Καλάθι Αγορών
Ανακαίνιση Σπιτιού
και Επαγγελματικών Χώρων

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

ολική ανακαίνιση

Η παλαιότητα  δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση. Τα χρόνια περνάνε, οι ανάγκες μεταβάλλονται και σπίτια καινούργια 10ετίας και  20ετίας, ανακαινίζονται είτε για να αλλαχτεί η χρήση ενός δωματίου (πχ να ενοποιήσουμε των χώρο της παλιάς κουζίνας με το σαλόνι), ή ακόμα και αλλαγή διαρρύθμισης εξ ολοκλήρου του σπιτιού. Για την ανανέωση του χώρου χρειάζονται, διακοσμητικά υλικά, νέοι χρωματισμοί, ψευδοροφές και κρυφοί φωτισμοί. Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία ανακαίνισής μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή

. Όλες οι εργασίες, όπως καθαιρέσεις, κτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, βάψιμο, τοποθέτηση πλακιδίων, θερμομόνωση, υγρομόνωση και όποιες άλλες εργασίες γίνουν στην κατοικία σας, υλοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία μας και το προσωπικό μας ελέγχεται από τους μηχανικούς της εταιρείας μας καθημερινά για την ποιότητα των εργασιών.

Η εταιρεία που θα αναλάβει τη μελέτη, ανακαίνιση ή κατασκευή του χώρου σας, είναι ένας μελλοντικός σας συνεργάτης και βοηθός. Είναι δίπλα σας για να σας διευκολύνει.

Διακόσμηση Σπιτιού

Βασικό κομμάτι στην ανακαίνιση σπιτιού είναι και η διακόσμηση. Επαγγελματίες διακοσμητές και αχιτέκτονες της εταιρείας μας, θα σας παρουσιάσουν ιδέες με σχέδια στην οθόνη του υπολογιστή και με δείγματα των υλικών και στην συνέχεια μετά από ανταλλαγή απόψεων με σας, εφαρμόζονται άριστα στο χώρο σας. Άλλωστε, η διακόσμηση και η λειτουργικότητα του χώρου σας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας  για τον χώρο που ζείτε εσείς και οι αγαπημένοι σας.

Η λάθος επιλογή χρωμάτων στους τοίχους, η λάθος τοποθέτηση ενός τζακιού, ο κακός υπολογισμός της έντασης του κρυφού φωτισμού, η τοποθέτηση ενός πολύ μικρού ή πολύ μεγάλου επίπλου μπάνιου, η κατάργηση μιας μπανιέρας, ο κακός σχεδιασμός μιας κουζίνας είναι μερικά από τα πολλά προβλήματα που δεν υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσετε αν την ανακαίνιση του σπιτιού σας την αναλάβουν άνθρωποι του χώρου.

Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού

Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες και η απόφαση για ανακαίνιση έρχεται μετά από ώριμη σκέψη και μετά από μεγάλη έρευνα για τις κατασκευαστικές εταιρείες και τα συνεργεία που αναλαμβάνουν ανακαινίσεις σπιτιού.

Βασικό κομμάτι σε αυτή τη διαδικασία αποτελεί και το οικονομικό. Τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε στην ανακαίνιση του χώρου σας. Επίσης, το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Ωστόσο αυτό εξαρτάται πάντα από τις απαιτήσεις του κάθε σπιτιού και από το πόσο ελαφριές ή βαριές είναι οι εργασίες που πραγματοποιούνται. Αν η ανακαίνιση αφορά νέο ή παλιό σπίτι είναι κάτι που εξίσου πρέπει να λάβουμε υπόψιν.

Στη RECONS μπορείτε να νιώθετε ασφάλεια, καθώς μέσα από την έμπειρη ομάδα μας, θα υπάρχει σωστός προγραμματισμός των εργασιών ενώ θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε τις λιγότερες καθυστερήσεις.

Διακόσμηση σπιτιού με ιδέες διακόσμησης για το vintage στυλ

Πόσο διαρκεί η Ολική Ανακαίνιση;

Προσωπική Έρευνα επιλογής συνεργείων

Θα πρέπει να αποφασίσετε πέραν του οικονομικού ποσού που μπορείτε να δαπανήσετε όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ποιες είναι οι ανάγκες για το σπίτι που θα γίνει η ανακαίνιση και να κάνετε έρευνα για την εταιρεία κατασκευής νέων χώρων που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε. Σίγουρα δεν πρέπει να είστε παρορμητικοί σε αυτές σας τις αποφάσεις. Οπότε θέστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα τύπου τρεις μήνες που θα έχετε ολοκληρώσει την έρευνα σας.

Άδεια εργασιών για ανακαίνιση

Απαραίτητο πριν την έναρξη του έργου είναι να βγάλετε οποιαδήποτε άδεια χρειάζεται από την πολεοδομία. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η παραγγελία των υλικών από τον εργολάβο. Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει μέχρι και δύο μήνες.

