Καλάθι αγορών

Πακέτα Ανακαίνιση σπιτιού κόστος, επαγγελματικών χώρων και καταστήματος. Κόστος με τιμές ανακαίνισης μπάνιου ή κουζίνας. Προσφορά τιμής ανακαίνισης διαμερίσματος οικονομική, Ολική ή Μερική Ανακαίνιση.

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε:

Κόστος ανακαίνισης σπιτιού
Κόστος ανακαίνισης μπάνιου
 Ανακαίνιση κουζίνας 
Τα βήματα μιας ανακαίνισης σπιτιού
Ανακαίνιση Σπιτιού
και Επαγγελματικών Χώρων

Ζητήστε προσφορά ανακαίνισης σπιτιού ή καταστήματος στη παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 30030 39.

  Πίνακα Περιεχομένων

  ολική ανακαίνιση

  Η παλαιότητα  δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση διαμερίσματος. Τα χρόνια περνάνε, οι ανάγκες μεταβάλλονται και σπίτια καινούργια 10ετίας και  20ετίας, ανακαινίζονται είτε για να αλλαχτεί η χρήση ενός δωματίου (πχ να ενοποιήσουμε των χώρο της παλιάς κουζίνας με το σαλόνι), ή ακόμα και αλλαγή διαρρύθμισης εξ ολοκλήρου του σπιτιού. Για την ανανέωση του χώρου χρειάζονται, διακοσμητικά υλικά, νέοι χρωματισμοί, ψευδοροφές και κρυφοί φωτισμοί. Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία ανακαίνισής μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή.

  Όλες οι εργασίες, όπως καθαιρέσεις, κτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, βάψιμο, τοποθέτηση πλακιδίων, θερμομόνωση, υγρομόνωση και όποιες άλλες εργασίες γίνουν στην κατοικία σας, υλοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία μας και το προσωπικό μας ελέγχεται από τους μηχανικούς της εταιρείας μας καθημερινά για την ποιότητα των εργασιών.

  Η εταιρεία που θα αναλάβει τη μελέτη, ανακαίνιση ή κατασκευή του χώρου σας, είναι ένας μελλοντικός σας συνεργάτης και βοηθός. Είναι δίπλα σας για να σας διευκολύνει.

  Διακόσμηση Σπιτιού

  Βασικό κομμάτι στην ανακαίνιση σπιτιού είναι και η διακόσμηση. Επαγγελματίες διακοσμητές και αχιτέκτονες της εταιρείας μας, θα σας παρουσιάσουν ιδέες με σχέδια στην οθόνη του υπολογιστή και με δείγματα των υλικών και στην συνέχεια μετά από ανταλλαγή απόψεων με σας, εφαρμόζονται άριστα στο χώρο σας. Άλλωστε, η διακόσμηση και η λειτουργικότητα του χώρου σας,όπως φυσικά και η ανακαίνιση και η ανακαίνιση   γραφείου  είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας  για τον χώρο που ζείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας.

  Λάβετε υπόψιν σας ότι αν ενδιαφέρεστε να ανανεώσετε το γραφείο σας, η ομάδα μας είναι έμπειρη στο θέμα γραφείο διακόσμηση και  σας παρέχει μοναδικές ιδέες για διακόσμηση επαγγελματικού χώρου. 

  Η λάθος επιλογή χρωμάτων στους τοίχους, η λάθος τοποθέτηση ενός τζακιού, ο κακός υπολογισμός της έντασης του κρυφού φωτισμού, η τοποθέτηση ενός πολύ μικρού ή πολύ μεγάλου επίπλου μπάνιου, η κατάργηση μιας μπανιέρας, ο κακός σχεδιασμός μιας κουζίνας είναι μερικά από τα πολλά προβλήματα που δεν υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσετε αν την ανακαίνιση του σπιτιού σας την αναλάβουν άνθρωποι του χώρου.

  Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες και η απόφαση για ανακαίνιση έρχεται μετά από ώριμη σκέψη και μετά από μεγάλη έρευνα για τις κατασκευαστικές εταιρείες και τα συνεργεία που αναλαμβάνουν ανακαινίσεις σπιτιού.

  Βασικό κομμάτι σε αυτή τη διαδικασία αποτελεί και το οικονομικό. Τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε στην ανακαίνιση του χώρου σας. Επίσης, το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Ωστόσο αυτό εξαρτάται πάντα από τις απαιτήσεις του κάθε σπιτιού και από το πόσο ελαφριές ή βαριές είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται. Αν η ανακαίνιση αφορά νέο ή παλιό σπίτι είναι κάτι που εξίσου πρέπει να λάβουμε υπόψιν.

  Στη RECONS μπορείτε να νιώθετε ασφάλεια, καθώς μέσα από την έμπειρη ομάδα μας, θα υπάρχει σωστός προγραμματισμός των εργασιών ενώ θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε τις λιγότερες καθυστερήσεις.

  Ανανεώστε τον χώρο σας με μοναδικά έπιπλα σαλονιού, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα κρεβατοκάμαρας και πολλά ακόμα είδη που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Διακόσμηση σπιτιού με ιδέες διακόσμησης για το vintage στυλ

  Πόσο διαρκεί η Ολική Ανακαίνιση;

  Προσωπική Έρευνα επιλογής συνεργείων

  Θα πρέπει να αποφασίσετε πέραν του οικονομικού ποσού που μπορείτε να δαπανήσετε όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ποιες είναι οι ανάγκες για το σπίτι που θα γίνει η ανακαίνιση και να κάνετε έρευνα για την εταιρεία κατασκευής νέων χώρων που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε. Σίγουρα δεν πρέπει να είστε παρορμητικοί σε αυτές σας τις αποφάσεις. Οπότε θέστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα τύπου τρεις μήνες που θα έχετε ολοκληρώσει την έρευνα σας.

  Άδεια εργασιών για ανακαίνιση

  Απαραίτητο πριν την έναρξη του έργου είναι να βγάλετε οποιαδήποτε άδεια χρειάζεται από την πολεοδομία. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η παραγγελία των υλικών από τον εργολάβο. Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει μέχρι και δύο μήνες.

  Υλοποίηση Έργου ανακαίνισης

  Ξεκινά η πραγματοποίηση του πλάνου που έχετε φτιάξει με την κατασκευαστική εταιρεία. Θα αρχίσει η κατασκευή των νέων χώρων μέσα από το γκρέμισμα τοίχων, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο που έχετε δημιουργήσει. Σημαντικός είναι ο ρόλος του υδραυλικού και του ηλεκτρολόγου που μόλις ολοκληρώσουν τις εργασίες τους θα προχωρήσουμε και στο κάλλημα των τοίχων. Στο τέλος τοποθετείτε το πάτωμα και τα κουφώματα.

  Έλεγχος Εργασιών ανακαίνισης

  Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω γίνεται έλεγχος των εργασιών έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις. Το έργο ολοκληρώνεται με το βάψιμο των τοίχων, την τοποθέτηση των φωτιστικών και το καθάρισμα.

  Πλάνο ανακαίνισης

  Η RECONS διαθέτει στο δυναμικό της επαγγελματίες μηχανικούς,  έμπειρο συνεργείο ανακαίνισης και τελευταίο εξοπλισμό τεχνολογίας. Έτσι,  κάθε είδος εργασιών  ανακαίνισης σπιτιού που αναλαμβάνουμε  έχει σίγουρα  αποτελέσματα. Γίνεται μελέτη κατασκευής νέων χώρων στην οποία θα υπάρχει και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης έργου. 

  Ανακαίνιση σπιτιού

  Μερική ανακαίνιση σπιτιού και χρόνος διάρκειας

  meriki anakainisi

  Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν μερική ανακαίνιση σπιτιού προκειμένου να μπορέσουν να αυξήσουν το ποσό για την πώληση του ακινήτου τους. Αυτό δεν συμβαίνει άδικα, αφού μια μερική ανακαίνιση πολλές φορές πλησιάζει την ολική ανακαίνιση.

  Κι αυτό γιατί το βάψιμο σπιτιού  με τα κατάλληλα χρώματα, η αλλαγή στο πάτωμα, η θερμομόνωση και οι αλλαγές στα κουφώματα, που συμπεριλαμβάνονται στην μερική ανακαίνιση, μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που βλέπαμε πριν το σπίτι μας.

  Για παράδειγμα η αλλαγή δαπέδου με ξύλινα ή μωσαϊκά πατώματα θα δώσει άλλη αισθητική στο χώρο.

  Για την αναβάθμιση του σπιτιού σας μπορείτε  να προχωρήσετε σε τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, όπως ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή pvc.

