Καλάθι αγορών

Αυτά είναι τα πράγματα στο σπίτι που πρέπει να ξεφορτωθείτε τώρα

πράγματα του σπιτιού που πρέπει να πετάξετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Αυτά είναι τα…άχρηστα πράγματα του σπιτιού που πρέπει να πετάξετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους υπάρχει η ακαταστασία στο σπίτι είναι επειδή δεν είμαστε σίγουροι όταν μπορούμε να απαλλαγούμε από πράγματα. Τα περισσότερα αντικείμενα δεν είναι με ημερομηνία λήξης. Έτσι, μόλις πάμε κάτι στο σπίτι τείνουμε να θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε, ακόμα κι αν δεν το χρειαζόμαστε. Γι’αυτό σας έχουμε μια λίστα με τα άχρηστα πράγματα που σπιτιού που πρέπει να πετάξετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας για να απαλλαχτείτε μια και καλή από αυτά.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε μέσα από τα υπάρχοντά σας και να αποφασίσετε ποια να κρατήσετε και ποια να τα πετάξετε. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολη διαδικασία. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι η κατάργηση των περιττών αντικειμένων; Είναι γιατί οι άνθρωποι συνδέονται μαζί τους. Δεν θέλουν να αφήσουν κάτι που αγόρασαν ή ήταν προικισμένοι από κάτι που νόμιζαν ότι χρειάζονταν, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιούσαν.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στον παρακάτω κατάλογο των πραγμάτων που μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτή τη στιγμή. Έχετε την άδειά μας να πετάξετε, να ανακυκλώσετε, να δωρίσετε, να παραδώσετε ή και να πουλήσετε αυτά τα αντικείμενα (όχι τα πακέτα κέτσαπ, αλλά ίσως κάποια παλιά ηλεκτρονικά). Θα εκπλαγείτε από τον πόσο επιπλέον χώρο θα απελευθερώσετε.
Ο απόλυτος οδηγός για την ανακαίνιση σπιτιού.

#1 Πράγματα που πρέπει να απαλλαγείτε από την κουζίνα

σκεύη κουζίνας

 • Πλαστικά ασημικά: Ειδικά τα πακέτα με πλαστικά πιρούνια, μαχαίρια και χαρτοπετσέτες. Εκτός και αν κάνετε συχνά πάρτι ή τρώτε τακτικά εκεί. Γενικά, δεν χρειάζεστε τα πακέτα  που καταλαμβάνουν χώρο όταν έχετε ήδη τα κατάλληλα ασημικά στο σπίτι. Αντ’ αυτού, πάρτε τα στη δουλειά ή στο γραφείο σας για όταν χρειάζεστε επιπλέον ασημικά για γεύμα. Διαφορετικά, ανακυκλώστε τα.
 • Πακέτα καρυκευμάτων: Αυτό θεωρούμε ότι είναι ο νούμερο ένα καθώς όλοι έχετε διάφορα διάσπαρτα πακέτα καρυκευμάτων. Μάλιστα, είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε.
 • Συσκευές αποθήκευσης τροφίμων: Γιατί τα κρατάτε για τόσο πολύ καιρό; Ανακυκλώστε το.

Ο απόλυτος οδηγός για την κουζίνα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#2 Πράγματα που πρέπει να απαλλαγείτε από το γραφείο

γραφείο

 • Εφημερίδες άνω των δύο ημερών: Αν θέλετε να κρεμάσετε στο ένθετο του περιοδικού (πχ. το περιοδικό Sunday Times) για μια εβδομάδα, ωραία. Αλλά όλα τα άλλα δεν είναι για μετά από 48 ώρες. Ποτέ δεν θα το διαβάσετε.
 • Λαστιχάκια: Γιατί τα κρατάτε αυτά; Τα χαλασμένα εννοούμε.
 • Στυλό χωρίς μελάνι: Το μελάνι έχει στεγνώσει και δεν θα ξαναγεμίσει. Οπότε τι το κρατάτε;
 • Τυχαία καλώδια που κρατάτε, επειδή δεν είστε σίγουροι σε τι συνδέονται: Αν δεν είστε βέβαιοι αν μπορείτε να το πετάξετε ή να δημιουργήσετε ένα δοχείο αποθήκευσης και να το ονομάσετε “κορδόνια”. Αλλά πραγματικά, είναι ασφαλές να τα πετάξετε.
 • Περιοδικά άνω των δύο μηνών: Εξαιρέσεις θα ήταν θέματα που πραγματικά αγαπάτε και ανατρέχετε συχνά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα αποθηκευμένα σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι μόνο να κρεμάσετε σε σωρούς. Οτιδήποτε άλλο, ανακυκλώστε. Εάν δεν το έχετε διαβάσει σε δύο μήνες, δεν πρόκειται να το κάνετε τώρα.
 • Ληγμένα κουπόνια: Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στο γιατί, καταλαβαίνετε και μόνοι σας.
 • Παλιά κινητά τηλέφωνα: Δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να τα κρατήσετε καθώς είναι πιθανόν ξεπερασμένα και απλά καταλαμβάνουν χώρο. Τα παλιά κινητά τηλέφωνα μπορούν να δοθούν σε οργανισμούς όπως τα κινητά τηλέφωνα για τους στρατιώτες, τα οποία χρησιμοποιούν τα έσοδα από δωρεμένα κινητά τηλέφωνα για την αποστολή προπληρωμένων καρτών διεθνών κλήσεων σε στρατεύματα.
 • Το ημερολόγιο του περασμένου έτους: Οι άνθρωποι κρέμονται επάνω σε αυτά, με την ελπίδα ότι θα μεταφέρουν σημαντικές ημερομηνίες από το ένα έτος στο άλλο. Έχετε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του νέου έτους για να ολοκληρώσετε αυτό το καθήκον, αλλά αν διαλέξετε περισσότερο από αυτό, ανακυκλώστε το.