Υλοποίηση Έργου ανακαίνισης

Ξεκινά η πραγματοποίηση του πλάνου που έχετε φτιάξει με την κατασκευαστική εταιρεία. Θα αρχίσει η κατασκευή των νέων χώρων μέσα από το γκρέμισμα τοίχων, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο που έχετε δημιουργήσει. Σημαντικός είναι ο ρόλος του υδραυλικού και του ηλεκτρολόγου που μόλις ολοκληρώσουν τις εργασίες τους θα προχωρήσουμε και στο κάλλημα των τοίχων. Στο τέλος τοποθετείτε το πάτωμα και τα κουφώματα.

Έλεγχος Εργασιών ανακαίνισης

Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω γίνεται έλεγχος των εργασιών έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις. Το έργο ολοκληρώνεται με το βάψιμο των τοίχων, την τοποθέτηση των φωτιστικών και το καθάρισμα.

Πλάνο ανακαίνισης

Η RECONS διαθέτει στο δυναμικό της επαγγελματίες μηχανικούς, έμπειρο συνεργείο ανακαίνισης και τελευταίο εξοπλισμό τεχνολογίας. Έτσι, κάθε είδος εργασιών ανακαίνισης σπιτιού που αναλαμβάνουμε έχει σίγουρα αποτελέσματα. Γίνεται μελέτη κατασκευής νέων χώρων στην οποία θα υπάρχει και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης έργου.

Ανακαίνιση σπιτιού

Μερική ανακαίνιση σπιτιού και χρόνος διάρκειας

meriki anakainisi

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν μερική ανακαίνιση σπιτιού προκειμένου να μπορέσουν να αυξήσουν το ποσό για την πώληση του ακινήτου τους. Αυτό δεν συμβαίνει άδικα, αφού μια μερική ανακαίνιση πολλές φορές πλησιάζει την ολική ανακαίνιση.

Κι αυτό γιατί το βάψιμο των τοίχων με τα κατάλληλα χρώματα, η αλλαγή στο πάτωμα, η θερμομόνωση και οι αλλαγές στα κουφώματα, που συμπεριλαμβάνονται στην μερική ανακαίνιση, μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που βλέπαμε πριν το σπίτι μας.

Για παράδειγμα η αλλαγή δαπέδου με ξύλινα ή μωσαϊκά πατώματα θα δώσει άλλη αισθητική στο χώρο.

Για την αναβάθμιση του σπιτιού σας μπορείτε  να προχωρήσετε σε τοποθέτηση καινούργιων κουφωμάτων, όπως ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ή pvc.

Η απαλλαγή από την υγρασία στα δωμάτια έρχεται αποκλειστικά με τη  θερμομόνωση του σπιτιού σας. Γίνονται συγκεκριμένες εργασίες έτσι ώστε να απομακρυνθεί η υγρασία από το σπίτι σας και να απολαμβάνετε τον χώρο σας χωρίς αυτήν.

Πόσο διαρκεί η μερική ανακαίνιση σπιτιού

Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να ανακαινισθεί ολόκληρος ο χώρος, οπότε ανάλογα με τις ανάγκες του οικήματος, θα συζητήσουμε πόσο μπορεί να κρατήσει η μερική ανακαίνιση σπιτιού.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ο χρόνος και τα χρήματα που απαιτούνται είναι λιγότερα από την ολική ανακαίνιση χώρου.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν προχωρήσετε σε ανακαίνιση;

Σε περιπτώσεις που κάποιοι επιχείρησαν μόνοι τους να διαχειριστούν μια ανακαίνιση κατοικίας το ποσοστό αποτυχίας ήταν αρκετά μεγάλο με το τελικό αποτέλεσμα να έχει τεχνικά λάθη και   να έχει ξεφύγει από τον αρχικό οικονομικό στόχο. Αυτό προκύπτει και είναι λογικό, γιατί η έλλειψη εμπειρίας δεν επιτρέπει την  σωστή διαχείριση των διάφορων εργασιών που έχετε επιλέξει καθώς και την αντιμετώπιση διαφόρων τεχνικών θεμάτων που θα βγουν στην πορεία.

Πρώτος και κύριος κανόνας όλων είναι να επιλέξετε έναν συντονιστή για την ανακαίνιση του χώρου σας, δηλαδή να αναθέσετε σε κάποιον που γνωρίζει και είναι μηχανικός να αναλάβει αυτή την δουλειά.

Ο ειδικός θα σας συμβουλέψει αλλά και θα  σας κατευθύνει σχετικά με τον προγραμματισμό των απαιτούμενων εργασιών και το ύψος των χρημάτων που χρειάζεται να διαθέσετε. Η εταιρία μας  μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομοτεχνική προσφορά και  να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του σπιτιού για την περίπτωση που χρειαστεί να νοικιάσετε η να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Απαραίτητη πληροφορία στη σωστή διαχείριση μιας ανακαίνισης αποτελεί η ηλικία ενός ακινήτου που θα ανακαινιστεί και επομένως αν αυτό έχει μια ηλικία πάνω από 30-35 χρόνια υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε. Σε περίπτωση γενικής ανακαίνισης είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να αλλαχτούν τα υδραυλικά σας δηλαδή το δίκτυο ύδρευσης και πιθανόν τα σιφώνια δαπέδου στα μπάνια σας. Επίσης ο πίνακας ηλεκτροδότησης πρέπει να  είναι σύγχρονα δομημένος για να σας παρέχει ασφάλεια. Τα εξωτερικά κουφώματα θα πρέπει να αλλαχτούν αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού σας μακριά από πολύ ζέστη και κρύο αντίστοιχα, κάτι που θα ωφελήσει άμεσα και την τσέπη σας .