  Η απαλλαγή από την υγρασία στα δωμάτια έρχεται αποκλειστικά με τη  θερμομόνωση του σπιτιού σας. Γίνονται συγκεκριμένες εργασίες έτσι ώστε να απομακρυνθεί η υγρασία από το σπίτι σας και να απολαμβάνετε τον χώρο σας χωρίς αυτήν.

  Η ομάδα μας θα σας δώσει για την ολική ανακαίνιση σπιτιού ιδέες σύμφωνα πάντα με το πλάνο που έχετε στο μυαλό σας. 

  Πόσο διαρκεί η μερική ανακαίνιση σπιτιού

  Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να ανακαινισθεί ολόκληρος ο χώρος, οπότε ανάλογα με τις ανάγκες του οικήματος, θα συζητήσουμε πόσο μπορεί να κρατήσει η μερική ανακαίνιση σπιτιού.

  Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ο χρόνος και τα χρήματα που απαιτούνται είναι λιγότερα από την ολική ανακαίνιση χώρου.

  Σε περιπτώσεις που κάποιοι επιχείρησαν μόνοι τους να διαχειριστούν μια ανακαίνιση κατοικίας το ποσοστό αποτυχίας ήταν αρκετά μεγάλο με το τελικό αποτέλεσμα να έχει τεχνικά λάθη και   να έχει ξεφύγει από τον αρχικό οικονομικό στόχο. Αυτό προκύπτει και είναι λογικό, γιατί η έλλειψη εμπειρίας δεν επιτρέπει την  σωστή διαχείριση των διάφορων εργασιών που έχετε επιλέξει καθώς και την αντιμετώπιση διαφόρων τεχνικών θεμάτων που θα βγουν στην πορεία.

  Πρώτος και κύριος κανόνας όλων είναι να επιλέξετε έναν συντονιστή για την ανακαίνιση του χώρου σας, δηλαδή να αναθέσετε σε κάποιον που γνωρίζει και είναι μηχανικός να αναλάβει αυτή την δουλειά.

  Ο ειδικός θα σας συμβουλέψει αλλά και θα  σας κατευθύνει σχετικά με τον προγραμματισμό των απαιτούμενων εργασιών και το ύψος των χρημάτων που χρειάζεται να διαθέσετε. Η εταιρία μας  μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομοτεχνική προσφορά και  να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του σπιτιού για την περίπτωση που χρειαστεί να νοικιάσετε η να πουλήσετε το ακίνητο σας.

  Απαραίτητη πληροφορία στη σωστή διαχείριση μιας ανακαίνισης αποτελεί η ηλικία ενός ακινήτου που θα ανακαινιστεί και επομένως αν αυτό έχει μια ηλικία πάνω από 30-35 χρόνια υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε. Σε περίπτωση γενικής ανακαίνισης είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να αλλαχτούν τα υδραυλικά σας δηλαδή το δίκτυο ύδρευσης και πιθανόν τα σιφώνια δαπέδου στα μπάνια σας. Επίσης ο πίνακας ηλεκτροδότησης πρέπει να  είναι σύγχρονα δομημένος για να σας παρέχει ασφάλεια. Τα εξωτερικά κουφώματα θα πρέπει να αλλαχτούν αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας μακριά από πολύ ζέστη και κρύο αντίστοιχα, κάτι που θα ωφελήσει άμεσα και την τσέπη σας .

  Σημαντική είναι και η  ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, καθώς τα παλιά σπίτια καταναλώνουν πιο πολύ ενέργεια για την θέρμανση και  την ψύξη τους, με αποτέλεσμα να δαπανάει κανείς πολλά περισσότερα χρήματα από ότι αν είχε κάνει μια ανακαίνιση με σύγχρονες προδιαγραφές.

  ανακαινιση

  Γιατί να μας εμπιστευτείτε στην ανακαίνιση της κατοικίας σας;

  Επαγγελματίες τεχνίτες με εμπειρία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων, είτε μιλάμε για ολική είτε για μερική ανακαίνιση, δουλεύουν με όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνουν εστιάζοντας πάντα στις διαφορετικές προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη.

  Είμαστε ελληνική επιχείρηση, με σεβασμό πάντα στις ανάγκες του πελάτη.

  Προσαρμόζουμε το κόστος ανάλογα με το ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για στις εργασίες του σπιτιού σας.

  Σας δίνουμε ένα πλάνο με τον χρόνο που απαιτείται για να σας παραδώσουμε το έργο σας και το τηρούμε.

  Καθόλη τη διάρκεια των εργασιών, σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη τους.

  Οι ανακαινίσεις μας, διακρίνονται για την ποιότητα και τη διάρκεια στον χρόνο αφού διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των εργασιών μας.

  Το μπάνιο είναι ο χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης και έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο, πολυτελές και εργονομικό χώρο. Ένα παλιό μπάνιο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του με υγρασίες, διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης, φθαρμένα και σπασμένα πλακάκια να οδηγούν στην άμεση ολική ανακαίνισή του. 

  Εκτός από τη παλαιότητα, πολλοί είναι αυτοί που προχωράνε στην ανακαίνιση του μπάνιου τους λόγω των νέων τάσεων της εποχής, επιδιώκοντας μια καλύτερη αισθητική στο χώρο τους. 

  Αυτό που απασχολεί πολλούς στις μέρες μας είναι για την ανακαίνιση μπάνιου τιμή. 

  Η RECONS με τους έμπειρους συνεργάτες και το συνεργείο ανακαίνισης που διαθέτει θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ιδανικό μπάνιο. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα ανακαίνισης με βάση τον προϋπολογισμό σας, ενώ προσπαθούμε να μένουμε πιστοί στο πλάνο που σας δίνουμε με τα χρονοδιαγράμματα. Πρώτού κλείσουμε συμφωνία, εσείς θα γνωρίζετε το κόστος, το χρονοδιάγραμμα και το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης.

  Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή από έμπειρα συνεργεία, με σωστή καταγραφή των προβλημάτων και σωστό σχεδιασμό του νέου μπάνιου.

  μπάνιο
  • Βλέπουμε τον χώρο του μπάνιου που σας ενδιαφέρει , τον αξιολογούμε, και επιλέγουμε τη διάταξη που επιθυμείτε να αποκτήσει. Η διάταξη αφορά τον τρόπο που εισέρχεστε στο χώρο του μπάνιου, την πόρτα, την τοποθέτηση των στοιχείων (πλακάκια, είδη υγιεινής κ.α.) και των επίπλων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά
  • Συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας και το οικονομικό πακέτο που σας ταιριάζει. Το κόστος για την ανακαίνιση μπάνιου εξαρτάται από τις εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν. Εάν το μπάνιο σας το θέλετε με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσουμε ένα χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει τη φθηνότερη λύση αφού  θα αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.
  • Αποτύπωση και  καταμέτρηση του μπάνιου για την δημιουργία νέας κάτοψης ενώ παράλληλα καταγράφουμε τις εργασίες  που θα χρειαστεί ο χώρος.
  • Με βάσει τις εργασίες που θα χρειαστεί να γίνουν στον χώρο γίνεται αναλυτική παρουσίαση της οικονομοτεχνικής μελέτης.
  • Ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα και το κοστολόγιο των εργασιών μαζί με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε τα οποία και τα συζητάμε μαζί σας αναλυτικά.

  Είδη υγιεινής

  Επιλέγουμε μαζί τα είδη υγιεινής που ταιριάζουν στο ύφος και την ατμόσφαιρα του μπάνιου που θέλετε να δημιουργήσετε. Σας παρέχουμε εναλλακτικές με βάσει πάντα τον οικονομικό προϋπολογισμό που έχετε θέσει.

  Μπανιέρα ή ντουζιέρα κτιστή

  που θα αφήσει στο χώρο μια μοντέρνα νότα; Σημαντικό ρόλο στην ανακαίνιση του μπάνιου παίζουν και τα φωτιστικά σε συνδυασμό με τα πλακάκια και την σωστή τοποθέτησή τους.

  Εγγυημένο αποτέλεσμα

  Χάρη στην εμπειρία που κατέχουν όλα αυτά τα χρόνια οι μηχανικοί μας και το συνεργείο ανακαίνισής μας, η ανακαίνιση του μπάνιου σας, γίνεται με ταχείς ρυθμούς, ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άριστα αποτελέσματα. Η ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί ακρίβεια στον σχεδιασμό, συλλογή των κατάλληλων υλικών και τοποθέτησή τους.