Ανακαίνιση και διακόσμηση γραφείου.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#3 Πράγματα που πρέπει να απαλλαγείτε από την ντουλάπα

κρεμάστρες

 • Αταίριαστες κάλτσες: Κρατήστε ένα μικρό καλάθι στην κορυφή του γραφείου σας για κάλτσες που δεν ταιριάζουν. Εάν μετά από ένα μήνα δεν έχετε βρει το σωστό ζεύγος, τότε είτε πετάξτε τα, είτε να τα ξαναχρησιμοποιήστε τα ως πανάκι σκόνης.
 • Γυαλιά με λανθασμένη προδιαγραφή: Δώστε τα αμέσως. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να τα χρησιμοποιεί.
 • Αξεσουάρ που δεν φοράτε ποτέ: Πόσα αξεσουάρ χρειάζεστε; Δωρίστε αντικείμενα που δεν έχετε φορέσει εδώ και χρόνια. Έπειτα, οργανώστε και αποθηκεύστε τα στολίδια που φορούσατε πραγματικά.
 • Παλιά ρούχα που δεν ταιριάζουν πλέον
 • Κουμπιά επιπλέον
 • Σπασμένα γυαλιά ηλίου: Λέτε ότι θα αγοράσετε ένα από αυτά τα κιτ για να τα διορθώσετε, αλλά δεν έχετε ακόμα, έτσι πετάξτε τα.
 • Παπούτσια που δεν έχετε φορέσει μέσα σε πέντε χρόνια: Τα παπούτσια σας πρέπει να ταιριάζουν καλά, να αισθάνονται καλά και να έχουν τη σωστή εμφάνιση. Εάν δεν το κάνουν, δώστε ή αποστείλετε τα.
 • Παλιές πετσέτες και κλινοσκεπάσματα: Δωρίστε τα σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Με αυτούς τους τρόπους θα οργανώσετε τέλεια την ντουλάπα σας

#4 Πράγματα που πρέπει να πετάξετε αμέσως

καλλυντικά

 • Παλιά τηλεχειριστήρια: Τα πάντα υπάρχουν με ένα τηλεχειριστήριο αυτές τις μέρες: iPod ηχεία, κλιματιστικό, ανεμιστήρας. Αν, λοιπόν, δεν χρησιμοποιείτε τα παλιά, απλά πετάξτε το. Θα γεμίσετε με τηλεχειριστήρια χωρίς λόγο.
 • Παλιά μακιγιάζ: Φανταστείτε να βάζετε 2χρονες κρέμες στο πρόσωπό σας. Δεν θα το κάνατε αυτό. Εάν τα καλλυντικά σας έχουν αλλάξει χρώμα, εκπέμπουν μια οσμή που δεν αναφέρεται στη φιάλη (γνωστή και ως λεβάντα-αρωματισμένη), ή έχουν αλλάξει, πετάξτε τα. Εάν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει για πάνω από ένα χρόνο ή αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που το χρησιμοποιήσατε, επίσης πετάξτε το.
 • Παλιές συνταγές και άλλα φάρμακα: Ελέγξτε τις ημερομηνίες λήξης. Αν έχει περάσει την επιτρεπόμενη ημερομηνία, πετάξτε τα.
 • Εγχειρίδια προϊόντων: Ξέρουμε,σε κάθε σπίτι υπάρχει κάτι τέτοιο. Τι γίνεται, όμως, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να το ξεχωρίσετε; Δεν υπάρχει πρόβλημα, ελέγξτε τον ιστότοπο της εταιρείας για τα στοιχεία του προϊόντος.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.