Σημαντική είναι και η  ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, καθώς τα παλιά σπίτια καταναλώνουν πιο πολύ ενέργεια για την θέρμανση και  την ψύξη τους, με αποτέλεσμα να δαπανάει κανείς πολλά περισσότερα χρήματα από ότι αν είχε κάνει μια ανακαίνιση με σύγχρονες προδιαγραφές.

ανακαινιση

Γιατί να μας εμπιστευτείτε στην ανακαίνιση της κατοικίας σας;

Επαγγελματίες τεχνίτες με εμπειρία στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων, είτε μιλάμε για ολική είτε για μερική ανακαίνιση, δουλεύουν με όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνουν εστιάζοντας πάντα στις διαφορετικές προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Είμαστε ελληνική επιχείρηση, με σεβασμό πάντα στις ανάγκες του πελάτη.

Προσαρμόζουμε το κόστος ανάλογα με το ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για στις εργασίες του σπιτιού σας.

Σας δίνουμε ένα πλάνο με τον χρόνο που απαιτείται για να σας παραδώσουμε το έργο σας και το τηρούμε.

Καθόλη τη διάρκεια των εργασιών, σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη τους.

Οι ανακαινίσεις μας, διακρίνονται για την ποιότητα και τη διάρκεια στον χρόνο αφού διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των εργασιών μας.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι ο χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης και έχει τη δυνατότητα να μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο, πολυτελές και εργονομικό χώρο. Ένα παλιό μπάνιο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του με υγρασίες, διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης, φθαρμένα και σπασμένα πλακάκια να οδηγούν στην άμεση ολική ανακαίνισή του. 

Εκτός από τη παλαιότητα, πολλοί είναι αυτοί που προχωράνε στην ανακαίνιση του μπάνιου τους λόγω των νέων τάσεων της εποχής, επιδιώκοντας μια καλύτερη αισθητική στο χώρο τους.

Η RECONS με τους έμπειρους συνεργάτες και το συνεργείο ανακαίνισης που διαθέτει θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ιδανικό μπάνιο. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα ανακαίνισης με βάση τον προϋπολογισμό σας, ενώ προσπαθούμε να μένουμε πιστοί στο πλάνο που σας δίνουμε με τα χρονοδιαγράμματα. Πρώτού κλείσουμε συμφωνία, εσείς θα γνωρίζετε το κόστος, το χρονοδιάγραμμα και το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης.

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή από έμπειρα συνεργεία, με σωστή καταγραφή των προβλημάτων και σωστό σχεδιασμό του νέου μπάνιου.

Τα βήματα που ακολουθούμε στην ανακαίνιση μπάνιου:

 • Βλέπουμε τον χώρο του μπάνιου που σας ενδιαφέρει , τον αξιολογούμε, και επιλέγουμε τη διάταξη που επιθυμείτε να αποκτήσει. Η διάταξη αφορά τον τρόπο που εισέρχεστε στο χώρο του μπάνιου, την πόρτα, την τοποθέτηση των στοιχείων (πλακάκια, είδη υγιεινής κ.α.) και των επίπλων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά
 • Συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας και το οικονομικό πακέτο που σας ταιριάζει. Το κόστος για την ανακαίνιση μπάνιου εξαρτάται από τις εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν. Εάν το μπάνιο σας το θέλετε με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσουμε ένα χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει τη φθηνότερη λύση αφού  θα αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.
 • Αποτύπωση και  καταμέτρηση του μπάνιου για την δημιουργία νέας κάτοψης ενώ παράλληλα καταγράφουμε τις εργασίες  που θα χρειαστεί ο χώρος.
 • Με βάσει τις εργασίες που θα χρειαστεί να γίνουν στον χώρο γίνεται αναλυτική παρουσίαση της οικονομοτεχνικής μελέτης.
 • Ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα και το κοστολόγιο των εργασιών μαζί με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε τα οποία και τα συζητάμε μαζί σας αναλυτικά.

Είδη υγιεινής

Επιλέγουμε μαζί τα είδη υγιεινής που ταιριάζουν στο ύφος και την ατμόσφαιρα του μπάνιου που θέλετε να δημιουργήσετε. Σας παρέχουμε εναλλακτικές με βάσει πάντα τον οικονομικό προϋπολογισμό που έχετε θέσει.

Μπανιέρα ή ντουζιέρα κτιστή

που θα αφήσει στο χώρο μια μοντέρνα νότα; Σημαντικό ρόλο στην ανακαίνιση του μπάνιου παίζουν και τα φωτιστικά σε συνδυασμό με τα πλακάκια και την σωστή τοποθέτησή τους.

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Χάρη στην εμπειρία που κατέχουν όλα αυτά τα χρόνια οι μηχανικοί μας και το συνεργείο ανακαίνισής μας, η ανακαίνιση του μπάνιου σας, γίνεται με ταχείς ρυθμούς, ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άριστα αποτελέσματα. Η ανακαίνιση μπάνιου απαιτεί ακρίβεια στον σχεδιασμό, συλλογή των κατάλληλων υλικών και τοποθέτησή τους.

Η ανακαίνιση του σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιλέγετε μια εταιρεία ανακαίνισης με εξειδικευμένα άτομα, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά με την κατάλληλη ποιότητα.  Γι’ αυτό λοιπόν, εμπιστευτείτε τη RECONS.

Ανακαίνιση Κουζίνας

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ολική ανακαίνιση σπιτιού και έτσι επιλέγουν να ανακαινίσουν μόνο τη κουζίνα τους αφού αποτελεί έναν χώρο στον οποίο οι ιδιοκτήτες αφιερώνουν αρκετό χρόνο της ημέρας. Μπάζα, σκόνη, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, σοβατίσματα, χρωματισμοί, πλακάκια, κατασκευή και τοποθέτηση των νέων ντουλαπιών είναι μερικά από όλα αυτά που μπορεί να χρειάζεται μια ανακαίνιση κουζίνας.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους συνεργάτες και συνεργείο ανακαίνισης που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την κουζίνα που ονειρεύεστε. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα ανακαίνισης με βάση τον προϋπολογισμό σας, ενώ προσπαθούμε να μένουμε πιστοί στο πλάνο που σας δίνουμε με τα χρονοδιαγράμματα. Πρώτού κλείσουμε συμφωνία, εσείς θα γνωρίζετε το κόστος, το χρονοδιάγραμμα και το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης

Τα βήματα που ακολουθούμε για την ανακαίνιση κουζίνας

1

Το πρώτο βήμα είναι να αξιολογήσουμε το χώρο σας και να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε πως ακριβώς θέλετε να διαμορφωθεί η κουζίνα σας. Επιλέγουμε τη διάταξη που επιθυμείτε να αποκτήσει μετά την ανακαίνιση και καταλήγουμε στον σχεδιασμό. Στην ανακαίνιση κουζίνας πρωταρχικό ρόλο έχει η εργονομία και η λειτουργικότητα και μετά η εμφάνιση. Η ομάδα των μηχανικών μας θα καταγράψει όλες τις απαραίτητες εργασίες που θα γίνουν στον χώρο. .

2

Έπειτα ανάλογα με το ύφος και την αισθητική που θέλετε να έχει η κουζίνα σας, κλασσικό η μοντέρνο, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά με βάσει την ποιότητα και σύμφωνα πάντα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε πελάτη. Κατά την επιλογή των υλικών θα πρέπει να προσέξετε τόσο το μέγεθος των επιφανειών όσο και το υλικό κατασκευής τους. Καλό θα ήταν οι επιφάνειες να είναι εύκολες στον καθαρισμό και την συντήρηση.

3

Αναλυτική παρουσίαση οικονομοτεχνικής μελέτης. Σε αυτό το σημείο βλέπετε τα σχέδια που έχουμε ετοιμάσει και γίνονται τυχόν αλλαγές. Η επιλογή των υλικών γίνεται μέσα από μια μεγάλη γκάμα δειγμάτων (πορτάκια, πάγκους, είδη υγιεινής & οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε).

4

Στη συνέχεια ξεκινά το στάδιο της ανακαίνισης όπου γίνεται διαρκής έλεγχος των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Αρχικά κατασκευάζεται νέα υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση σύμφωνα με τα νέα σχέδια και τις ανάγκες του χώρου (παροχές κουζίνας, ψυγείου, πλυντηρίου πιάτων, πρίζες πάγκου). Γίνεται και αποξήλωση των παλιών επίπλων της κουζίνας και των παλιών πλακιδίων.

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Χάρη στην εμπειρία που κατέχουν όλα αυτά τα χρόνια οι μηχανικοί μας και το συνεργείο ανακαίνισής μας, η ανακαίνιση της κουζίνας σας, γίνεται με ταχείς ρυθμούς, ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άριστα αποτελέσματα. Η ανακαίνιση κουζίνας, απαιτεί ακρίβεια στον σχεδιασμό, συλλογή των κατάλληλων υλικών και τοποθέτησή τους..

Ανακαίνιση σπιτιού εξωτερικές εργασίες

Αντικατάσταση φωτισμού

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Βάψιμο σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Επισκευές τοιχοποιίας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Θερμομόνωση

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Εργασίες που αναλαμβάνουμε στην ανακαίνιση σπιτιού

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Αλλαγή δαπέδου

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ηλεκτρολογικά

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ανακαίνιση μπάνιου

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ανακαίνιση κουζίνας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Αλλαγή κουφωμάτων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ξυλουργικές εργασίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Κόστος Ανακαίνισης σπιτιού

Η οικονομική κρίση, η αβεβαιότητα στον εργασιακό τομέα, καθώς και τα λιγοστά  δάνεια των τραπεζών, δημιουργούν προβληματισμούς. Τα κριτήρια επιλογής μας στην  αγορά ενός νέου διαμερίσματος ή την ανακαίνιση του, άλλαξαν. Ζούμε σε μια εποχή που η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι μια δύσκολη υπόθεση. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος από μια αγορά ενός ακινήτου που στην πραγματικότητα είναι ασύμφορη λόγω των συνεχόμενων φόρων και φυσικά της οικονομικής δυσπραγίας. Η διανομή όμως σε ένα παλιό, προβληματικό και μη λειτουργικό σπίτι, δεν είναι η λύση. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση και αναπαλαίωση του σπιτιού του.

Η αγορά ενός σπιτιού είναι δύσκολη έτσι η ανακαίνιση ενός διαμερίσματος είναι μια οικονομική λύση για μετάβαση από ένα προβληματικό παλιό σπίτι ή διαμέρισμα σε ένα λειτουργικό μοντέρνο ανακαινισμένο σπίτι ή ένα σπίτι που έχει γίνει αναπαλαίωση.

Κύριος σκοπός μας, είναι η ανακαίνιση του σπιτιού σας να γίνει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, χωρίς αυτό να σημαίνει εκπτώσεις στα υλικά και τις εργασίες. Κάθε έργο ανακαίνισης είναι μοναδικό και εξαρτάται από την αξία του ακινήτου και την χρήση για την οποία προορίζεται (ιδιοκατοίκηση, εκμετάλλευση, επαγγελματικός χώρος, εξοχικό, κλπ). Με βάση αυτό αλλά κυρίως και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχετε, καθορίστε το ύψος του ποσού που θωρείτε ότι αξίζει να διαθέσετε.

Φροντίζουμε να πετύχουμε τις καλύτερες τιμές για εσάς λόγω της πολυετούς συνεργασίας μας με μεγάλους προμηθευτές και με την συνεχή και αδιάκοπη συνεργασία μας με τους τεχνίτες μας. Οι μηχανικοί της εταιρίας μας, μετά από τα ραντεβού που θα πραγματοποιήσουν μαζί σας, θα σας κάνουν μία σειρά από έξυπνες, οικονομικές και όμορφες προτάσεις για την ανακαίνιση της οικίας σας, του λουτρού, της κουζίνας, του κήπου, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε να ανακαινίσετε.

Κάθε ανακαίνιση ολική ή ανακαίνιση μπάνιου ή ανακαίνιση κουζίνας είτε άλλου χώρου, συνοδεύεται από οικονομοτεχνική μελέτη με την οποία συντάσσεται η συγγραφή υποχρεώσεων της εταιρίας μας για τις εργασίες που έχετε επιλέξει να κάνετε. Η γρήγορη ανακαίνιση του σπιτιού σας, που μπορεί να υλοποιήσει η εταιρεία μας, θα σας προσφέρει τα αποτελέσματα που εσείς  φαντάζεστε και  επιθυμείτε.

Πακέτα ανακαίνισης σπιτιου ή διαμερίσματος για 60m2 , 80m2 και 100m2

Eτοιμάσαμε μερικά πακέτα  ανακαίνισης για να αποκτήσετε μια εικόνα του κόστους και των εργασιών.
Κάθε πακέτο έχει τις εργασίες και στο τέλος θα δείτε και αναλυτική περιγραφή των εργασιών.

Έτσι θα αποκτήσετε μια συνολική εικόνα των εργασιών.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και θα προσαρμοστούν οι εργασίες και η τελική τιμή προσφοράς μας στις δικές σας ανάγκες.

60m2 premium

10.500€

Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 60 m2 / 1 υπνοδωμάτιο

Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση κουζίνας
Πόρτα ασφαλείας
Ξύλινο πάτωμα
Ντουλάπα
Εσωτερικές πόρτες
Χρωματισμούς
Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

60m2 silver

15.500€

Silver Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 60 m2 / 1 υπνοδωμάτιο

Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση κουζίνας
Πόρτα ασφαλείας
Ξύλινο πάτωμα
Ντουλάπα
Εσωτερικές πόρτες
Χρωματισμούς
Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

60m2 gold

21.000€

Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 60 m2 / 1 υπνοδωμάτια

Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση κουζίνας
Δάπεδα
Κουφώματα
Πόρτα ασφαλείας
Ντουλάπα
Εσωτερικές πόρτες
Χρωματισμούς
Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

80m2 premium

14.000€

Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80 m2 / 2 υπνοδωμάτια

Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση κουζίνας
Χρωματισμοί
Ηλεκτρολογικός έλεγχος – Πριζοδιακόπτες

80m2 silver

20.500€

Silver Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80 m2 / 2 υπνοδωμάτια

Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση κουζίνας
Ξύλινο πάτωμα
Πόρτα ασφαλείας
Ντουλάπα
Εσωτερικές πόρτες
Χρωματισμούς
Ηλεκτρολογικό έλεγχο

80m2 gold

28.000€

Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80m2 / 3 υπνοδωμάτια

Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση κουζίνας
Δάπεδα
Κουφώματα
Πόρτα ασφαλείας
Ντουλάπες
Εσωτερικές πόρτες
Χρωματισμούς
Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

100 m2 premium

17.500€

Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 / 3 υπνοδωμάτια

Ανακαίνιση λουτρού
Ανακαίνιση κουζίνας
Χρωματισμοί
Ηλεκτρολογικός έλεγχος – Πριζοδιακόπτες

100 m2 silver

26.000€

Silver Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 / 3 υπνοδωμάτια

Ανακαίνιση λουτρού
Ανακαίνιση κουζίνας
Ξύλινο πάτωμα
Πόρτα ασφαλείας
Ντουλάπα
Εσωτερικές πόρτες
Χρωματισμούς
Ηλεκτρολογικό έλεγχο – Πριζοδιακόπτες

100 m2 gold

35.000

Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 / 3 υπνοδωμάτια

Ανακαίνιση λουτρού
Ανακαίνιση κουζίνας
Δάπεδα
Κουφώματα
Πόρτα ασφαλείας
Ντουλάπες
Εσωτερικές πόρτες
Χρωματισμούς
Ηλεκτρολογικός έλεγχος

Περιγραφή εργασιών Premium πακέτου ανακαίνισης

1. Αποξηλώσεις – καθαιρέσεις

 1. Αποξήλωση υπαρχόντων ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχου και δαπέδου καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας στο λουτρό.
 2. Αφαίρεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών.
 3. Αποξήλωση των ερμαρίων και των πλακιδίων τοίχου στο χώρο της κουζίνας.
 4. Αποξήλωση δαπέδου κουζίνας καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας.
 5. Αποκομιδή των αχρήστων.

2. Οικοδομικές εργασίες

 1. Επισκευή των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν κατόπιν των αποξηλώσεων, αλλά και κατόπιν των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών στην τοιχοποιία και τα επιχρίσματα.
 2. Δημιουργία ρύσεων από perlitobeton στο δάπεδο του λουτρού.
 3. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τους τοίχους και το δάπεδο του λουτρού, αξίας 12€/m2 και συνολικού εμβαδού έως 30m2.
 4. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τον τοίχο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 5m2.
 5. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 15m2.

3. Υδραυλικές εργασίες

 1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
 2. Επανατοποθέτηση του σώματος καλοριφέρ – εφόσον προϋπήρχε στο λουτρό. Περιλαμβάνεται νέος διακόπτης.
 3. Προμήθεια και τοποθέτηση ειδών υγιεινής στο λουτρό.

Ειδικότερα περιλαμβάνονται:

 • Μαντεμένια μπανιέρα
 • Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης
 • Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα
 • Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
 • Σετ αξεσουάρ
 • Προμήθεια και τοποθέτηση μπαταρίας κουζίνας, καθώς και ανοξείδωτου νεροχύτη με δυο γούρνες.

4. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση

 1. Πραγματοποίηση ελέγχου στην εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος.
 2. Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτάσεων για το λουτρό και την κουζίνα.

Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται:

 • Κουζίνα (φούρνος, εστίες και απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, 3 ρευματολήπτες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, καλωδίωση κρυφού φωτισμού κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια, 1 διακόπτης για παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, 2 ρευματολήπτες στο χώρο).
 • Λουτρό (διακόπτης κομιτατέρ, παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή ,παροχή φωτισμού καθρέπτη, 1 ρευματολήπτης, παροχή θερμοσίφωνα, παροχή πλυντηρίου ρούχων).
 • Αλλαγή όλων των πριζοδιακοπτών στο διαμέρισμα με νέους της ABB (σειρά BASIC)

5. Ξυλουργικές εργασίες

Προμήθεια και τοποθέτηση νέων χαμηλών και κρεμαστών ερμαρίων κουζίνας, με συνολικό μήκος έως 6m.

Σε αυτά περιλαμβάνονται:

 • Κουτιά από μπεζ μελαμίνη
 • Πορτάκια ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
 • Βακελιτικός πάγκος πάχους 4εκ (γκάμα 12 επιλογών).
 • Συρόμενος απορροφητήρας.
 • Μηχανισμοί φρένου σε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια.

6. Χρωματισμοί εσωτερικών χώρων

 1. Χρωματισμός με «επί τοίχου» πλαστικά χρώματα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δε θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και των λοιπών εργασιών.
 2. Χρωματισμός με «σπατουλαριστά» πλαστικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις επιφάνειες επιχρισμάτων στις οποίες θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και λοιπών εργασιών.

Περιγραφή εργασιών silver πακέτου ανακαίνισης

1. Αποξηλώσεις – καθαιρέσεις

 1. Αποξήλωση υπαρχόντων ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχου και δαπέδου καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας στο λουτρό.
 2. Αφαίρεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών. Αποξήλωση των ερμαρίων και των πλακιδίων τοίχου στο χώρο της κουζίνας.
 3. Αποξήλωση δαπέδου κουζίνας καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας.
 4. Αποξήλωση των εσωτερικών θυρών καθώς και της εξώπορτας του διαμερίσματος.
 5. Αποξήλωση των ξύλινων ντουλαπών στα υπνοδωμάτια.
 6. Αποκομιδή των άχρηστων.