  Η ανακαίνιση του σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιλέγετε μια εταιρεία ανακαίνισης με εξειδικευμένα άτομα, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά με την κατάλληλη ποιότητα.  Γι’ αυτό λοιπόν, εμπιστευτείτε τη RECONS.

  Ανακαίνιση Κουζίνας

  Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ολική ανακαίνιση σπιτιού και έτσι επιλέγουν να ανακαινίσουν μόνο τη κουζίνα τους αφού αποτελεί έναν χώρο στον οποίο οι ιδιοκτήτες αφιερώνουν αρκετό χρόνο της ημέρας. Μπάζα, σκόνη, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, σοβατίσματα, χρωματισμοί, πλακάκια, κατασκευή και τοποθέτηση των νέων ντουλαπιών, διακόσμηση πάσου κουζίνας, είναι μερικά από όλα αυτά που μπορεί να χρειάζεται μια ανακαίνιση κουζίνας.

  Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους συνεργάτες και συνεργείο ανακαίνισης που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την κουζίνα που ονειρεύεστε. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα ανακαίνισης με βάση τον προϋπολογισμό σας, ενώ προσπαθούμε να μένουμε πιστοί στο πλάνο που σας δίνουμε με τα χρονοδιαγράμματα. Πρώτού κλείσουμε συμφωνία, εσείς θα γνωρίζετε το κόστος, το χρονοδιάγραμμα και το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης

  Τα βήματα που ακολουθούμε για την ανακαίνιση κουζίνας

  Το πρώτο βήμα είναι να αξιολογήσουμε το χώρο σας και να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε πως ακριβώς θέλετε να διαμορφωθεί η κουζίνα σας. Επιλέγουμε τη διάταξη που επιθυμείτε να αποκτήσει μετά την ανακαίνιση και καταλήγουμε στον σχεδιασμό. Στην ανακαίνιση κουζίνας πρωταρχικό ρόλο έχει η εργονομία και η λειτουργικότητα και μετά η εμφάνιση. Η ομάδα των μηχανικών μας θα καταγράψει όλες τις απαραίτητες εργασίες που θα γίνουν στον χώρο. 

  Έπειτα ανάλογα με το ύφος και την αισθητική που θέλετε να έχει η κουζίνα σας, κλασσικό η μοντέρνο, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά με βάσει την ποιότητα και σύμφωνα πάντα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε πελάτη. Κατά την επιλογή των υλικών θα πρέπει να προσέξετε τόσο το μέγεθος των επιφανειών όσο και το υλικό κατασκευής  τους. Καλό θα ήταν οι επιφάνειες να είναι εύκολες στον καθαρισμό και την συντήρηση.

  Αναλυτική παρουσίαση οικονομοτεχνικής μελέτης. Σε αυτό το σημείο βλέπετε τα σχέδια που έχουμε ετοιμάσει και γίνονται τυχόν αλλαγές. Η επιλογή των υλικών γίνεται μέσα από μια μεγάλη γκάμα δειγμάτων (πορτάκια, πάγκους, είδη υγιεινής & οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε).

  Στη συνέχεια ξεκινά το στάδιο της ανακαίνισης όπου γίνεται διαρκής έλεγχος των  ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αρχικά κατασκευάζεται  νέα υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση σύμφωνα με τα νέα σχέδια και τις ανάγκες του χώρου (παροχές κουζίνας, ψυγείου, πλυντηρίου πιάτων, πρίζες πάγκου). Γίνεται και  αποξήλωση των παλιών επίπλων της κουζίνας και των παλιών πλακιδίων.

  κουζίνα

  Εγγυημένο αποτέλεσμα

  Χάρη στην εμπειρία που κατέχουν όλα αυτά τα χρόνια οι μηχανικοί μας και το συνεργείο ανακαίνισής μας, η ανακαίνιση της κουζίνας σας, γίνεται με ταχείς ρυθμούς, ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άριστα αποτελέσματα. Η ανακαίνιση κουζίνας, απαιτεί ακρίβεια στον σχεδιασμό, συλλογή των κατάλληλων υλικών και τοποθέτησή τους..

  Ανακαίνιση Σαλονιού

  Το σαλόνι αποτελεί ίσως τον πιο πολυσύχναστο και κεντρικό χώρο του σπιτιού. Είναι ο χώρος που μαζευόμαστε με φίλους και οικογένεια και απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές. Είναι σημαντικό λοιπόν ο χώρος να μας γεμίζει και να εκφράζει την αισθητική και το γούστο μας.

  Το να ανακαινίσει κανείς το σαλόνι του όμως δεν είναι και μια εύκολη απόφαση. Θέλει χρόνο να σκεφτείτε τη διαμόρφωση του χώρου αλλά και τα χρήματα τα οποία μπορείτε να διαθέσετε.

   

  Τι μπορεί να περιλαμβάνει μια ανακαίνιση σαλονιού

   • Αναβάθμιση τζακιού σε ενεργειακό, αλλαγή πρόσοψης τζακιού ή και κατασκευή τζακιού
   • Τοποθέτηση γυψοσανίδας, ράφια και άλλες μικρές ή μεγάλες κατασκευές 
   • Αλλαγή δαπέδου με τοποθέτηση πλακιδίων, ξύλου ή ότι άλλο έχετε σαν ιδέα
   • Τοποθέτηση ταπετσαρίας
   • Καλωδίωση του χώρου για τηλεόραση και φωτισμό
   • Βάψιμο τοίχων
  •  Τα χρώματα και τα υλικά που επιλέγονται στην ανακαίνιση, είναι εξαιρετικής ποιότητας ακόμα και αν το ποσό που θέλετε να διαθέσετε είναι χαμηλό. Η εταιρεία μας δεν κάνει εκπτώσεις όσον αφορά την ποιότητα των υλικών. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές.
  • Η RECONS απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό που θα σας βοηθήσει να βρείτε το πακέτο ανακαίνισης που σας ταιριάζει ενώ θα σας παρουσιάσει προτάσεις για τη διακόσμηση με βάσει πάντα τις επιθυμίες σας.

  Μπορείτε να μας συμβουλευτείτε και για τη διακόσμηση του σαλονιού σας, από έπιπλα σαλονιού μέχρι κουρτίνες και πίνακες. Η ομάδα μας θα σας προτείνει  για την ανακαίνιση σπιτιού ιδέες πρωτότυπες. Άλλωστε, η διακόσμηση είναι το κλειδί για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης σαλονιού.

  Η εταιρία μας, φροντίζει να μένει πιστή στο χρονοδιάγραμμα που σας παρουσιάζουμε, ενώ βρίσκουμε πακέτα ανακαίνισης ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

   Επιλέξτε το πακέτο ανακαίνισης που σας ταιριάζει στο site μας και μη διστάσετε να ζητήσετε προσφορά ή ακόμη και να κλείσουμε ένα ραντεβού όπου και θα έρθει ο μηχανικός μας στο χώρο σας προκειμένου να δει τον χώρο που σας ενδιαφέρει και να σας προτείνει λύσεις για το σπίτι που ονειρεύεστε!

  Ανακαίνιση Δωματίου ή ανακαίνιση υπνοδωματίου

  Με την εμπειρία μας, σας  προτείνουμε εργασίες που θα εκπληρώσουν τις ιδέες σας για μια αποτελεσματική ανακαίνιση δωματίου. Οι λύσεις που  προτείνουμε  ανταποκρίνονται πάντα  στον χώρο και στον προϋπολογισμό σας. 

  Τι εργασίες περιλαμβάνει η ανακαίνιση δωματίου

  • Αφαίρεση όλων των επίπλων, των  θερμαντικών σωμάτων, φωτιστικών, και γενικότερα οτιδήποτε υπήρχε στον χώρο.
  • Σχεδιασμός. Εδώ οι συνεργάτες μας σχεδιάζουν το νέο σας δωμάτιο ανάλογα με τον προσανατολισμό και τη διαρρύθμιση που θέλετε να έχει ο χώρος.
  • Κουφώματα. Είναι από τα πιο σημαντικά στάδια μιας ανακαίνισης καθώς ο χώρος θα έχει τη θερμοκρασία που αντιστοιχεί τον χειμώνα και το καλοκαίρι.
  • Αλλαγή ντουλάπας. Οι τεχνικοί μας ,θα κατασκευάσουν  νέες ευρύχωρες ντουλάπες. 
  • Αλλαγή δαπέδου με τοποθέτηση πλακιδίων ή ξύλου. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας επιλέγετε το πάτωμα ή το παρκέ που επιθυμείτε. 
  • Τοποθέτηση καλωδίων. Οι ηλεκτρολόγοι προχωρούν σε αλλαγές  που ίσως χρειάζεται η ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση.
  • Επέμβαση στους τοίχους. Εδώ γίνεται το βάψιμο των τοίχων, η τοποθέτηση ταπετσαρίας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
  • Εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων και κλιματιστικού στο δωμάτιό  σας.
  ypnodwmatio

  Η εταιρεία μας, μπορεί να σας δώσει λύσεις και στο κομμάτι της διακόσμησης, από τις κουρτίνες που θέλετε να βάλετε μέχρι τα έπιπλα δωματίου. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε διαμορφώνονται πάντα με τις ανάγκες σας ενώ το κόστος προκύπτει με βάσει τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

  Η παρουσία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια είναι η εγγύηση που χρειάζεστε για ένα καλό αποτέλεσμα. Όλες οι εργασίες που χρειάζονται γίνονται με υλικά εξαιρετικής ποιότητας ανεξαρτήτου προϋπολογισμού. Προσπαθούμε να παρέχουμε τη καλύτερη ποιότητα εργασιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, οι εργασίες θα επιβλέπονται από τους μηχανικούς μας για τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Εξ αρχής θέτουμε ένα πλάνο εργασιών ανακαίνισης και το ακολουθούμε με σκοπό να σας παραδώσουμε το χώρο στο διάστημα που έχουμε συμφωνήσει.

  Αν θέλετε λοιπόν να προχωρήσετε σε ανακαίνιση δωματίου έτσι ώστε ο χώρος σας να είναι λειτουργικός και να σας προσφέρει χαλάρωση, τότε είστε σε καλά χέρια!

  Η ομάδα του RECONS απαρτιζόμενη από έμπειρους μηχανικούς θα έρθει στο χώρο σας και έπειτα από την κατάλληλη οικονομοτεχνική μελέτη, θα σας παρουσιάσει ιδέες ανακαίνισης και διακόσμησης σύμφωνα πάντα με τις δικές σας επιθυμίες.

  Διαμόρφωση Κήπου

  Η εταιρεία μας μέσα από την σωστή μελέτη του χώρου σας και σύμφωνα πάντα με την αισθητική που θέλετε να έχει το σπίτι σας, θα διαμορφώσει έναν κήπο για αξέχαστες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης με την οικογένεια και τους φίλους.

  Μέσα από τις κατάλληλες εργασίες κήπου, με τη σωστή τοποθέτηση λουλουδιών και γκαζόν, ο κήπος σας θα έχει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα ενώ θα έχει χαμηλό κόστος συντήρησης. 

  Η διαμόρφωση του κήπου περιλαμβάνει τα εξής:

  • Διάδρομοι κίνησης
  • Αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις
  • Δεξαμενές
  • Αυτόματο πότισμα
  • Δίκτυο αποστράγγισης
  • Φωτισμός
  • Καθιστικά
  • Μπάρμπεκιου
  • Χώροι αποθήκευσης 

  Η ομάδα της RECONS μέσα από το κατάλληλα εξιδεικευμένο προσωπικό θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα πάντα με τα χρήματα που είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε. 

  Εργασίες που αναλαμβάνουμε:

  • Μελέτη, σχεδιασμός και κατασκευή κήπων
  • Διαμόρφωση μπαλκονιών και επαγγελματικών χώρων
  • Εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα 
  • Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος 
  • Ανάπλαση κήπων

  Επικοινωνήστε μαζί μας και μοιραστείτε τις ιδέες σας έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί τον κήπο που ονειρεύεστε!

  Διαμόρφωση κήπου

  Ανακαίνιση Σπιτιού / Εξωτερικές Εργασίες

  Με την πάροδο των χρόνων οι  τοίχοι του σπιτιού φθείρονται κάτι που έχει ως αποτέλεσμα  ρωγμές ή αποκολλήσεις. Εξωτερικά η ανακαίνιση του σπιτιού ξεκινάει με το σοβάτισμα των τοίχων, που προστατεύει από την υγρασία και τα καιρικά φαινόμενα.

  Τι περιλαμβάνουν οι εξωτερικές εργασίες σπιτιού

  Επισκευή εξωτερικών τοίχων κτιρίου.

  Με την πάροδο των χρόνων οι τοίχοι του σπιτιού φθείρονται κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ρωγμές ή αποκολλήσεις. Εξωτερικά η ανακαίνιση του σπιτιού ξεκινάει με το σοβάτισμα των τοίχων, που προστατεύει από την υγρασία και τα καιρικά φαινόμενα.

  Βάψιμο Εξωτερικών Τοίχων

  Στη συνέχεια, ακολουθεί το βάψιμο των τοίχων που θα αναβαθμίσει την εικόνα του σπιτιού σας. Οι τοίχοι θα βαφτούν με βάση το δικό σας στυλ και τις δικές σας επιλογές σε χρώματα. Η επιλογή της κατάλληλης βαφής είναι πολύ σημαντικό κομμάτι καθώς παρέχει προστασία από εξωτερικές φθορές και αντοχή στο χρόνο.

  Εξωτερική Θερμομόνωση / Στεγανοποίηση Ταράτσας

  Η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας επιτυγχάνεται με την εξωτερική θερμομόνωση και στεγανοποίηση της ταράτσας. Προτού ξεκινήσει το σοβάτισμα και το βάψιμο των τοίχων, γίνεται εγκατάσταση θερμομονωτικών πλακών. Αυτή η διαδικασία θα διατηρεί τη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι θα είναι πιο ζεστό τον χειμώνα και πιο δροσερό το καλοκαίρι. Η μείωση της υγρασίας που περνάει μέσα στους τοίχους θα έρθει με την στεγανοποίηση της ταράτσας. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία γίνεται εγκατάσταση διάφορων υλικών στην ταράτσα, όπως είναι τα ασφαλτόπανα και οι μεμβράνες PVC. Έτσι θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες τον χειμώνα και το καλοκαίρι ενώ θα δείτε οφέλη όσον αφορά την ενεργειακή κατανάλωση.

  Κατασκευή κεραμοσκεπής

  Η αντοχή της στην υγρασία και στις έντονες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και το ελάχιστο κόστος συντήρησης, είναι μερικοί από τους λόγους για να προχωρήσετε σε κατασκευή κεραμοσκεπής, ή αν έχετε ήδη να την επισκευάσετε.
  Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων Η αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων μπορεί να γίνει με διάφορα υλικά όπως ξύλο, κουφώματα αλουμινίου, και το PVC όπου το καθένα έχει διαφορετικά οφέλη. Εκτός από την ακουστική μόνωση, τα σύγχρονα κουφώματα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού ρυθμίζουν την θερμοκρασία εμποδίζοντας τη διείσδυση του κρύου ή της ζέστης στο σπίτι μας. Η αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων θα προσφέρει ανώτερη ενεργειακή κλάση ενώ το σπίτι σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία.

  Συστήματα σκίασης

  Η ανάγκη για σκίαση και προστασία από τον ήλιο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Οι τέντες, τα στέγαστρα, οι περσίδες, τα εξωτερικά τζάμια σκίασης και οι πέργκολες, είναι μερικά από τα συστήματα σκίασης που μπορούμε να τοποθετήσουμε έτσι ώστε να απολαμβάνετε την ηρεμία σας στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

  Ανακατασκευή πισίνας

  Ένα φρεσκάρισμα στα τοιχώματά της, είτε ενισχύοντας τα με επαλειφόμενα ακρυλικά που προστατεύουν το μπετόν από την υγρασία είτε με μεμβράνες PVC που εξασφαλίζουν στεγανότητα και αντοχή στο χρόνο θα δώσει άλλη νότα στη πισίνα σας. Αν υπάρχουν πλακάκια που έχουν υποστεί φθορά μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με άλλα σε διαφορετικά χρώματα που θα δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

  Κατασκευή πισίνας

  Αν πάλι δεν διαθέτει πισίνα το σπίτι σας, μπορούμε να κατασκευάσουμε μια που θα δώσει μια παραπάνω αξία στο οιάκισμά σας ενώ θα απολαμβάνετε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες. Ανακαίνιση Μπαλκονιού Η εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού περιλαμβάνει και την ανακαίνιση της βεράντας σας. Η αλλαγή ή το βάψιμο στα κάγκελα θα δώσει μια διαφορετική νότα στο εξωτερικό του σπιτιού σας. Όπου υπάρχουν σπασμένα πλακάκια θα αντικατασταθούν.

