Καινούργιος αέρας στο σπίτι: Έξυπνες ιδέες για ανανέωση σπιτιού σε 30 λεπτά

Όμορφες ιδέες για ανανέωση σπιτιού σε μόλις 30 λεπτά. Κάντε την ανακαίνιση του σπιτιού

Όμορφες ιδέες για ανανέωση σπιτιού σε μόλις 30 λεπτά. Κάντε την ανακαίνιση σπιτιού παιχνιδάκι.

Θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας και δεν ξέρετε πως; Μάθετε, λοιπόν, ότι η ανακαίνιση σπιτιού θα γίνει παιχνιδάκι με τις παρακάτω γρήγορες αλλά αποτελεσματικές ιδέες για ανανέωση σπιτιού σε μόλις 30 λεπτά.

Αρχικά, δεν χρειάζεται να αλλάξετε σπίτι για να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μερικά τολμηρά βήματα στην διακόσμηση και να ανανεώσετε ένα-ένα τα δωμάτια για μεγαλύτερη διευκόλυνση.

#1 Καθιστικό

γκρι σαλόνι
Το καθιστικό είναι ένα δωμάτιο όπου συγκεντρώνεστε με την οικογένειά ή την παρέα σας.

Το καθιστικό είναι ένα δωμάτιο όπου συγκεντρώνεστε με την οικογένειά ή την παρέα σας. Επομένως, ο συγκεκριμένος χώρος, πρέπει να είσαι τόσο εντυπωσιακός όσο και πρακτικός. Ξεκινήστε αλλάζοντας τη διαρρύθμιση του χώρου. Τι εννοούμε; Μετακινήστε τον καναπέ και την τηλεόραση σε διαφορετικά σημεία στο καθιστικό. Μάθετε στο συγκεκριμένο άρθρο ποια είναι η σωστή θέση της τηλεόρασης στο καθιστικό. Αυτό μόνο αρκεί για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε καθημερινά το ίδιο δωμάτιο.

#2 Κουζίνα

λευκή κουζίνα
Η κουζίνα είναι το δεύτερο δωμάτιο στο σπίτι όπου συγκεντρώνεστε με την οικογένειά σας για να φάτε και να πείτε να νέα της ημέρας.

Η κουζίνα είναι το δεύτερο δωμάτιο στο σπίτι όπου συγκεντρώνεστε με την οικογένειά σας για να φάτε και να πείτε να νέα της ημέρας. Εάν υπάρχει χώρος στην κουζίνα καλό θα είναι να τον εκμεταλλευτείτε προκειμένου να δημιουργήσετε μια μικρή τραπεζαρία. Με τον κατάλληλο φωτισμό μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σκηνικό εστιατορίου και να δώσετε μια διαφορετική αίσθηση από την υπόλοιπη κουζίνα. Για παράδειγμά, επιλέξτε ένα φωτιστικό οροφής που κρέμεται χαμηλά ή ένα επιδαπέδιο φωτιστικό δίπλα στο τραπέζι. Έτσι, η ανακαίνιση σπιτιού θα σας φαίνεται παιχνιδάκι.

#3 Μπάνιο

λευκό μπάνιο
Εάν τα πλακάκια σας έχουν φθαρεί, απλά επιδιορθώστε τους αρμούς.

Εάν τα πλακάκια σας έχουν φθαρεί, απλά επιδιορθώστε τους αρμούς. Αφαιρέστε προσεκτικά τον παλιό αρμό με μια ειδική ξύστρα (έχει μικρό κόστος στα πολυκαταστήματα με εξοπλισμό για κατασκευές) και προσέξτε να μην ξεκολλήσετε τα πλακάκια. Στη συνέχεια ανακατέψτε τον νέο αρμόστοκο (επιλέξτε έναν αδιάβροχο που επίσης δεν θα σας κοστίσει ακριβά), εφαρμόστε ανάμεσα στα πλακάκια και σκουπίστε το περίσσιο υλικό. Ακόμη και αν δεν σας αρέσουν τα πλακάκια του μπάνιου σας, με αυτό τον εύκολο τρόπο το μπάνιο σας θα λάμψει.

Πως θα βγάλετε μόνοι τα πλακάκια του μπάνιου.

#4 Υπνοδωμάτιο

μάστερ κρεβατοκάμαρα
Για το υπνοδωμάτιο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανανεώσετε τον φωτισμό.

Για το υπνοδωμάτιο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανανεώσετε τον φωτισμό. Συνήθως έχουμε ένα φωτιστικό οροφής και ένα μικρότερο στο κομοδίνο. Όμως προσθέτοντας ένα επιδαπέδιο φωτιστικό ή ένα κηροπήγιο με ασφαλή σχεδιασμό, μπορείτε να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε έναν χώρο χαλάρωσης. Για το παιδικό δωμάτιο επιλέξτε μερικά στένσιλ σχέδια για να ζωντανέψετε το δωμάτιο. Μάλιστα, μπορείτε να τα βάψετε μαζί με το παιδί σας. Με αυτά τα tips η ανακαίνιση σπιτιού από εδώ και πέρα θα είναι μια γρήγορη και εύκολη υπόθεση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό