η κουζίνα, ο διάδρομος ακόμα και το μπάνιο. 

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ανεξάρτητα από το που θα τοποθετηθεί θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο που θα περνάτε τον χρόνο σας είτε μόνοι σας είτε με τους αγαπημένους σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και ένας από τους 2 πίνακες της επιλογής σας μπορεί να γίνει δικός σας.

Τα βήματα είναι απλά:

Ο Διαγωνισμός λήγει στις 24/5

Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι συμμετοχής:https://reconsblog.gr/oroi-diagonismou-facebook/ 

Θυμηθείτε ότι σας προσφέρουμε όλες τις λύσεις που χρειάζεστε  για το ακίνητό σας! 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Αναλαμβάνουμε πακέτα ολικής ή μερικής ανακαίνισης κατοικίας και επαγγελματικών χώρων σε μοναδικές τιμές και με το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Άλλωστε στο reconstruction ξεχωρίζουμε καθώς  διαθέτουμε  τη καλύτερη ομάδα μηχανικών με χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η διακόσμηση είναι από τα πιο σημαντικά στάδια όταν θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας. Θέλετε να δημιουργήσετε μια αισθητική που θα απεικονίζει το στυλ και τη προσωπικότητά σας. Με τη σωστή διακόσμηση σπιτιού αλλά και της εργασίας, ο χώρος θα δείχνει μοναδικός και εσείς δε θα θέλετε να τον αποχωρίζεστε! Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες διακοσμητές και αρχιτέκτονες, έτοιμους να σας παρουσιάσουν τις ιδέες τους!

ΕΠΙΠΛΩΣΗ

Το σπίτι μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά με την τοποθέτηση καινούργιων επίπλων! Γνωρίζετε ότι ακόμα και το πιο παλιό σπίτι μπορεί να δείξει αλλιώς με νέα έπιπλα; Ανανεώστε τον χώρο σας με  έπιπλα ποιότητας  από το RECONS και δείτε το σαλόνι, τη κουζίνα και το μπάνιο σας με άλλο μάτι! 

ΜΕΛΕΤΕΣ-ΑΔΕΙΕΣ

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στα κατασκευαστικά σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε σε αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, μελέτη ανακαίνισης και διακόσμησης αλλά και σε πολλές ακόμα υπηρεσίες που θα βρείτε στο site μας, όπως νομιμοποίηση αυθαιρέτων και ενεργειακό πιστοποιητικό. Εμπιστευτείτε μας για μια άμεση και αποτελεσματική λύση! 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Είμαστε εδώ για να αποκτήσετε τον χώρο πο έχετε ονειρευτεί. Μαζί χτίζουμε τις ιδέες σας. Η κατασκευή είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο γι’ αυτό οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιοδήποτε σημαντικό εγχείρημά σας. Η RECONS αναλαμβάνει για το ακίνητό σας, εργασίες ανακαίνισης, ανακατασκευής, ανέγερσης  και ενίσχυσης. 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας αφορά στη διαδικασία δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού φακέλου ενός κτιρίου που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που το αφορούν, όπως:

 • Τα σχέδια κάτοψης.
 • Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.
 • Την οικοδομική άδεια.
 • Τις δηλώσεις υπαγωγής σε νόμους αναστολής επιβολής κυρώσεων επί αυθαιρέτων.
 • Τον πίνακα χιλιοστών.
 • Εκτός από κτίρια, στην ίδια νομοθεσία υπάγονται και αδόμητα οικόπεδα/γήπεδα καθώς και αυτοτελείς διηρημένες ιδιοκτησίες.

Η ομάδα των έμπειρων μηχανικών μας, αναλαμβάνει  φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδέων, στο Δήμο Κορινθίων, στο Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.