  Τοποθέτηση πέτρας εξωτερικά

  Η τοποθέτηση πέτρας είτε στην τοιχοποιία του κτιρίου είτε στο δάπεδο, θα δώσει μια μοναδική αισθητική στο εξωτερικό του σπιτιού σας. Η αντοχή της στην υγρασία τη μόνωση και σε ακραίες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της, είναι μερικά από τα οφέλη που έχει η πέτρα ώστε να την εντάξετε στις εξωτερικές εργασίες του σπιτιού σας.

  Η RECONS με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των ανακαινίσεων, σας εγγυάται ότι θα έχετε ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής αισθητικής στην εξωτερική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας για το σπίτι σας.

  Ηλεκτρολογικές Εργασίες

  Η RECONS στοχεύει στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και έτσι αναλαμβάνει  όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες και εφαρμογές. Το εξιδεικευμένο συνεργείο μηχανικών μας καθώς και οι ηλεκτρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σας για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.  

  Ακολουθούμε  τους κανόνες ασφάλειας και λειτουργίας του πρότυπου ΕΛΟΤ HD384 ενώ  παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο μέσα από ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εργασιών. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  • ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

  Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

  Η σωστή ηλεκτρολογική εγκατάσταση συνάδει άμεσα με τον ασφαλή τρόπο διαβίωσης στο σπίτι σας, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας. Κάθε φορά που αναφερόμαστε σε ανακαίνιση κατοικίας πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε και την ανανέωση των ηλεκτρολογικών. Το πόσο λειτουργικό θα είναι ο φωτισμός του σπιτιού σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους διακόπτες και τις πρίζες του χώρου. Ας μη παραβλέψουμε και το γεγονός ότι η τεχνολογία προσφέρει μοντέλα αυτοματισμού που θα σας λύσουν τα χέρια στη καθημερινότητα σας μέσα στο σπίτι. ​

  Δομημένη Καλωδίωση

  Η εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης περιλαμβάνει το σύνολο των καλωδίων και των υλικών, που πραγματοποιείται μέσα από τη μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτίριο. Η δομημένη καλωδίωση αφορά στον τρόπο που θα γίνει η εγκατάσταση των μέσων μετάδοσης που είναι απαραίτητα για τη σύνδεση των δικτυακών συσκευών στα κτίρια. Πρόκειται για τη δομή της καλωδιακής εγκατάστασης ενός τοπικού δικτύου και τις προδιαγραφές που πρέπει να πληροί. Είναι σημαντικό εργαλείο σε περίπτωση φυσικών επεκτάσεων δικτύου, για τις αναδιατάξεις των δομικών στοιχείων του αλλά και για την ανανέωση των υπηρεσιών που προσφέρει. ​

  Εγκαταστάσεις Πυρασφάλειας - Πυρανίχνευση

  Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις πυρασφάλειας, θέλουμε να περιλαμβάνουν ένα αξιόπιστο δίκτυο πυρανιχνευτών, που θα μας γεμίζουν ασφάλεια σε μια κρίσιμη στιγμή. Η πυρανίχνευση, στοχεύει στη σήμανση ενώ όταν υπάρχει και η αντίστοιχη εγκατάσταση, λειτουργεί ο μηχανισμός κατασβέσεως. Επιπλέον, βασίζεται σε ειδικούς ανιχνευτές (ιονισμού, θερμοκρασίας, φλόγας, ορατού καπνού ή θερμοδιαφορικούς) και τα κομβία (μπουτόν) τα οποία επιτρέπουν τόσο την αυτόματη όσο και την ημιαυτόματη λειτουργία του συστήματος.

  Η οικονομική κρίση, η αβεβαιότητα στον εργασιακό τομέα, καθώς και τα λιγοστά  δάνεια των τραπεζών, δημιουργούν προβληματισμούς. Τα κριτήρια επιλογής μας στην  αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του, άλλαξαν. Ζούμε σε μια εποχή που η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι μια δύσκολη υπόθεση. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου που στην πραγματικότητα είναι ασύμφορη λόγω των συνεχόμενων φόρων και φυσικά της οικονομικής δυσπραγίας. Η διανομή όμως σε ένα παλιό, προβληματικό και μη λειτουργικό σπίτι, δεν είναι η λύση. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση και αναπαλαίωση του σπιτιού του.

  Η αγορά ενός σπιτιού είναι δύσκολη έτσι η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος είναι μια οικονομική λύση για μετάβαση από ένα προβληματικό παλιό σπίτι ή διαμέρισμα σε ένα λειτουργικό μοντέρνο ανακαινισμένο σπίτι ή ένα σπίτι που έχει γίνει αναπαλαίωση.

  Κύριος σκοπός μας, είναι η ανακαίνιση του σπιτιού σας να γίνει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, χωρίς αυτό να σημαίνει εκπτώσεις στα υλικά και τις εργασίες. Κάθε έργο ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξαρτάται από την αξία του ακινήτου και την χρήση για την οποία προορίζεται (ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση, επαγγελματικός χώρος, εξοχικό, κλπ). Με βάση αυτό αλλά κυρίως και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχετε, καθορίστε το ύψος του ποσού που θωρείτε ότι αξίζει να διαθέσετε.

  Φροντίζουμε να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές για εσάς λόγω της πολυετούς συνεργασίας μας με μεγάλους προμηθευτές και με την συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία μας με τους τεχνίτες μας. Οι μηχανικοί της εταιρίας μας, μετά από τα ραντεβού που θα πραγματοποιήσουν μαζί σας, θα σας κάνουν μία σειρά από έξυπνες, οικονομικές και όμορφες προτάσεις για την ανακαίνιση της οικίας σας, του λουτρού, της κουζίνας, του κήπου, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε να ανακαινίσετε.

  Κάθε ανακαίνιση ολική ή ανακαίνιση μπάνιου ή ανακαίνιση κουζίνας είτε άλλου χώρου, συνοδεύεται από οικονομοτεχνική μελέτη με την οποία συντάσσεται η συγγραφή υποχρεώσεων της εταιρίας μας για τις εργασίες που έχετε επιλέξει να κάνετε. Η γρήγορη ανακαίνιση του σπιτιού σας, που μπορεί να υλοποιήσει η εταιρεία μας, θα σας προσφέρει τα αποτελέσματα που εσείς  φαντάζεστε και  επιθυμείτε.

  Πακέτα ανακαίνισης σπιτιου ή διαμερίσματος για 60m2 , 80m2 και 100m2

  Eτοιμάσαμε μερικά πακέτα  ανακαίνισης για να αποκτήσετε μια εικόνα του κόστους και των εργασιών.
  Κάθε πακέτο έχει τις εργασίες και στο τέλος θα δείτε και αναλυτική περιγραφή των εργασιών για κάθε πακέτο.

  Έτσι θα αποκτήσετε μια συνολική εικόνα των εργασιών.

  Οι τιμές είναι ενδεικτικές και θα προσαρμοστούν οι εργασίες και η τελική τιμή προσφοράς μας στις δικές σας ανάγκες.

  60m2 premium 10.500€

  Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 60 m2 / 1 υπνοδωμάτιο

  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Πόρτα ασφαλείας
  Ξύλινο πάτωμα
  Ντουλάπα
  Εσωτερικές πόρτες
  Χρωματισμούς
  Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

  60m2 silver 15.500€

  Silver Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 60 m2 / 1 υπνοδωμάτιο

  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Πόρτα ασφαλείας
  Ξύλινο πάτωμα
  Ντουλάπα
  Εσωτερικές πόρτες
  Χρωματισμούς
  Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

  60m2 gold 21.000€

  Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 60 m2 / 1 υπνοδωμάτια

  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Δάπεδα
  Κουφώματα
  Πόρτα ασφαλείας
  Ντουλάπα
  Εσωτερικές πόρτες
  Χρωματισμούς
  Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

  80m2 premium 14.000€

  Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80 m2 / 2 υπνοδωμάτια

  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Χρωματισμοί
  Ηλεκτρολογικός έλεγχος – Πριζοδιακόπτες

  80m2 silver 20.500€

  Silver Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80 m2 / 2 υπνοδωμάτια

  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Ξύλινο πάτωμα
  Πόρτα ασφαλείας
  Ντουλάπα
  Εσωτερικές πόρτες
  Χρωματισμούς
  Ηλεκτρολογικό έλεγχο

  80m2 gold 28.000€

  Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80m2 / 3 υπνοδωμάτια

  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Δάπεδα
  Κουφώματα
  Πόρτα ασφαλείας
  Ντουλάπες
  Εσωτερικές πόρτες
  Χρωματισμούς
  Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

  100 m2 premium 17.500€

  Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 / 3 υπνοδωμάτια

  Ανακαίνιση λουτρού
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Χρωματισμοί
  Ηλεκτρολογικός έλεγχος – Πριζοδιακόπτες

  100 m2 silver 26.000€

  Silver Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 / 3 υπνοδωμάτια

  Ανακαίνιση λουτρού
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Ξύλινο πάτωμα
  Πόρτα ασφαλείας
  Ντουλάπα
  Εσωτερικές πόρτες
  Χρωματισμούς
  Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

  100 m2 gold 35.000€

  Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 / 3 υπνοδωμάτια

  Ανακαίνιση λουτρού
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Δάπεδα
  Κουφώματα
  Πόρτα ασφαλείας
  Ντουλάπες
  Εσωτερικές πόρτες
  Χρωματισμούς
  Ηλεκτρολογικός έλεγχος

  Περιγραφή εργασιών Premium πακέτου ανακαίνισης

  Αποξηλώσεις – καθαιρέσεις

  1. Αποξήλωση υπαρχόντων ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχου και δαπέδου καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας στο λουτρό.
  2. Αφαίρεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών.
  3. Αποξήλωση των ερμαρίων και των πλακιδίων τοίχου στο χώρο της κουζίνας.
  4. Αποξήλωση δαπέδου κουζίνας καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας.
  5. Αποκομιδή των αχρήστων.

