Καλάθι Αγορών

Τηλεφωνικές παραγγελίες Δευτ.-Παρ. 10:00-16:00  | *Αντικαταβολή έως 150,00€

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103003039

Ταυτότητα

Εταιρική / πορεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987, με δραστηριότητα την κατασκευή νέων κτιρίων, ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και την αναστήλωση-επισκευή και ενίσχυση κτιρίων. Η εξέλιξή της από τότε μέχρι σήμερα είναι σταθερή και επιτυχημένη. Από τις πιο γνωστές εταιρείες στο «πλέγμα» : Επισκευή – Στερέωση – Προστασία, Ενίσχυση κτηρίων, μνημείων, ειδικών κατασκευών και δομικών υλικών. Από τις αναπτυσσόμενες στις ανεγέρσεις κατοικιών – πολυκατοικιών. Από το 2014 ως RECONS, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα του developing building οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ανεγέρσεις κατοικιών, πολυκατοικιών, σύγχρονων καταστημάτων και άλλων ιδιωτικών έργων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χάρη στην φιλοσοφία της εταιρείας να προσφέρει σε κάθε έργο της ό,τι πιο εξελιγμένο σε αισθητική αρτιότητα και στερεότητα, με την μικρότερη δυνατή δαπάνη – τον δυναμισμό και την αποδοτικότητα της, πέτυχε να θεωρείται η πλέον συμφέρουσα εταιρεία ιδανική για την κατασκευή ειδικών και γενικών τεχνικών έργων. Η πορεία της, με τα εκατοντάδες επιτυχημένα έργα, είναι αλματώδης και εντυπωσιακή.

Εταιρική / οργάνωση

Η οργάνωση – στελέχωσή της βασίζονται σε μια σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη. Εφαρμόζονται ειδικά συστήματα, «στρατηγικές» και τεχνικές, με σκοπό να προσφέρουν στα έργα τις ευέλικτες, γρήγορες, αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και προπαντός συμφέρουσες λύσεις.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τα πιο γνωστά Γραφεία Μελετών, για να παρέχει άμεσα πλήρεις υπηρεσίες σε όλο το φάσμα (έρευνα – μελέτη – κατασκευή) των τεχνικών έργων, όπου και όταν της ζητηθεί. Απασχολεί μόνιμο, έμπειρο τεχνικό προσωπικό με σημαντικά έργα στο ενεργητικό του. Παράλληλα, ενημερώνεται σε νέες μεθόδους και εφαρμογές.
Είναι σε επαφή με ειδικούς φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για άμεση ενημέρωση σε κάθε εξέλιξη και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
Έχει δικό της πλήρη ειδικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς.

Η RECONS είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκαταστάσεων διατηρητέων κτηρίων.

Παράλληλα όμως αυξάνει συνεχώς τις δραστηριότητές της και στους τομείς:

Ανεγέρσεις κατοικιών, Πολυκατοικιών και Επαγγελματικών χώρων.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, συνεχώς καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείο, καταστήματος, σπιτιού αλλά και προχωρά στη κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Προσδιορίζουμε από την αρχή το τελικό κόστος κατασκευών, με αναλυτικό προϋπολογισμό, δίνοντας έγκαιρα την πραγματική οικονομική εικόνα του έργου.

Παράλληλα εξασφαλίζουμε σύγχρονες λύσεις και βελτιώσεις, ώστε να υπάρχει απόλυτη σχέση κόστους και αποτελέσματος.

Μελετάμε λεπτομερέστερα τους χώρους, ενώ τεκμηριώνουμε τον σχεδιασμό, με σειρά κατασκευαστικών σχεδίων, ορίζοντας πάντοτε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Παράλληλα εφαρμόζουμε ελέγχους και δοκιμές στα υλικά και στο τρόπο κατασκευής.

Έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Παράδοση επί πεζοδρομίου(μέσω μεταφορικής)
Παράδοση σε μεταφορική της επιλογής σας
Παράδοση από το πρακτορείο
Παράδοση με courier

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.