2. Οικοδομικές εργασίες

 1. Επισκευή των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν κατόπιν των αποξηλώσεων, και των λοιπών εργασιών (ηλεκτρολογικών & υδραυλικών) στην τοιχοποιία και τα επιχρίσματα.
 2. Δημιουργία γεμισμάτων ρύσεων από perlitobeton στο δάπεδο του λουτρού.
 3. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου και δαπέδου στο λουτρό, με αξία 12€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 20m2.
 4. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 3m2.
 5. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της κουζίνας με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 15m2.

3. Υδραυλικές εργασίες

 1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
 2. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής στο λουτρό.

Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:

 • Μαντεμένια μπανιέρα
  Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης
  Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα
  Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
  Σετ αξεσουάρ.
 • Προμήθεια και τοποθέτηση ανοξείδωτου νεροχύτη με δύο γούρνες, καθώς και μπαταρίας νεροχύτη.

4. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση

 1. Πραγματοποίηση ελέγχου στην εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος.
 2. Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτάσεων για το λουτρό και την κουζίνα.

Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται:

 • Κουζίνα (φούρνος, εστίες και απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, 3 ρευματολήπτες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, καλωδίωση κρυφού φωτισμού κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια, 1 διακόπτης για παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, 2 ρευματολήπτες στο χώρο).
 • Λουτρό (διακόπτης κομιτατέρ, παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή ,παροχή φωτισμού καθρέπτη, 1 ρευματολήπτης, παροχή θερμοσίφωνα, παροχή πλυντηρίου ρούχων).

5. Ξυλουργικές εργασίες

Προμήθεια και τοποθέτηση νέων χαμηλών και κρεμαστών ερμαρίων κουζίνας, με συνολικό μήκος έως 6m.

Σε αυτά περιλαμβάνονται:

 • Κουτιά από μπεζ μελαμίνη
  Πορτάκια ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
 • Βακελιτικός πάγκος πάχους 4εκ (γκάμα 12 επιλογών).
 • Συρόμενος απορροφητήρας.
 • Μηχανισμοί φρένου σε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια.

Προμήθεια και τοποθέτηση νέας ντουλάπας στο υπνοδωμάτιο, με συνολική επιφάνεια έως 5 m2.

Πιο συγκεκριμένα το νέο έπιπλο συντίθεται από:

 • Κουτιά λευκής μελαμίνης.
 • Πόρτες ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
 • Εσωτερική συρταριέρα με τρία συρτάρια (λευκό χρώμα).
 • Μηχανισμοί φρένων σε όλες τις πόρτες

6. Κουφώματα

 1. Προμήθεια και τοποθέτηση νέας θωρακισμένης εξώθυρας με κλειδαριά ασφαλείας.

6. Χρωματισμοί εσωτερικών χώρων

 1. Χρωματισμός με «επί τοίχου» πλαστικά χρώματα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δε θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και των λοιπών εργασιών.
 2. Χρωματισμός με «σπατουλαριστά» πλαστικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις επιφάνειες επιχρισμάτων στις οποίες θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και λοιπών εργασιών.

Περιγραφή εργασιών Gold πακέτου ανακαίνισης

1. Αποξηλώσεις – καθαιρέσεις

 1. Αποξήλωση υπαρχόντων ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχου και δαπέδου καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας στο λουτρό.
 2. Αφαίρεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών.
 3. Αποξήλωση των ερμαρίων και των πλακιδίων τοίχου στο χώρο της κουζίνας.
 4. Αποξήλωση δαπέδου κουζίνας καθώς και του υποστρώματος τσιμεντοκονίας.
 5. Αφαίρεση των υπαρχόντων εξωτερικών κουφωμάτων του διαμερίσματος.
 6. Αφαίρεση των σοβατεπί περιμετρικά του διαμερίσματος _ πλην των σοβατεπί των υπνοδωματίων.
 7. Αποξήλωση των εσωτερικών θυρών καθώς και της εξώπορτας του διαμερίσματος.
 8. Αποξήλωση των ξύλινων ντουλαπών στα υπνοδωμάτια.
 9. Αφαίρεση των υπαρχόντων σωμάτων καλοριφέρ.
  Αποκομιδή των άχρηστων.

2. Οικοδομικές εργασίες

 1. Επισκευή των μερεμετιών που θα δημιουργηθούν κατόπιν των αποξηλώσεων, αλλά και κατόπιν των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εργασιών στην τοιχοποιία και τα επιχρίσματα.
 2. Δημιουργία ρύσεων από perlitobeton στο δάπεδο του λουτρού.
 3. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τους τοίχους και το δάπεδο του λουτρού, αξίας 12 €/m2 και συνολικού εμβαδού έως 30m2.
 4. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων για τον τοίχο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, με αξία 20 €/ m2 και συνολικό εμβαδόν έως 5m2.
 5. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο της κουζίνας, με αξία 20€/m2 και συνολικό εμβαδόν έως 15m2.
 6. Προμήθεια και διάστρωση των δαπέδων του διαμερίσματος, με εξαίρεση αυτών των υπνοδωματίων, με πλακίδια αξίας 12€/m2 και συνολικό εμβαδό έως 50 τετραγωνικά.
 7. Προμήθεια και τοποθέτηση μαρμαροποδιών κατόπιν της αφαίρεσης των παλαιών κουφωμάτων.