  Ηλεκτρολογική εγκατάσταση

  1. Πραγματοποίηση ελέγχου στην εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος.
  2. Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτάσεων για το λουτρό και την κουζίνα.

  Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται:
  Κουζίνα (φούρνος, εστίες και απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, 3 ρευματολήπτες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, καλωδίωση κρυφού φωτισμού κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια, 1 διακόπτης για παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, 2 ρευματολήπτες στο χώρο).
  Λουτρό (διακόπτης κομιτατέρ, παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή ,παροχή φωτισμού καθρέπτη, 1 ρευματολήπτης, παροχή θερμοσίφωνα, παροχή πλυντηρίου ρούχων).
  Αλλαγή όλων των πριζοδιακοπτών στο διαμέρισμα με νέους της ABB (σειρά BASIC)

  Οικοδομικές Εργασίες

  1.Επισκευή των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν κατόπιν των αποξηλώσεων, αλλά και κατόπιν των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών στην τοιχοποιία και τα επιχρίσματα.
  2. Δημιουργία ρύσεων από perlitobeton στο δάπεδο του λουτρού.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τους τοίχους και το δάπεδο του λουτρού, αξίας 12€/m2 και συνολικού εμβαδού έως 30m2.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τον τοίχο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 5m2.
  5. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 15m2.

  Ξυλουργικές Εργασίες

  Προμήθεια και τοποθέτηση νέων χαμηλών και κρεμαστών ερμαρίων κουζίνας, με συνολικό μήκος έως 6m.

  Σε αυτά περιλαμβάνονται:
  Κουτιά από μπεζ μελαμίνη
  Πορτάκια ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
  Βακελιτικός πάγκος πάχους 4εκ (γκάμα 12 επιλογών).
  Συρόμενος απορροφητήρας.
  Μηχανισμοί φρένου σε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια.

  Υδραυλικές Εργασίες

  1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
  2. Επανατοποθέτηση του σώματος καλοριφέρ – εφόσον προϋπήρχε στο λουτρό. Περιλαμβάνεται νέος διακόπτης.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση ειδών υγιεινής στο λουτρό.
  Ειδικότερα περιλαμβάνονται:

  Μαντεμένια μπανιέρα
  Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης
  Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα
  Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
  Σετ αξεσουάρ
  Προμήθεια και τοποθέτηση μπαταρίας
  κουζίνας, καθώς και ανοξείδωτου νεροχύτη με δυο γούρνες.

  Χρωματισμοί εσωτερικών χώρων

  1. Χρωματισμός με «επί τοίχου» πλαστικά χρώματα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δε θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και των λοιπών εργασιών.
  2. Χρωματισμός με «σπατουλαριστά» πλαστικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις επιφάνειες επιχρισμάτων στις οποίες θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και λοιπών εργασιών.

  Περιγραφή εργασιών silver πακέτου ανακαίνισης

  Αποξηλώσεις – καθαιρέσεις

  1. Αποξήλωση υπαρχόντων ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχου και δαπέδου καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας στο λουτρό.
  2. Αφαίρεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών. Αποξήλωση των ερμαρίων και των πλακιδίων τοίχου στο χώρο της κουζίνας.
  3. Αποξήλωση δαπέδου κουζίνας καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας. Αποξήλωση των εσωτερικών θυρών καθώς και της εξώπορτας του διαμερίσματος.
  4. Αποξήλωση των ξύλινων ντουλαπών στα υπνοδωμάτια.
  5. Αποκομιδή των άχρηστων.

  Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση

  1. Πραγματοποίηση ελέγχου στην εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος.
  2. Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτάσεων για το λουτρό και την κουζίνα.
  Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται:
  Κουζίνα (φούρνος, εστίες και απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, 3 ρευματολήπτες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, καλωδίωση κρυφού φωτισμού κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια, 1 διακόπτης για παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, 2 ρευματολήπτες στο χώρο).
  Λουτρό (διακόπτης κομιτατέρ, παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή ,παροχή φωτισμού καθρέπτη, 1 ρευματολήπτης, παροχή θερμοσίφωνα, παροχή πλυντηρίου ρούχων).

  Οικοδομικές Εργασίες

  1. Επισκευή των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν κατόπιν των αποξηλώσεων, και των λοιπών εργασιών (ηλεκτρολογικών & υδραυλικών) στην τοιχοποιία και τα επιχρίσματα.
  2. Δημιουργία γεμισμάτων ρύσεων από perlitobeton στο δάπεδο του λουτρού.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου και δαπέδου στο λουτρό, με αξία 12€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 20m2.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 3m2.
  5. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της κουζίνας με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 15m2.

  Ξυλουργικές Εργασίες

  Προμήθεια και τοποθέτηση νέων χαμηλών και κρεμαστών ερμαρίων κουζίνας, με συνολικό μήκος έως 6m.
  Σε αυτά περιλαμβάνονται:
  Κουτιά από μπεζ μελαμίνη
  Πορτάκια ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
  Βακελιτικός πάγκος πάχους 4εκ (γκάμα 12 επιλογών).
  Συρόμενος απορροφητήρας.
  Μηχανισμοί φρένου σε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια.

  Προμήθεια και τοποθέτηση νέας ντουλάπας στο υπνοδωμάτιο, με συνολική επιφάνεια έως 5 m2.

  Πιο συγκεκριμένα το νέο έπιπλο συντίθεται από:
  Κουτιά λευκής μελαμίνης.
  Πόρτες ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
  Εσωτερική συρταριέρα με τρία συρτάρια (λευκό χρώμα).
  Μηχανισμοί φρένων σε όλες τις πόρτες

  Υδραυλικές Εργασίες

  1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
  2. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής στο λουτρό.

  Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:

  Μαντεμένια μπανιέρα
  Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης
  Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα
  Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
  Σετ αξεσουάρ.
  Προμήθεια και τοποθέτηση ανοξείδωτου νεροχύτη με δύο γούρνες, καθώς και μπαταρίας νεροχύτη.

  Κουφώματα

  Προμήθεια και τοποθέτηση νέας θωρακισμένης εξώθυρας με κλειδαριά ασφαλείας.

  Χρωματισμοί εσωτερικών χώρων

  1. Χρωματισμός με «επί τοίχου» πλαστικά χρώματα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δε θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και των λοιπών εργασιών.
  2. Χρωματισμός με «σπατουλαριστά» πλαστικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις επιφάνειες επιχρισμάτων στις οποίες θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και λοιπών εργασιών.

  Περιγραφή εργασιών Gold πακέτου ανακαίνισης

  Αποξηλώσεις – καθαιρέσεις

  1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
  2. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής στο λουτρό.

  Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:
  Μαντεμένια μπανιέρα
  Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης
  Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα
  Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
  Σετ αξεσουάρ.
  Προμήθεια και τοποθέτηση ανοξείδωτου νεροχύτη με δύο γούρνες, καθώς και μπαταρίας νεροχύτη.

  Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση

  1. Πραγματοποίηση ελέγχου στην εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος.
  2. Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτάσεων για το λουτρό και την κουζίνα.
  Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται:
  Κουζίνα (φούρνος, εστίες και απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, 3 ρευματολήπτες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, καλωδίωση κρυφού φωτισμού κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια, 1 διακόπτης για παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, 2 ρευματολήπτες στο χώρο).
  Λουτρό (διακόπτης κομιτατέρ, παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή ,παροχή φωτισμού καθρέπτη, 1 ρευματολήπτης, παροχή θερμοσίφωνα, παροχή πλυντηρίου ρούχων)
  3. Αλλαγή όλων των πριζοδιακοπτών στο διαμέρισμα με νέους της ABB (σειρά BASIC)

  Οικοδομικές Εργασίες

  1. Επισκευή των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν κατόπιν των αποξηλώσεων, αλλά και κατόπιν των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών στην τοιχοποιία και τα επιχρίσματα.
  2. Δημιουργία ρύσεων από perlitobeton στο δάπεδο του λουτρού.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τους τοίχους και το δάπεδο του λουτρού, αξίας 12 €/m2 και συνολικού εμβαδού έως 30m2.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τον τοίχο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με αξία 20 €/ m2 και συνολικό εμβαδόν έως 5m2.
  5. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδόν έως 15m2.
  6. Προμήθεια και διάστρωση των δαπέδων του διαμερίσματος, με εξαίρεση αυτών των υπνοδωματίων, με πλακίδια αξίας 12€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 50 τετραγωνικά.
  7. Προμήθεια και τοποθέτηση μαρμαροποδιών κατόπιν της αφαίρεσης των παλαιών κουφωμάτων.

  Ξυλουργικές Εργασίες

  1. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων χαμηλών και κρεμαστών ερμαρίων κουζίνας, με συνολικό μήκος έως 10m. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:
  Κουτιά από μπεζ μελαμίνη.
  Πορτάκια ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
  Βακελιτικός πάγκος πάχους 4εκ (γκάμα 12 επιλογών).
  Συρόμενος απορροφητήρας.
  Μηχανισμοί φρένου σε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια

  2. Προμήθεια και τοποθέτηση ντουλαπών στα υπνοδωμάτια, συνολικής επιφάνειας έως 15m2. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:
  Κουτιά λευκής μελαμίνης
  Πόρτες ανάγλυφης μελαμίνης.
  Εσωτερική συρταριέρα με τρία συρτάρια.
  Μηχανισμοί φρένων σε όλες τις πόρτες 3. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων εσωτερικών θυρών, από ανάγλυφη μελαμίνη – έως 6 των αριθμό.
  4. Επισκευή – τρίψιμο και λουστράρισμα – των ξύλινων δαπέδων στα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.

  Υδραυλικές Εργασίες

  1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
  2. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής στο λουτρό.
  3. Προμήθεια και τοποθέτηση ειδών υγιεινής στο λουτρό.
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση μπαταρίας κουζίνας, καθώς και ανοξείδωτου νεροχύτη με δυο γούρνες.

  Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:

  Μαντεμένια μπανιέρα
  Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης
  Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα 
  Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
  Σετ αξεσουάρ

  Κουφώματα

  1. Προμήθεια και τοποθέτηση νέας θωρακισμένης εξώθυρας με κλειδαριά ασφαλείας.
  2. Νέα κουφώματα – προμήθεια και τοποθέτηση- αλουμινίου, λευκού χρώματος.

  Χρωματισμοί εσωτερικών χώρων

  1. Χρωματισμός με «επί τοίχου» πλαστικά χρώματα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δε θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και των λοιπών εργασιών.
  2. Χρωματισμός με «σπατουλαριστά» πλαστικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις επιφάνειες επιχρισμάτων στις οποίες θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και λοιπών εργασιών.

  Παρατηρήσεις:

  • Στο κόστος που αναγράφεται παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές (ΙΚΑ)
  • Συμπεριλαμβάνεται η προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για την εκτέλεση των εργασιών της περιγραφής, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό που να αφορά σε συγκεκριμένη εργασία.
  • Επίσης, στο παραπάνω κόστος δεν περιλαμβάνονται έξοδα μετακόμισης, πακεταρίσματος, έκδοσης πολεοδομικής άδειας και εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του διαμερίσματος.
  • Κατόπιν της ολοκλήρωσης των εργασιών, το διαμέρισμα παραδίδεται στον ιδιοκτήτη καθαρό και με γραπτή εγγύηση που αφορά σε όλες τις εργασίες της περιγραφής.
  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

   Η εποχή στην οποία ζούμε μας οδηγεί στην αναζήτηση ιδανικών λύσεων με ιδανικές συνθήκες διαμονής στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του.
   Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου που στην πραγματικότητα είναι ασύμφορη λόγω των συνεχόμενων φόρων και φυσικά της οικονομικής δυσπραγίας.
   Για το λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα, ώστε το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση σπιτιού να είναι ικανοποιητικό τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

  2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η RECONS

   Η RECONS διαθέτει στο δυναμικό της επαγγελματίες μηχανικούς, έμπειρο συνεργείο ανακαίνισης και τελευταίο εξοπλισμό τεχνολογίας. Έτσι, κάθε είδος εργασιών ανακαίνισης σπιτιού που αναλαμβάνουμε έχει σίγουρα αποτελέσματα. Γίνεται μελέτη κατασκευής νέων χώρων στην οποία θα υπάρχει και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης έργου.

  3. Ακούμε τον πελάτη και προτείνουμε λύσεις

   Πριν την έναρξη της μελέτης, γίνεται μία γενική συζήτηση για:
   α) Λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετηθούν
   β) Σχεδιαστικό ύφος που θα θέλατε να ακολουθηθεί
   γ) Απορίες, αγωνίες και ενδοιασμούς για συγκεκριμένα ζητούμενα
   Μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για ιδανικές λύσεις, οι οποίες είναι ο καρπός της πρώτης μας συζήτησης. Προφανώς μια σωστή επαγγελματική λύση δεν παράγεται αμέσως και στο «πόδι».
   Είναι αποτέλεσμα δημιουργικής σκέψης, σύνθεσης, έμπνευσης, ιδεών αποτυπωμένων στο χαρτί, σκίτσων, σχεδίων και τελικής αναπαράστασης. Ο επαγγελματίας μηχανικός έχει πλέον όλα τα στοιχεία στα χέρια του για να ξεκινήσει τη μελέτη του χώρου σας.
   Βγάζουμε ένα χρονοδιάγραμμα για το ποσό θα διαρκέσει μια ανακαίνιση και προσδιορίζουμε το χρόνο στον οποίο θέλουμε να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Εκδίδουμε μια προσφορά που περιλαμβάνει λεπτομερείς τεχνικές περιγραφές για τις εργασίες και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, η οποία μας υποχρεώνει σαν εταιρεία να τηρήσουμε τις αρχικές δεσμεύσεις μας. Να επισημάνουμε ότι τα υλικά μας είναι όλα ποιοτικά και πάντα μια ανακαίνιση γίνεται με γνώμονα την ποιότητά τους.

  4. Κατά την αυτοψία του μηχανικού ανακαινίσεων στο χώρο σας

   Αρχικά, απαραίτητη είναι μία πρώτη επίσκεψη του μηχανικού στο χώρο σας. Κατόπιν ραντεβού ένας μηχανικός ανακαινίσεων κάνει αυτοψία στο τόπο του έργου και αυτός με τη σειρά του καταγράφει τις εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν καθώς και τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Ο σύμβουλος – μηχανικός παρατηρεί και αντιλαμβάνεται διαφορετικά πράγματα από εσάς, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.
   Ελέγχει το γενικό περιβάλλον του έργου, τα γειτονικά κτίσματα, το ύφος της περιοχής, το φυσικό φως, τον προσανατολισμό και την κίνηση.
   Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οργανωμένες εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν όλο το έργο στο σύνολο του (από την μελέτη και την σχεδίαση μέχρι την τελευταία βίδα), απαλλάσσοντας σας από οποιαδήποτε έγνοια για το αποτέλεσμα.
   Τα συνεργεία μας είναι όλα εξειδικευμένα και ο καθένας κάνει το δικό του κομμάτι, δηλαδή δεν υπάρχει ένας μάστορας που κάνει διαφορετικές εργασίες. Θα διαπιστώσετε την καθαριότητα με την οποία δουλεύουν, την διακριτικότητα με την οποία εκτελούν τις εργασίες και τον σεβασμό που δείχνουν στους κοινόχρηστους χώρους και σε άλλα πάγια στοιχεία που υπάρχουν σε αυτούς.