3. Υδραυλικές εργασίες

 1. Κατασκευή εσωτερικών δικτύων ΖΝΧ. Το νέο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάζεται είτε από πολυστρωματικές, είτε από χάλκινες μονωμένες σωλήνες, με οδεύσεις οι οποίες καταλήγουν στο γενικό διακόπτη του διαμερίσματος. Η κατασκευή του νέου δικτύου αποχέτευσης γίνεται από πλαστικές σωλήνες και εξαρτήματα βαρέως τύπου, οι οδεύσεις των οποίων καταλήγουν στην ένωση με την κατακόρυφη στήλη.
 2. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής στο λουτρό.
 3. Προμήθεια και τοποθέτηση ειδών υγιεινής στο λουτρό.
 4. Προμήθεια και τοποθέτηση μπαταρίας κουζίνας, καθώς και ανοξείδωτου νεροχύτη με δυο γούρνες.

Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:

 • Μαντεμένια μπανιέρα
 • Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης
 • Έπιπλο μπάνιου με ημιένθετο νιπτήρα 
 • Μπαταρίες νιπτήρα και μπανιέρας
 • Σετ αξεσουάρ

4. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση

 1. Πραγματοποίηση ελέγχου στην εσωτερική ηλεκτρολογική εγκατάσταση του διαμερίσματος.
 2. Τροποποίηση του εσωτερικού δικτύου ισχυρών ρευμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτάσεων για το λουτρό και την κουζίνα.

Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται:

 • Κουζίνα (φούρνος, εστίες και απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων, 3 ρευματολήπτες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, καλωδίωση κρυφού φωτισμού κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια, 1 διακόπτης για παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή, 2 ρευματολήπτες στο χώρο).
 • Λουτρό (διακόπτης κομιτατέρ, παροχή γενικού φωτισμού στην οροφή ,παροχή φωτισμού καθρέπτη, 1 ρευματολήπτης, παροχή θερμοσίφωνα, παροχή πλυντηρίου ρούχων)

3. Αλλαγή όλων των πριζοδιακοπτών στο διαμέρισμα με νέους της ABB (σειρά BASIC)

5. Ξυλουργικές εργασίες

 1. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων χαμηλών και κρεμαστών ερμαρίων κουζίνας, με συνολικό μήκος έως 10m. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:
 • Κουτιά από μπεζ μελαμίνη.
 • Πορτάκια ανάγλυφης μελαμίνης (γκάμα 25 επιλογών).
 • Βακελιτικός πάγκος πάχους 4εκ (γκάμα 12 επιλογών).
 • Συρόμενος απορροφητήρας.
 • Μηχανισμοί φρένου σε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια

2. Προμήθεια και τοποθέτηση ντουλαπών στα υπνοδωμάτια, συνολικής επιφάνειας έως 15m2. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται:

 • Κουτιά λευκής μελαμίνης
 • Πόρτες ανάγλυφης μελαμίνης.
 • Εσωτερική συρταριέρα με τρία συρτάρια.
 • Μηχανισμοί φρένων σε όλες τις πόρτες

3. Προμήθεια και τοποθέτηση νέων εσωτερικών θυρών, από ανάγλυφη μελαμίνη – έως 6 των αριθμό.
4. Επισκευή – τρίψιμο και λουστράρισμα – των ξύλινων δαπέδων στα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.

6. Κουφώματα

 1. Προμήθεια και τοποθέτηση νέας θωρακισμένης εξώθυρας με κλειδαριά ασφαλείας.
 2. Νέα κουφώματα – προμήθεια και τοποθέτηση- αλουμινίου, λευκού χρώματος.

6. Χρωματισμοί εσωτερικών χώρων

 1. Χρωματισμός με «επί τοίχου» πλαστικά χρώματα σε όλες τις επιφάνειες στις οποίες δε θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και των λοιπών εργασιών.
 2. Χρωματισμός με «σπατουλαριστά» πλαστικά χρώματα υψηλής ποιότητας στις επιφάνειες επιχρισμάτων στις οποίες θα δημιουργηθούν μερεμέτια λόγω των αποξηλώσεων και λοιπών εργασιών.

Παρατηρήσεις:

 • Στο κόστος που αναγράφεται παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές (ΙΚΑ)
 • Συμπεριλαμβάνεται η προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών για την εκτέλεση των εργασιών της περιγραφής, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό που να αφορά σε συγκεκριμένη εργασία.
 • Επίσης, στο παραπάνω κόστος δεν περιλαμβάνονται έξοδα μετακόμισης, πακεταρίσματος, έκδοσης πολεοδομικής άδειας και εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του διαμερίσματος.
 • Κατόπιν της ολοκλήρωσης των εργασιών, το διαμέρισμα παραδίδεται στον ιδιοκτήτη καθαρό και με γραπτή εγγύηση που αφορά σε όλες τις εργασίες της περιγραφής.
Παράδοση επί πεζοδρομίου(μέσω μεταφορικής)
Παράδοση σε μεταφορική της επιλογής σας
Παράδοση από το πρακτορείο
Παράδοση με courier

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.