  5. Καταγράφουμε τις ανάγκες σας που πρέπει να καλύψει η ανακαίνιση

   Αποτυπώνουμε τον χώρο μετρώντας με ακρίβεια όλα τα σημεία. Ξεκινούμε από τις συνολικές διαστάσεις και οδηγούμαστε στην μέτρηση των επιμέρους μηκών. Μετρούμε τα ύψη και σημειώνουμε τα ανοίγματα και τα εσωτερικά κουφώματα. Καταγράφουμε με λέιζερ και κορδέλα ακόμα και τα στοιχεία του φέροντα οργανισμού (σκελετού) κτιρίου π.χ. δοκάρια, κολώνες, τοιχεία, καθώς επίσης κάθε εξάρτημα ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης.
   Καταγράφονται επίσης οι ελαφριές κατασκευές δηλαδή τοίχοι γυψοσανίδας, κρεμαστές οροφές. Έπειτα, με εργαλείο το σχέδιο αποτύπωσης και τις φωτογραφίες, θα μελετήσει και θα προχωρήσει σε σκέψεις, λύσεις και προτάσεις.
   Οι κατεδαφίσεις και οι αποξηλώσεις είναι το πρώτο στάδιο των εργασιών. Αφορούν συνήθως μη φέροντα δομικά στοιχεία, όπως μεσοτοιχίες και σπανιότερα εξωτερικές τοιχοποιίες.
   Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σε παλιότερες κατασκευές όπου συνήθως το σύνολο της τοιχοποιίας είναι φέρον και οποιαδήποτε αυθαίρετη μετατροπή μπορεί να επηρεάσει την στατικότητα του κτιρίου.
   Για τις αποξηλώσεις σε (κουζίνα, μπάνιο, δάπεδα, ντουλάπες, μεσόπορτες, εσωτερικά κουφώματα, κλπ.) τα πράγματα είναι πιο ανώδυνα για το κτίριο, πρέπει όμως να γίνουν από τεχνίτες με πείρα ώστε να μην προκληθούν ζημίες σε αυτήν τη διαδικασία.
   Μια πρωτοβουλία να προχωρήσετε σε μια ανακαίνιση, κουζίνας, μπάνιου, πατωμάτων, στέγης ή ολόκληρου του σπιτιού χωρίς μια ολοκληρωμένη εκτίμηση δαπάνης θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα, η το λιγότερο σε καθυστέρηση των σχεδίων. Η γνώμη και η επίβλεψη από έναν μηχανικό θα σας προστατέψει από λάθος αποφάσεις.

  6. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ

   Πρώτος και κύριος κανόνας όλων είναι να επιλέξετε έναν συντονιστή για την ανακαίνιση του χώρου σας, δηλαδή να αναθέσετε σε κάποιον που γνωρίζει και είναι μηχανικός να αναλάβει αυτή την δουλειά ή να τη δώσετε συνολικά σε κάποια εταιρεία με την σύναψη ενός συμφωνητικού όπου θα είστε κατοχυρωμένοι ότι όλα θα εκτελεστούν σωστά και όπως τα θέλατε.
   Σε περιπτώσεις που κάποιοι επιχείρησαν μόνοι τους να διαχειριστούν μια ανακαίνιση κατοικίας το ποσοστό αποτυχίας ήταν αρκετά μεγάλο με το τελικό αποτέλεσμα να έχει τεχνικά λάθη και να έχει ξεφύγει από τον αρχικό οικονομικό στόχο. Αυτό προκύπτει και είναι λογικό, γιατί η έλλειψη εμπειρίας δεν επιτρέπει την σωστή διαχείριση των διάφορων εργασιών που έχετε επιλέξει καθώς και την αντιμετώπιση διαφόρων τεχνικών θεμάτων που θα βγουν στην πορεία.
   Η εταιρεία που θα αναλάβει τη μελέτη, ανακαίνιση ή κατασκευή του χώρου σας, είναι ένας μελλοντικός σας συνεργάτης και βοηθός. Είναι δίπλα σας για να σας διευκολύνει και όχι το ανάποδο.

  7. ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

   Ο πρώτος στόχος είναι να μην ξεφύγετε από το ποσό που θέλετε να διαθέσετε παρά μόνο σε ένα μικρό ποσοστό 10-15%.
   Κάθε έργο ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξαρτάται από την αξία του ακινήτου και την χρήση για την οποία προορίζεται (ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση, επαγγελματικός χώρος, εξοχικό, κλπ). Με βάση αυτό αλλά κυρίως και με τις δυνατότητες χρηματοδότησης που έχετε καθορίστε το ύψος του χρηματικού ποσού που θωρείτε ότι αξίζει να διαθέσετε.
   Πρέπει να γνωρίζετε ότι, αν δεν ακολουθήσετε έναν οργανωμένο τρόπο δόμησης και ανακαίνισης (με σχέδια και προαποφασισμένες εργασίες), το κόστος μπορεί να αυξηθεί έως και 30 %. Κατά τις αποξηλώσεις (π.χ. γκρεμίσματα, αντικατάσταση σιφονιού στο μπάνιο κτλ) προκύπτουν τεχνικές αστοχίες που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και να έχουμε κοστολογήσει από την αρχή .
   Ένας μηχανικός μπορεί να σας συμβουλέψει αλλά και να σας κατευθύνει σχετικά με τον προγραμματισμό των απαιτούμενων εργασιών και το ύψος των χρημάτων που χρειάζεται να διαθέσετε.
   Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομοτεχνική προσφορά και να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του σπιτιού για την περίπτωση που χρειαστεί να νοικιάσετε η να πουλήσετε το ακίνητο σας. Παράλληλα αν θέλετε να δείτε και μερικές πολύ χρήσιμες ιδέες σχετικά με την ανακαίνιση σπιτιού, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την σελίδα με τα ολοκληρωμένα έργα ανακαίνισης.

  8. ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

   Οι πελάτες συχνά αναζητούν διαφορετικούς τρόπους για να κάνουν μια ανακαίνιση σπιτιού είτε για να αλλάξουν την εμφάνισή τους είτε για οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να είναι μέρος της. Επίσης, όταν η οικογένεια μεγαλώνει, οι άνθρωποι συνήθως σκέφτονται να ανακαινίσουν το σπίτι τους αντί να αγοράσουν ένα νέο. Μερικές φορές, η ανακαίνιση σπιτιού είναι απαραίτητη όταν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος ενός νέου σπιτιού.
   Αν ανανεώνετε το σπίτι σας για να δώσετε μια μοντέρνα εμφάνιση ή απλά για να αλλάξετε την εμφάνισή του, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τις νέες τάσεις που θα προσθέσουν αξία στο σπίτι σας. Πρέπει να εστιάσετε σε πτυχές που είναι τόσο μοντέρνες και δημοφιλείς. Σήμερα, υπάρχουν πολλές δημοφιλείς διαθέσιμες τάσεις, όπως οι εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας, το πράσινο σπίτι, και ορισμένες ευρωπαϊκές τάσεις που είναι επίσης μοντέρνες. Τα laminate είναι μια δημοφιλής τάση των ανακαινίσεων σπιτιών ακόμη και στα έπιπλα κουζίνας. Ο φωτισμός είναι ένας άλλος ελκυστικός τρόπος ανακαίνισης που αποτελεί και οικονομικός παράγοντας.
   Εάν επιθυμείτε να έχετε μια ανοιχτή κουζίνα, τότε μπορεί να γίνει εύκολα και απλά αφαιρώντας έναν τοίχο. Ακόμα και η ανακαίνιση μπάνιου γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Όταν πρόκειται για μια ανακαίνιση μπάνιου, υπάρχουν δύο εκοδχές: μπορείτε είτε να ανακαινίσετε το υπάρχον μπάνιο είτε να προσθέσετε ένα νέο. Από οικονομική άποψη, η προσθήκη ενός νέου μπάνιου είναι καλύτερη από την ανακαίνιση του υπάρχοντος. Κατά την ανακαίνιση των παραθύρων, οι φεγγίτες και οι πόρτες χρησιμοποιούν τα ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα που είναι ασφαλή και κομψά, καθώς έχουν καλή αξία μεταπώλησης.
   Εάν αποφασίσατε να ανακαινίσετε ολόκληρο το σπίτι σας για να αλλάξετε την εμφάνισή του, βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ σχεδιάζετε την ανακαίνιση σπιτιού σας. Αρχικά, προγραμματίστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Η ανακαίνιση σπιτιού κατά τη διάρκεια συγκεκριμένου χρόνου μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή. Πριν επιλέξετε ένα συνεργείο, ζητήστε τους να σας παραθέσουν έργα τους. Τέλος, συγκρίνετε τις τιμές με την αξιολόγηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

  9. Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ RECONS ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ

   Η RECONS σας παρέχει εγγύηση 5 χρόνων για κακοτεχνίες ή πιθανή αστοχία κάποιου υλικού. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προκλήθηκαν λόγω κακής χρήσης ή συντήρησης.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.